HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

-

2009.05.29. 23:55 :: Tobber

Ma ezzel a képpel dekorált óriási ferrero rocher várt az irodában.
(Az itteni látszattal ellentétben egyébként Kolleginával remekül elvagyunk, tegnap folyt a könnyünk a röhögéstől, olyan jó kedvünk vala.)

3-3
(És felköszönöttt még sok-sok barát, rokon, haver, ismerős, kolléga, expasik tömkelege)

komment

-

2009.05.29. 10:31 :: Tobber

Szerdán belógtam egy előadásra (az előadó bókjával kísérve), majd ismét álomkórban, úgyhogy Ess nélkül aludtam. Tegnap átjött, ma vörös rózsával ébresztett. (Egész éjjel a táskájában rejtegette egy tejfölös dobozba dugott vizes szivacsba szúrva, hogy ma reggel adhassa át.)

komment

Maca

2009.05.27. 22:07 :: Tobber

- Ki fognak nézni az étteremben mellőlem.
- Mi vaan?
- Azt fogják gondolni az emberek, hogy ez a dögös nő miért van ronda, öreg muksóval.
- Azt fogják gondolni, hogy vagy fullgazdag vagy, vagy valamit nagyon tudsz az ágyban.

Egyesek szerint többet tettem volna az önbizalmáért, ha azt mondom, hogy nem öreg és nem ronda.

Aztán még megnő az önbizalma, hogyne.

komment

Sors

2009.05.26. 12:31 :: Tobber

komment

Meglepetés

2009.05.26. 11:34 :: Tobber

Ess szülinapomra (ami nem tegnap és nem ma van) elvitt gyertyafényes vacsorázni, utána koncert, majd estére még a medencébe tervezett némi iszogatást és meztelen fürdőzést, de mivel éjfélkor kint kb. 13 fok volt, a víz meg 17, ezért ugyanezt a házban tettük inkább.
Édes volt egész este, kifejtette, hogy úgy érzi, mi biztosan együtt maradunk, és szereti ha ilyen vagyok, mint tegnap este. Nem gond, máskor is lepjen meg és ilyen leszek! :)

komment

Fene

2009.05.25. 15:00 :: Tobber

Már hiányoltam. M, Srác, El (aki ismét írt, hogy miért nem jelentkezem, de nem írok vissza, mert nem jelentkezem) a fenekemet imádta.
Épp kezdtem elkeseredni, amikor Ess előtt flangálva kicsúszott a száján egy igazán szép dícséret. A fenekemre. Tegnap este is kattant rá. Ideje volt.
Egyébként sorba kapom a bókokat, a legcsinosabb táncosnak nevezett egyik pasi, kettő szépnek, egy pedig 24 évesnek gondolt. Apám szerint dögös vagyok, és igazán jól nézek ki (azért hozzátette, hogy "Öreglány"). Lehet, hogy a fogyás fiatalít??

 


komment

Hétvége

2009.05.25. 10:59 :: Tobber

Pénteken Ess behűtött pezsgővel várt és feltöltött kismedencével (4,5x2 m-es, nem is nagyon kicsi), aztán grillezett nekem húsokat, végre kettesben (előtte azért kergetőztem a szomszéd gyerekekkel).
Szombaton vásárolgatás, szépülés, majd Ess-sel tánc, ahová vittük a kutyát és ahol exnő nem kopott le rólunk, pedig igazán barátságtalan fejeket vágtam neki. :)
Vasárnap család, majd 2,5 órás privát tárlatvezetés, ahol álomszép festményeket láttunk, és a zseniális művészettörténésztől olyan sztorikat hallottunk, hogy Munkácsy és Paál László művészetére hogyan hatott a fiatalkorukban elkapott (esetleg egymástól??) és lassan elhatalmasodó szifilisz, vagy hogy Szinyei-Merse Majálisán kritizálták a színeket, hogy a természetben nem ilyen a zöld, ezért egy kiállításra körberakta zöld gyeppel a képkeretet...
Utána még aput segítettem ki a bajból, mert kulcsa nem volt, anyu meg lelépett estére telefon nélkül, kizárva aput, de megoldottuk némi anyázással.
...amit Ess-sel táncon még folytattam, szte csak csiszolódunk. Sztem nem.
De akkor lesz még mit csiszolni, mert azért, mert odakészít egy vasalót meg egy inget, attól nem fogom kivasalni, kávézgattam tovább. Aztán üzletet kötöttünk, ő megborotválkozik, én kivasalom.
Egyébként mond szépeket, és figyelmes is, és hallgat rám, és ma meglepetéshelyre visz. Szívem szerint inkább kialudnám már magamat, de nem akarom elrontani a játékát.

Ó igen, és Samék elválnak! :) Tegnap este már másik nővel jött táncolni. Aki nem ismerné őket: április elején házasodtak. Akkor azért egy fél évet jósoltunk nekik...

komment

süti beállítások módosítása