HTML

---

2010.05.16. 22:24 :: Tobber

Pénteken gyógytorna után elugrottam táncra befizetni a tánctábort (a terv monstre napozás a kiszűrődő zenére, úgyhogy legyen jó idő!), néztem a többiek táncát, hátsó keresztfogásban TCsV-vel egymás hátát masszírozgattuk. Neki annyira fáj, hogy pár hete fel sem lépett velünk.
Szombaton elmentem bőrfeszesítős masszázsra, aztán csak aludtam, mert elmosta az eső a szabadtéri tánciskolaoktatós bemutatós napot, ahol TCsV-vel egyébként is csak a gerinctornán akartunk mutatkozni. Ehelyett néha itthon végigtornázom a gerincerősítő gyakorlataimat.

Ma átmentünk a rákkal műtött expasimhoz, Anyu átkísért, féltem szembenézni. Egy jókedvű, mosolygó, gyógyuló embert találtunk ott, úgyhogy hangosan nevetgéltünk, meg bíztattuk, vittünk neki sok ételt, italt, én egy kulcstartót is varrtam.

Ő engem továbbra is az egyik legjobb barátjának tart, ezt smsben most megerősítette. Amikor csak tudok, megyek majd segíteni neki.

Anyut elvittem táncra, de nekem nem volt lelkem bemenni szivetsajdítani, 18évesre rácsörögtem, ő épp lelkibeteg, úgyhogy hazajöttem varrni.

Gullivermaci lenéz a tetőkre:

*

Ez a házsor épül műbőrből:

//
(Kb. 4 cm-esek, háttérben apám fonta tállal.)

komment

---

2010.05.16. 21:03 :: Tobber

komment

---

2010.05.14. 13:20 :: Tobber

Főnököm ezüstróka cimborája nem hagyja ki, hogy állandóan itt bókolgasson, de becsszóra az ő stílusa a nyerő, meggyőző. Boltospasi annyit nem bír kinyögni, hogy szép a hajam, de az első randit valamelyikünk lakásán képzeli el, majd amikor jeleztem, hogy udvarlás nélkül nem szivesen, akkor megírta, hogy majd ott udvarol.

Hát ez hülye. Ha szexistennek nézne ki még talán, de egy bermudanacis-pólós férfiatlan pasas.

Őszhalánték ugye most le van állítva, de azért hivogat csacsorászni. Vele szivesen beszélek. És felhívtam TCsV-t, hogy mit tanácsol tánctábor vagy sem, ő nélkülem el sem akar jönni. :D (Ő ott a táncoktató.)

De szerinte legalább szép az arcom, a fordászom szerint nem is az, de nagyon bájos vagyok. A fodrászom meleg. Bár néhány ellenkezőjét állító is az. Asszem elveszek itt a ki melyik csapatban játszik kérdéskörben.
Igaz, tényleg nehéz eldönteni...

 

komment

---

2010.05.14. 13:09 :: Tobber

Tegnap házikót is rajzoltam.

Nem értem, a rajzon jól sikerülnek, megvarrva olyan karaktertelenek. :((((((((((

A kitömés biztos változtat a kontúrokon, meg ilyen piciben varrva nehezebb. Passz, még dolgozom rajta. Meg a lenti mackófülön is. :D

--
(Bocs, mobillal fotózgatok.)

 

komment

---

2010.05.13. 19:46 :: Tobber

Szegény pasik, tényleg nem érzik a vesztüket, ha most próbálkoznak?

Ez a boltos fickó csak nem tud lekopni, pedig egyértelmű voltam. Ba leveleire, hívásaira már nem is válaszolok, direkt este kilenckor hív, hogy csekkoljon mással vagyok-e, ismerem az észjárását. Próbára is azért akar elémjönni (nem járok), hogy TCsV-t ellenőrizze. Hagyjon lógva! Szegény pékfiú (egy új) is próbálkozik, esélytelen.

Ess is huzogatja a bajszomat, ő meg érdekes dolgokat terjeszt becsúsztatott-terhes kismamával vállvetve, becsszóra egy szót sem szólok hozzájuk, számra nem veszem a nevüket és nem is érdekelne, de miért piszkálnak? Anyu szerint irigyek, mert látják, hogy jól érzem magamat a bőrömben és a többiekkel. Hát ez a hozzáállás nekem fura. De tényleg jól érzem magamat a bőrömben. :D

Hiszek abban, hogy élni és élni hagyni, ne rondítsanak már bele a barátságaimba. 18évest is ők szítják ellenem, egyelőre sikertelenül, klikkesedem állítólag csak mert a megszokott 15 emberrel beszélgetek szívesen. Áh, csökött agyúak.

