HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2010.02.01. 07:25 :: Tobber

A héten jártam céges orvosnál (ma meg megyek a két másik szokásoshoz), a belgyógyász szerint gyönyörű az ékágém, hihi. Update: közben ma másiknál, szerinte az ultrahangom hibátlan.
Belülről, úgy tűnik, rendben vagyok.
Ba is most járt ott, ő meg tenyésztésre alkalmas.
Bár diplomára lehet, hogy nem, mivel kiborítja a nem illő dolgokat a kórház padlójára.
Pénteki vitánk arról szólt, hogy neki előzéknyebbnek kell-e lennie a személyi edzője magánélete iránt, mint a barátnője iránt, aki ezért kell megértésből 1,5 órát bkv-zzon a nagyonhidegben.
Azért elvitt lemezfelvételes koncertre, ahol TCsV-vel végigtomboltuk az estét, nagyon élveztük, közönségénekeltetés miatt fel is kerülünk a borítóra névvel, bizony.
Még ittunk kicsit, majd Ba értemjött.

Szombaton Ba játszotta gitárzenére aludtam kb. fél háromig délután, majd gyorsan főztem külön Ba-nak külön magamnak, és az összes redőnyt felhúzva bámultuk a hóesést az erkélynél. Betemetett minket a hó, ami egész hétvégén rendíthetetlenül ömlött, sok éve nem láttunk hasonlót.
Ez az erkély két söprés után pár órával:

A kilátás a téli csetreszek mögül:

Ba megkapta szülinapjára a vágyott korcsolyát, Mr Negyedszervagyokajégen, örült is neki nagyon. Én meg megvettem ezt a dobozt:

Ami most már ezt rejti: 

Az összes műkörmös cuccom belefért, igeeen!

Az OBI-ban körberöhögtek minket, hogy a legnagyobb hóesésben hólapátot keresünk, a Hervisben meg azért, mert szánkót. Az ilyenkor hiánycikk. Miért, nyáron nem?

Aztán megtoltunk egy furgont, mert úgy tűnt, végleg bentragadt egy hómezőn. Vasárnap korcsolyáztunk az ömlő hóban, Anyuéknál lángosoztunk, mindenütt óriási hóemberek nőttek ki a földből, egy helyen egy apuka valami bunkerfélét is épített. Vagy az iglu volt??

Az esti táncot lemondtuk, mert az utcánkból ki sem lehet állni, de azért Ba anyukája elintézte, hogy Ba SOS hazaugorjon kazánt szerelni.

Szépen elmagyarázta a szülőknek, hogy ő most már nem fog beleadni az új fűtésbe, oldják meg az évek óta ott élő testvérrel, ha akarják. 

Lefotóztam a kocsimat, ami leadó:

 Lehet, hogy nem ezzel a képpel fogom hirdetni.

komment

süti beállítások módosítása