HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2008.03.29. 22:16 :: Tobber

Ja, és egy rendkívül praktikus javaslat a telefonodhoz:
Vigyázz, hogyan nevezed el a mobilodat!
Ma bluetoothon át akartam küldeni valamit egy családtag mobiljára az étteremben. Csak az a két bluetoothos mobil volt a közelben, plusz az étteremtulajé a szomszéd asztalon.
Bt-t bekapcsolva két telefont talált: egy másik sony ericssont és egyet, aminek b@szógép volt a neve.
A csávó 165 cm magas fülbevalós irritáló harmincas volt. A legkevésbé sem tűnt annak... :D

komment

2008.03.29. 22:01 :: Tobber

Mostanában esténként mindegymi, ma egy kis mozgás, Jat megtekintése, majd Anyut felkaptam és unokatesók és családi rengetegben szinkronkorcsolyázó világbajnokság a bs-ben.
Juj, de szépek voltak!!!
Este vacsi u.azokkal.

 

komment

2008.03.29. 21:55 :: Tobber

Fáj, hogy Tóbiás ma reggel végleg hazament? Igen, fáj. Nagyon csíptem a fejét, mindig mi voltunk a szürke multireggeleken a recepcióhoz vihogva érkező páros. Pont az a hullámhossz, amit 1000-ből 1 emberben találok meg. Ő szimplán crazygirl-nek hívott.
Szar, na!

komment

2008.03.28. 14:44 :: Tobber

Nohát, megvolt a 2007-es teljesítményértékelésem. Ja, multi vagyunk, ilyen is van félévente. Hozzákötött prémiummal.

Minden mutatóm 100%-os, a "kommunikációs és munkakapcsolataim kiemelkedőek, gyors és hatékony vagyok, intenzíven figyelek a partnerre, képes vagyok erőteljesen érvelni, befolyásolni. Rendkívül gazdag a kapcsolati rendszerem, minden helyzetben képes új kapcsolatok kialakítására. Képes vagyok széles körű konszenzusok kialakítására, az egyének és csoport működési dinamikáját jól ismerem és alkalmazom. Magas szinten kezelem a szervezeti és személyes kommunikációt."
...még van tovább is! :D

Aztán az ügyvezető szóban is kifejtette, hogy tökéletesen elégedett velem.
Hamar belejöttem, hogy miket és hogyan vár el tőlem és ezt remekül csinálom. Senkitől nem hallott negatívat, csak pozitívat rólam, akár egész irodaház szinten is, pedig vagyunk itt jópárszázan. Kérdezte, hogy a cégcsoport többi cégének dolgozóival hogyan jövök ki, mire elmeséltem, hogy valszeg nem hívnának csak a héten (végül) 5 céges buliba, ha nagyon utálnának. :D
("Őőő, de nem megyek ám el mindbe! Tőlem mehetsz. Jó, de akkor nagyon nehéz lenne dolgozni is mellette. :DD ")
Bár szerinte továbbra is nagyon túlképzett vagyok a pozihoz, kérdezte, hogy nem kevés-e ez nekem, nem akarok-e váltani. Nem, én ezt élvezem, a főnökeim elégedettek velem, a munkatársakkal kijövök. (A fizetésemet azért nem dícsértem külön, még a végén nem akar majd emelést adni.)
Végül ezzel a mondattal zárt:

"Szeretném, ha nem keresnél másik munkát."