Ma hívott a tánctábor szervező, hogy számít rám, mert sokan lemondták. Én meg nem tudom, azért harmincezer forint ellátással és szállással is sok 3 napra úgy ha nem ugrálhatok. Max. TCsV kedvéért mennék le, mert amikor nem oktat, akkor strandolhatnánk. Ez viszont olcsóbban is megúszható lenne.

komment

---

2010.05.13. 15:14 :: Tobber

A kanapén üldögéltem kitámasztott derékkal, ócska táskákat vágtam szét, majd sok oldalt ismét megtöltöttem skiccekkel, rajzokkal, ötletekkel, felnéztem, ott üldögélt egy mackó profilban a billentyűzetem mellett. Lerajzoltam. Készítettem szabásmintát. Kiszabtam, összevarrtam, de így már nem annyira mackós, azért prototípusnak, gyakorolni megfelel.

Viszont el kell jutnom még ma töltőanyagért, mert az fogyóban. És a stílust sem találtam még ki. :D

7

komment

---

2010.05.12. 20:31 :: Tobber

Igen! Kiharcoltuk, hogy Anyuval meglátogathassuk azt a bizonyos rákos exemet, el is kezdünk főzni rá, pár hétre legyen meleg kajája. Hosszú meló volt, egy-egy telefonnál nem engedett többet.

így talán kiderül, hogy tudunk-e segíteni bármiben, csekket befizetni, hozni-vinni, pakolni.

Örülök.

Csak bexarok, annyira fáj a hátam.

komment

---

2010.05.12. 20:31 :: Tobber

Igen! Kiharcoltuk, hogy Anyuval meglátogathassuk azt a bizonyos rákos exemet, el is kezdünk főzni rá, pár hétre legyen meleg kajája. Hosszú meló volt, egy-egy telefonnál nem engedett többet.

így talán kiderül, hogy tudunk-e segíteni bármiben, csekket befizetni, hozni-vinni, pakolni.

Örülök.

Csak bexarok, annyira fáj a hátam.

komment

---

2010.05.12. 10:48 :: Tobber

Az esőt nekem köszönhetitek, tegnap reggel voltam fodrásznál.
A biztonságisunk szerint lolobridzsidás.

Este nem mentem próbára (Műzli meggyőző vagy!), inkább egy nagy füzetbe rajzolgattam soktucat tervet, miket akarok varrni.
Egészen kicsiben, úgyhogy az anyag egyértelműen (mű)bőr lesz. Lesem külföldi, főleg ázsiai művészek munkáit, hááát jó sok magyar csaj csak koppintja, amit ők kreálnak. Csalódtam 1-2 lányban.

Két hét teljes próbaszünetet kaptam, utána light táncolok csak. TCsV megkérdezte, hogy addig nem is láthat, őőő láthatunk... Le kell mennem bandázni az egyik táncházba.

Reggel Anyu kapucsengetésére ébredtem, hogy épp erre járnak és az smse még nem ért át, elvigyenek a metróhoz? Nyolc(!) perc alatt kaptam össze magamat. Egyéni csúcs.

komment

---

2010.05.11. 14:11 :: Tobber

- Jó napot, a jupiszítől hívom, ajánlanék a meglévő tévéelőfizetése mellé egy remek filmcsatornát pluszba.
- Köszönöm, nincsen tévém, nem is nézek filmeket.
- Rendben, köszönöm!

Ugyanez a nő egy óra múlva.

- Jó napot, utánanéztem, van tévéelőfizetése.
- Igen, az van, de tévékészülékem jelenleg nincsen. :)
- Bocsánat, meg kell kérdeznem, miért nem. :)
- Nekem viszont nem kell privát információkat megosztanom a jupiszível.
- Igaza van. :)
Itt már nevettünk.

