HTML

2008.03.26. 00:03 :: Tobber

Időzített poszt:

Ma tíz éve vagyok veszteles-témobilos, mobilos.
Egy kisebb vagyont kaptak már tőlem ezalatt, de a szolgáltatás minőségével a tíz év alatt kb. semmi kifogásom nem lehetett. Az ügyfélszolgálatukról meg példát vehetne néhány ügyfélszolgálati cég... :)
Vidékre jártam főiskolára, Anyu idegeskedett, ha napokig nem hallott felőlem. Akkor még volt személyhívó (csipogó, emlékszik még rá valaki??), igazi rádiótelefon 450 MHz-en. De mindenki a 900-ra tette le a voksát. Ger-rel lementünk az oktogonra, és megvettük ezt. Akkora volt, mint egy féltégla. Kezembe fogdosom, Ger már rámcsörrent... Itt indult uncsi sztorim, azóta ritkán teszem le... :)

Volt billentyűtakaró tokja, antennája, kétsoros monokróm kijelzője, AAA elemmel is ment, smst ha lefelé lapozol, ugrik a következőre. Asszem sms- és telefonkönyv memóriája nem volt, csak a SIM-nek. Grafika a térerőjelző pöckök volt. :)

A mostani telefonom 262 ezer színű TFT kijelzős, 2 MPixeles fotókat készít (lásd lent), videózik, mp3-t/rádiót játszok rajta, Prince of Persia sorozatot (jobb minden kvarcjátéknál! :D), Jamiroquai hagján csörög és a hívó fotóját mutatja közben, internetezek(!) vele, naptáromat ott tartom, hangtárcsázós, 95 g, akár 2GB memória (az akkori PC-m volt akkora!!), infra/brútusz, modem egyben...

 

 

Sony-Ericsson K550i-vel fotózva, Dolomitok

komment

süti beállítások módosítása