Jó. Eszembe sem jut. :))))

komment

2008.03.27. 07:01 :: Tobber

Este céges buli belvárosban, elődömmel remek csocsópáros vagyunk, hihi. Megtudtam a fiúktól, hogy Illető nagyon pocsék focista. (Még én szóltam neki, hogy a főnökei focizni járnak. Izé.)
Aztán Tóbiással leléptünk, kapott lecsót. Igen, az egyetlen magyaros vega étel, amit ismerek, és én, a húsfüggő is megeszek. Imádta. Kijárt rá később is eszegetni, elkérte a receptet. :))
És nem hitte el, hogy ennyire egyszerű. Jé, még sosem adtam angolul főzési tanácsokat! És trianonról sem vitatkoztam angolul. És megnyugtat, hogy szerinte az írekhez képest a magyarok nagyon boldog emberek! (Évekig ott élt.) És szerinte én vagyok az egyik legvidámabb ember, akit itt megismert. (Szoktak adni borravalót vagy sikerdíjat pszichiátereknek??? :D) És a hűtőmben kutatva örömmel csapott le a jégkrémnek fagyasztott hohescémre, amit azt hittem, csak én imádok, de németül még neve is van : safteis. És megismerhettem a Fettes brot nevű remek német együttest. :DD (És ismerve hiphop-lelkesedésemet is hátast dobott, amikor dj tomekket vagy die fantastischen viert dudorásztam... :) hallgass bele, te is fel fogod ismerni!) És részegen remek vagyok angolul, ami józanul egyáltalán nem, de ha nem jutott eszembe angolul, akkor beugrott németül, úgyhogy úgy is beszélgettünk, de abban elég nagy előnye van.
És azt sem gondoltam volna, hogy egy német huszonéves férfi hívja fel a figyelmemet arra, hogy heidiklumnak nincsen feneke. :D
A többi remek.
Ennyi.

komment

2008.03.26. 11:23 :: Tobber

7.50-kor, indulás előtt 15 perccel csuromvíz hajjal bekapcsolom a hajszárítómat: néma csönd. Elromlott.
Törölközővel dörzsöltem egy kicsit a hajam, melegítettem mindennel, majd nedves hajjal elindultam. Izé, elég jeges szél fúj kint! :SSS
És szépen, cikkcakkosan égnek áll, hála, hogy nem húztam ki egyenesre.
:)))

komment

2008.03.26. 00:03 :: Tobber

Időzített poszt:

Ma tíz éve vagyok veszteles-témobilos, mobilos.
Egy kisebb vagyont kaptak már tőlem ezalatt, de a szolgáltatás minőségével a tíz év alatt kb. semmi kifogásom nem lehetett. Az ügyfélszolgálatukról meg példát vehetne néhány ügyfélszolgálati cég... :)
Vidékre jártam főiskolára, Anyu idegeskedett, ha napokig nem hallott felőlem. Akkor még volt személyhívó (csipogó, emlékszik még rá valaki??), igazi rádiótelefon 450 MHz-en. De mindenki a 900-ra tette le a voksát. Ger-rel lementünk az oktogonra, és megvettük ezt. Akkora volt, mint egy féltégla. Kezembe fogdosom, Ger már rámcsörrent... Itt indult uncsi sztorim, azóta ritkán teszem le... :)

Volt billentyűtakaró tokja, antennája, kétsoros monokróm kijelzője, AAA elemmel is ment, smst ha lefelé lapozol, ugrik a következőre. Asszem sms- és telefonkönyv memóriája nem volt, csak a SIM-nek. Grafika a térerőjelző pöckök volt. :)

A mostani telefonom 262 ezer színű TFT kijelzős, 2 MPixeles fotókat készít (lásd lent), videózik, mp3-t/rádiót játszok rajta, Prince of Persia sorozatot (jobb minden kvarcjátéknál! :D), Jamiroquai hagján csörög és a hívó fotóját mutatja közben, internetezek(!) vele, naptáromat ott tartom, hangtárcsázós, 95 g, akár 2GB memória (az akkori PC-m volt akkora!!), infra/brútusz, modem egyben...

