HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2010.02.04. 12:24 :: Tobber

...ja és apám kifejtette, hogy legyek kedves hetente egyszer hazaküldeni Ba-t a szüleihez, mert különben mit fognak a szülők gondolni rólam, hogy elrabolom a kisfiukat.
Mi vaaaaan, kérdém újra!

Ba nem akart hazamenni még a saját szülinapjára sem, mert állandóan szekálják, nem mellesleg az anyjának elég gond a nyakukon ülő egyik lányuk két gyerekkel kis lakásban, meg a folyamatosan beteg apuka, plusz nagymama, örül ha nincs gondja a fia ételére, ha meg baj van, haza szokott menni, hetente egyszer biztosan.

Apám hülye. Ő megtette, hogy amikor 3 hónapos voltam, akkor is hetente lement az anyjáékhoz vidékre, Anyu a nagyival kettesben költöztetett át mindent az új lakásba, ahol felnőttem.
Én olyan párt akarok, akinek én vagyok a család, nem mint nála volt, jesszus mennyire semmibe nem vett. Méghogy a lányos apák imádják a gyereküket! :(

Nem kevés pénz ment el Drpr-re hogy tudjam őt nem utálni azért ahogy velem szemétkedett és főleg ahogy Anyuval kiszúrt állandóan.

És slusszpoén: piaci ár fölött fogom végül megvenni az ő kocsiját, de nem engedi, hogy kipróbáljam, vezessem!

Bakker nem vezethetem az autót, amíg meg nem veszem tőle!

Hát ez nonszensz.

komment

---

2010.02.04. 10:20 :: Tobber

Megkért a főnököm, hogy már munkaidő előtt is legyen bekapcsolva a privát mobilom, mert ő már 1-2 órával korábban is remek gondolatokat akar megosztani velem.
Most pl. hogy -15 fok van Debrecenben.
//
Tegnap az összes gyengeelméjű kollegina megtalált, mert a Kollegina ugye megint nem dolgozik, és minden összekavartak. Ha nem csinálnak semmit, akkor is nekem kell megoldani, de így még azt is tisztázni kellett tucatnyi emberrel, hogy az nem úgy van, mint ő leszervezte. Másiknak meg vagy 20x nyomtattam ki valamit, mert mindig vesszőhibát talált benne, nem is értem miért csináltam, nem lenne feladatom.
//
Tegnap nem volt lelkierőm korizni menni hangverseny előtt, rácsörögtem hát a szüleimre, hogy nem kávézunk-e a Nagymező utcában. (Azért ez vicces utcanév a dzsungel közepén.)
Pechemre ráértek, apám egész este osztott, hogy hülye vagyok, mert nem úgy viselkedem Ba-val, ahogy azt megérdemli (aha, főzök rá, takarítok rá, mosok rá, mindent megkap minden téren, leszokom az esti programjairól, amikor ő a heti hatból egyről sem), de különbenis, ha még idén be akarja fektetni a pénzét egy családi házba, és én megtartom a saját lakásomat, akkor tuti, hogy csak ki akar használni, úgyhogy ha most nem lakást vesz és 3 év múlva házat, akkor hagyjam ott, mert élősködni fog rajtam. Mi vaaaan?
Ezt az infót még emésztem, ha te érted, kérlek írd meg nekem emailben.
Aztán végigmondta az összes egészségügyi gondját, meghogy ő nem akar inzulint, inkább még szigorúbban diétázik. (Jelenleg gyógyszer mellett 16-os a cukra, szerintetek mennyire diétázik? Vasárnap 6-7 kisebb lángos csúszott le egy korsó sörrel és utána még Anyu sütijéből is evett, ez nekem a napi kalóriaadagom.)
//
A hangversenyen halkabb szólamoknál behallatszott hátulról egy zongorafutam, amikor az egész este nem volt színen. Egy néni mögöttem a nejlonba csomagolt ernyőjét pakolgatta ki-be a táskájába.
//
Viszont jól szórakoztam, mert a zenekar felcserélte a hat darab sorrendjét, nem szóltak róla, és ki kellett találnom, hogy most épp mit hallunk. A ruhatárban egy idős pár nekem dicsérte a zenekart (jók voltak), én hívtam fel a figyelmüket, hogy egyik sem az volt, mint a műsor szerint következett volna. :)
//
Este még Ba-nak kiszámoltam a profitját fejben, meg számolgattunk, milyen termékben lenne lehetőség. Majd sminkeket próbálgattam magamon, van pár gyönyörű árnyalatom, mmmmm.
//
És sokszor megértem azokat, akiknek nincsen kedve mozogni járni. Ma nem tudom, hogyan vánszorgok el táncpróbára.

komment

---

2010.02.03. 11:35 :: Tobber

Tegnap lett 36 éves Ba. Már reggel körülugráltam, meg napközben is smsezgettünk, este pedig lemondattam vele a konditermet is.

