HTML

2008.08.03. 18:11 :: Tobber

Sok autókázás, M-nél, nálam táborozás, Anyuval labdázás a tóban, családi programok, most hazarohanás, zuhany, tovább tánc, sport, éjjel talán pihenek.
Figyelem a vezetőket, eszméletlen sok barom van az utakon. Mantrázom ám a nemhúzomfelmagamat szöveget, általában nem is érdekel. De akkora hülyék vannak!!
Pl. tanulóvezetőre emelkedőn 15 cm-re ráállnak. Minek??
Szirénázás hallatszik, de átrohan a kereszteződésen.
M7-es, lépésben a sor, elől valami karambol. "Majd én megmutatom nektek" suttyó úgy oktatja a népet, hogy ne előzzenek a leállósávban, hogy félig belógva ott halad. Ez oké, jóóól kioktatta a szabálytalankodókat.
És a leállósávban ragadt sor végén rohanó mentő sosem ér így oda a helyszínre...
Barmok!
Ma sikerült úgy előről-hátulról rámparkolnia két autónak, hogy 20-20 cm-m maradt kiállni. Te mit tennél? Körbecsöngetnél, hogy kié a 2 kocsi, álljon el? Megrángatnád a kocsikat, hogy induljon el a riasztó, hátha kijönnek a vinnyogásra? Meghúzod a kulcsoddal? Megnyomod a lökhárítóját? Hagysz egy üzenetet anyázva? Hagysz egy üzenetet egy békejellel-virágrajzzal-smilieval?
Vérmérsékletfüggő. Amikor emiatt maradsz le programokról, gorombább is lehetsz.
(Én nem csináltam semmit, mosolyogva-izzadva kilavíroztam. (Bár hasonló miatt már húztam meg kocsit, ha nem is akarattal.) De egy helyes szövegjavító-festékes smilie-rajzon még gondolkozom, ott állnak...)

komment

2008.08.01. 09:32 :: Tobber

Anyukám tegnap a nappalim közepén életvezetési és párkapcsolati tanácsokat osztogatott Békának:

"imádom az anyukádat, tök büszke lehetsz rá!"

Büszke vagyok rá, édes nőci.

komment

2008.07.31. 16:03 :: Tobber


Rossz az, aki rosszra gondol...

forrás egyik kedvencem: http://tobber-elete.blog.hu/media/image/200807/szovicc.blog.hu

komment

2008.07.31. 11:09 :: Tobber

Köszi az érdeklődést, nem vagyok beteg ám! :)
A vérnyomásom mindig alacsony, főleg nyáron, amire még rátesz az allergia miatti légszomj, fulladás, fáradtság, plusz most valami gyomorrontás.
Ettől táncolni, randizni járok, a kocsimban aludni a ház előtt tudok.
:)

komment

2008.07.31. 10:57 :: Tobber

Milyen véleményt alkot rólam egy férfi, aki érezheti rajtam egy férfi deostift illatát?
M-hez nem vittem.
Viszont van egy potya hajvasalóm. Értem a célzást, raszta a hajam.

komment

nincs stílus

2008.07.30. 09:43 :: Tobber

Rosszullét sokáig eltart, főleg, ha három órát tegnap is táncoltam.
Mint ott kiderült, az éjszakámat M-nek ígértem (vagy ott találta ki, de meggyőző volt! :D), úgyhogy hazarohanás váltóruháért. Viszont kocsival vagyok, tehát nem kellett volna este Békához átvinnem az edzőcuccot. És Béká késni fog ma, úgyhogy GörisBé elmegy a munkahelyére a cuccomért. Én meg fáradt vagyok. :)
Miután felcsesztem magamat egy autósos konfliktuson (ahol nekem volt igazam), plusz tánc is pörgött, de nagyon (bár meg lettem dícsérve), súgott a fülem, ezért este bevállaltam egy vérnyomásmérést. 105/70, mondom, hogy magas. :S

komment

Szokásos

2008.07.28. 13:19 :: Tobber

Pénteken M-mel töltött este, szombaton pihenés, mármint kényszer-, mert alvás és mosdó között dilemmáztam egész nap, este bevásárlás, erkélyvacsi, vasárnap M rajzolt, én mozogtam GörisTével, meg mirelithűtő zúzmarát dobálgattunk, szülők csekk, át M-hez, este tánc sok vigyorgó arccal (most tudatosodik az emberekben, hogy együtt vagyunk), fakardoztam gyerekekkel, M-nél alvás, mennék végre haza.

komment

Horror

2008.07.28. 12:47 :: Tobber

(No, nem az egészségi állapotom horror, bár az is közelít. Az allergiám szintén.)

Éjjele

komment

süti beállítások módosítása