HTML

---

2012.12.13. 01:15 :: Tobber

Ma-péntek szabi, a kétéves ünnepségsorozata, este némi alkohol és nemfontos hímnemű, péntek szépülés, előivászat és céges nagyparti, szombat munka és Jr (végrevégre), vasárnap hazamászva varrás ezerrel, aztán hétközben munka, bár főnökök, Kollegina nem lesznek, így valami kézimunka kéne, ami NEM zajos (=varrógép), vagy van két angol regény nálam, vár a végremegszerzett könyvsorozat, megvettem JKR-t is, hátha felnőttkönyvben is érdekeset alkot, és ezeket szeretném már jövő héten elkezdeni, amikor épp belefér, bár a lenti programterv elég szorosra sikerült, plusz mozgás, az Operát nagyon várom.

És aztán pénteken leteszem a lantot idénre, lesz még bandával szokásos kari előtti buli apróságajándékkal, család, majd karácsony, majd bandával nagybuli, majd évzáró táncok, ja azt már írtam.

A lényeg, hogy hetedikéig nem dolgozom, és addig nagyon sokat akarok aludni és olvasni. És aztán kezdődik a szivatósév a cégnél (lásd még: Híradó), azon a héten héten már lesz sztendap-est, keresztgyerekem keresztapja szülinap, koncert és esélyes tanítás is, aztán az új varrótanfolyam és így tovább.
Fix program már április végéig akad pár...

komment

süti beállítások módosítása