 

 

Sony-Ericsson K550i-vel fotózva, Dolomitok

komment

2008.03.25. 22:51 :: Tobber

Javítok. NÉGY céges buli lesz a héten. Kettőn tuti ott vagyok, a holnapin épp Tóbiással, aki elég egyértelműen utalt arra, hogy most már megkóstolná a magyaros főztömet, mindezt a holnapi buli után(?), és izé naszóval arra jutottunk, hogy főzni meztelenül a legjobb. (Nem lesz fröcsögő olaj, kuss!)
:))
Azért azon kibuktam, hogy Illetőből kiszedtem: már új nője van. Nem várt sokat. (Megint kuss!) De xar helyre viszi, és gondolom, onnan is mindig el fog késni... :)))

Aztán Bé megpróbált olyan pasit felhozni a múltamból, aki NEM kifogásolható alapvetően. De nem találtunk. Talán csak Varratottinges (aki gyönyörűszép és isteni hangja van, ért a művészetekhez, ami alap, de még magát sem találja), de inkább ő sem.

Ma láttuk Macbethet, aki nem Hamlet, kielemeztük, hogy negyvenes királyalkat nincs is a katonában (negyvenes pasi is talán csak lengyelferenc).

Aztán kibukott, hogy kultúrsznob vagyok, mert nekem Galambos Péter a kultúrházból ismerős (tetszik is nagyon), viszont arra tegnap döbbentem rá, hogy a harmadszor-végignézem-tíz-évados-sorozat egyik főszereplőjének ő a magyar hangja, meg állítólag egy csomó filmnek-sorozatnak. Én eddig GP szinkronmunkáiról SEMMIT nem tudtam. :DDDD
(Huhúúú, filmesztéta beütésű szociológus Vaspasival istenit lehet arról vitatkozni, hogy a film a kultúra része-e. Persze az, de sztem NEM művészet.) :)

komment

2008.03.25. 13:35 :: Tobber


Hííííhihihihiiiiiiii...
Ezt nézzük meg ma este
A Három Kedvenc plusz Geri, az örök.

komment

2008.03.25. 12:37 :: Tobber

Úúúúgy beleharapnék Srác popsijába!!! Itt volt egy fél órát, átpakoltattam vele olyan dolgokat, amiket én nem érek fel, ő viszont nagyon magas. :)
(Nem, nem ez a munkája nálunk, hihi.)
Aztán megvitattuk, hogy az eheti három céges buliból én kettőre ugrom be, ő meg pont a harmadikra, de azért találunk majd összefutási pontokat. (NEM félreérteni, már csak mint haverok. Csak mint haver harapnék a sggébe.) :)))

komment

2008.03.24. 19:59 :: Tobber

Vazze, Jat, sajnálhatod!!!! :))

Legközelebb NE hagyd ki!

Ma jártam pár helyen, aztán Kőbányán a vasút tövében egy elhagyatott parkolóban ELLE-t olvasgattam a kocsiban petőfit hallgatva.
Na jó, elmentem a szüleim elé, akik szokásos húsvéti túrájuk miatt hagytak szülők nélkül húsvétkor. Odajöttek még a haverjaik megcsodálni, hogy egyre szebb vagyok (a fiatalabb, és a vékonyabb jelzőket okkal nem használták :D).

Szomi ma már harmadszor hívott telefonon. Ennyiszer havonta szokott.

komment

2008.03.24. 09:49 :: Tobber

Ti emlékeztek rá, hogy Hugh Laurie szerepelt a Friends-ben? Egy fikázó bunkó fickót játszik. :)
És poénkodnak azon, hogy Hillary az elnök és Bill az elnök férje. Pedig ez akár valós is lehet. :DD
Na húzok melegebb égtájra. :)

komment

2008.03.24. 09:16 :: Tobber

A párnacsatára nem mentünk ki az időjárás miatt. Kár! :)))
Viszont tegnap visszaszolgáltattunk 18 terelőbóját a tulajának, aholis a srác kicsit megrökönyödve, de betette a raktárba. Szerintem ha fagyasztott csirkéket vittünk volna neki, azokat is beteszi...
Anyu meglepetésből kirakta a tizenéve készített tojásokat a szobámba, amihez mi is készítettünk pár diszkógömb-utánzat csillogót. És napokig tojásrántottán élünk most páran... :D

 





 

komment

süti beállítások módosítása