Egy hete szerveztem, hogy a barátai ráérjenek, párostul jöjjenek át, a kaját/tortát titokban Anyu segítségével összedobtuk, nem sejtett semmit.

Hazaért, imádta, hogy rend és tisztaság van mindenütt, majd másfél órát szóvaltartottam, semmi nem volt gyanús neki. Már a gyerekkori indiános játékait is elmesélte (indiánok kontra huszárok összecsapások, éljen a történelemtanár anyuka :D), ecsetelte, hogy GörisZsolt mindig elfelejti a szülinapját és majd holnap hívja, jó lenne vele beszélgetni már.
Néha a konyha felé tekintgetett, mert megszokta, hogy van vacsora, ha nem táncolok, de nyűgösködtem, hogy még nem vagyok éhes.

Aztán csöngettek. Ba konstatálta, hogy közelben lakó KedvencFotósom biztos felszól, hogy boldogszülinapot.
Felengedtem őket, majd az ajtóhoz küldtem Ba-t, nagyon megdöbbent ennyi emberen. :))
És nagyon örült nekik, egész este ottmaradtak, ő meg csak mondogatta, hogy nem is számított rájuk és mennyire imád engem!
Jókat ettünk, én sokat ittam is, sikerült a meglepetés.

komment

---

2010.02.02. 12:28 :: Tobber

Asszem, egészséges vagyok, amennyire ebben a szituban lehetek.

Belgyógyászat, szemészet, vérvétel minden okés, hasi és egyéb ultrahang alapján nagyjából rendben vagyok, felszívódott, aminek fel kellett, kevés, fogyás miatt visszamaradt apróságra kontroll majd, nőgyógyászati lelet csodaszép, semmi bajom.

Ami kényelmetlen, azt meg elhagyhatom.

Örömömben megettem egy egész gesztenyepürét. Értsd egy mirelit kockányit, persze diétás tejszínhabbal.

Most meg megyek Illető anyukája készítette tésztát ebédelni, felajánlotta az egészet, mert tudja, hogy imádom. Egy puszit kért cserébe.

És elhívott szkvassolni. Engem. Őőő.

komment

---

2010.02.01. 07:25 :: Tobber

A héten jártam céges orvosnál (ma meg megyek a két másik szokásoshoz), a belgyógyász szerint gyönyörű az ékágém, hihi. Update: közben ma másiknál, szerinte az ultrahangom hibátlan.
Belülről, úgy tűnik, rendben vagyok.
Ba is most járt ott, ő meg tenyésztésre alkalmas.
Bár diplomára lehet, hogy nem, mivel kiborítja a nem illő dolgokat a kórház padlójára.
Pénteki vitánk arról szólt, hogy neki előzéknyebbnek kell-e lennie a személyi edzője magánélete iránt, mint a barátnője iránt, aki ezért kell megértésből 1,5 órát bkv-zzon a nagyonhidegben.
Azért elvitt lemezfelvételes koncertre, ahol TCsV-vel végigtomboltuk az estét, nagyon élveztük, közönségénekeltetés miatt fel is kerülünk a borítóra névvel, bizony.
Még ittunk kicsit, majd Ba értemjött.

Szombaton Ba játszotta gitárzenére aludtam kb. fél háromig délután, majd gyorsan főztem külön Ba-nak külön magamnak, és az összes redőnyt felhúzva bámultuk a hóesést az erkélynél. Betemetett minket a hó, ami egész hétvégén rendíthetetlenül ömlött, sok éve nem láttunk hasonlót.
Ez az erkély két söprés után pár órával:

A kilátás a téli csetreszek mögül:

Ba megkapta szülinapjára a vágyott korcsolyát, Mr Negyedszervagyokajégen, örült is neki nagyon. Én meg megvettem ezt a dobozt:

Ami most már ezt rejti: 

Az összes műkörmös cuccom belefért, igeeen!

Az OBI-ban körberöhögtek minket, hogy a legnagyobb hóesésben hólapátot keresünk, a Hervisben meg azért, mert szánkót. Az ilyenkor hiánycikk. Miért, nyáron nem?

Aztán megtoltunk egy furgont, mert úgy tűnt, végleg bentragadt egy hómezőn. Vasárnap korcsolyáztunk az ömlő hóban, Anyuéknál lángosoztunk, mindenütt óriási hóemberek nőttek ki a földből, egy helyen egy apuka valami bunkerfélét is épített. Vagy az iglu volt??

Az esti táncot lemondtuk, mert az utcánkból ki sem lehet állni, de azért Ba anyukája elintézte, hogy Ba SOS hazaugorjon kazánt szerelni.

Szépen elmagyarázta a szülőknek, hogy ő most már nem fog beleadni az új fűtésbe, oldják meg az évek óta ott élő testvérrel, ha akarják. 

Lefotóztam a kocsimat, ami leadó:

 Lehet, hogy nem ezzel a képpel fogom hirdetni.

komment

süti beállítások módosítása