Igazság szerint Ba elvitte a tévéjét, az én 15 éves mákos minitévém meg a pincében kuksol, mert nem érdekel, egy ideig nem mondtam le az előfizetést, merthogy Ba úgyis visszajön, most meg szülinapomra ígértek a szüleim egy fél tévét, ha megveszem a másik felét.
De akár a baltásgyilkosos férjem is szétcsaphatta volna, vagy beleugrott a macska a képernyőjébe egy halas műsornál és nincs pénzem újra, vagy a gurum letiltott, vagy nagyon belóg a csipketerítő a tetejéről és úgysem látnánk a képet...
Tényleg semmi közük hozzá, de hűségszerződést pár hétért nem mondom le.

komment

---

2010.05.11. 11:35 :: Tobber

Dilemma: El kell kezdenem a McKenzie módszert, heti két alkalom a gyógytornásznál lefixálva júniusig, naponta többször elvégzett gyakorlatok.

De: mellette nem kéne ugrálnom pár hétig. Viszont fellépünk 28-án. Viszont 3 napos pünkösdi tánctábor.

Mit tegyek?

1., Mondjam le a próbákat, de kezdőként nekem kell a legszorgalmasabbnak lennem?

2., Mondjam le a tánctábort? De oda szivesen mennék, ha viszont próbára nem, akkor hülyén jönne ki, hogy a fontosabbikat nem csinálom.

3., Menjek el mindkettőre és a gyógytornát kezdjem el júniusban, ha már lementek a próbák és a tábor? Végülis eddig is fájt, ennyit kibírok.

4. Mondjak le mindent és akkor Pünkösdkor is egyedül leszek, meg a fellépésekre sem leszek beszámítható? :(

Ki mit tanácsol? Help!

komment

---

2010.05.10. 14:54 :: Tobber

Tegnap a tánctanárbá kihirdette, hogy lehet jelentkezni a népi együttesükbe táncolni, majd hosszan mondta csak rám nézve és nekem címezve. Hááát, a hátfájásomnak az a tánc kevésbé tenne rosszat... :)

//

Ti ismeritek Ferdinand kutyát a rajzfilmből, aki minden reggel felöltözik öltönybe, felkapja az aktatáskáját és kisétál az utcára úgy, kutyafejestül? Nálunk néhány multijuppit hívok ugyanígy, annyira viccesen áll a tökegyszerű arcszerkezetükhöz az öltöny, annyira látszik, hogy otthon mackónackó necctrikóval... :))

 

komment

ZoliFerdinand

2010.05.10. 12:28 :: Tobber

komment

---

2010.05.10. 11:47 :: Tobber

Szombat hímzés, főzés, vasárnap szüleim háborúja két nagymonológban elbeszélve, mi délelőtt TCsV ágyán haboskávéztunk négyen lányok és menzeszproblémákat elemeztünk, vidéken felléptünk és hatalmas vastapsot kaptunk és végre jogosnak éreztem.
Utána kezdő vezetővel gyakoroltunk párszor fejbeütéssel, majd hazavezethettem TCsV autóját ismét női témákat feszegetve.
Végignevetgéltük a napot.
Onnan át táncházba.
18évesnek beszóltak, hogy pincsizik utánam, úgyhogy most nem tette, én meg hagytam, de kicsit unom a pletykákat, most TCsV-vel hoztak össze, mert egymást etettük péntek éjjel, két lánybarátnőt is leszbikusnak kiáltottak ki, Ess nem köszön hetek óta, unatkozó savanyú brigád!

Alig ettem egész nap (éhgyomorra tűző napon ugrálás után a táncosoknak felajánlott gulyásra valahogy nem vagytam), úgyhogy este whiskyvel bélelt tejszínes kakaót ittam fehérjepótlás gyanánt. :)

KedvencFotósomat elhagyta a felesége. Én már fel sem veszem Ba telefonjait. Asszem, rájár a rúd a Csipet-csapatra. Meg kellett volna becsülni a nőjüket.

A boltos fiút meg leráztam, milyen kérdés egy tíz perces találkozás és 5-6 telefonálás után smsben, hogy mit is akarok, barátságot/könnyű/komoly kapcsolatot? Nem mindegy? Találkozunk, meglátjuk, ki hogy mit lát a másikban. Mindhárom jöhetett volna, de hadd ne döntsek látatlanban.
Javítok: döntöttem.

Ma reggel masszőr, munka után gyógytornász megtanítja az alapmozdulatokat a mekenzi módszerhez. Alig várom, hogy napi kétszer tornázgassak a nappali parkettáján!

komment

süti beállítások módosítása