HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.02.25. 21:12 :: Tobber

Gregor Berni házassága... Magasabb szinten folytathassák A sámán a lapnak azt is elmagyarázta, hogy most azért élnek külön egy ideig, mert egy kis levegőre van szükségük ahhoz, hogy magasabb szinten folytathassák majd közös életüket. A férj úgy véli, ha ez bekövetkezik, többet és mást is adhatnak ugyanis egymásnak, mint eddig. Egy szemléletes hasonlattal tette még érthetőbbé a mondottakat: amikor két ember között kialakul egy kapcsolat, az épp olyan, mint amikor két angyal találkozik, akiknek feladatuk van egymással, ám ha ezt nem tudják megoldani és a felelősséget csak egymásra hárítgatják, akkor ördögként válnak el. Nem szakítottak örökre Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy közte és Gregor Bernadett között még egyáltalán nem fajult idáig a dolog: most csak azért távolodnak el egymástól, hogy később még közelebb kerülhessenek. Cáfolta az olyan híreszteléseket, miszerint távolodásuk örökérvényű lenne. Szegény gyerekek... :(((((

komment

2007.02.25. 20:54 :: Tobber

Reggel tradícionális csirkés kori, majd utána hatalmas kajálás és vissza Műjégre, ahol egy edzőtárssal annyira megkergettük egymást és fogóztunk, hogy a végén vörös fejjel és lihege vigyorogtunk egymásra az öltözőben... :) Asszem még sosem mentem ennyire gyorsan ilyen sokáig... Klasszikus csőrébőlasajtotkiéneklés esete áll fenn, mert úgy kezdődött, hogy pár gyors kört csúszott utánam, és odajött, hogy tökéletes a technikám (jó, lehet, hogy a sggemet nézte...) :D. És tanítani kellene, olyan precíz a mozgásom. Ez igazán jólesett maximalista énemnek. (A reggeli BS "de gyönyörű vagy ma" megjegyzés is feldobott... Én hülye már mindent beveszek, mi?) :)) Bárcsak holnap ne kéne bemennem dolgozni, annyira utálok oda járni!!! :(((

komment

2007.02.24. 20:21 :: Tobber

Ő: http://pic.parhuzamos.hu/gallery/060106-Mujeg-palacsinta-Zita/062_2006_01_06_21_17_22 az ok, ami miatt NEM értem, Bé miért nem jön ki a Műjégre... :))

(Bárcsak tizedannyira tudnék korizni, mint ők...)

Most jövök onnan, aholis cukipofit nulla tudásról úúúúgy megtanítottam korizni, hogy már bátran bevittem a nagy körbe!!! :) (Azért kaptam tőle utána 20 percet, hogy hadd futkározhassak kedvemre, azóta fittipaldinak hív. Szerintem nem vagyok gyors, a többiek lassúak...) :)

Viszont ő hasonló émelygéssel közd, mint én, úgyhogy szépen hazaeresztettem, én meg megyek vissza a mosdóba...

Próbáltam vele észrevétlenül csúszni, erre naná, hogy kb. összes hímnemű ismerősöm odajött csacsogni, többek között akivel tegnap félbehagytam egy beszélgetést, aztán Atibá, fogósfiú, síszervezők... Szegéééény cukipofi csak nézett... :) Az egyiket meg is kértük, hogy egy fotót lőjjön rólunk.

A korissrác el is mesélte, hogy akivel tegnap kint volt nő (és én dícsértem), az élete első netes randija, és tuti egyben utolsó is, mert a nő bunkó, ápolatlan és flegma... Hááát, igen. Nehéz szimpi arcokat összeszedni innen...

 

komment

2007.02.23. 21:31 :: Tobber

Ő adta meg ma a Műjégen a mobilszámát: http://extrem.hu/cikk/extrem.hu/3281  :))

Csacsogtunk korikötés közben (mármint ő nem korizik, vagy 140 kg) :), és rákérdeztem, hogy élez-e nyáron is. Persze mindenki másik élezőre szavaz, nekem ő mindig profin teljesíti a kívánságaimat. Pedig az mindig más! :)

Most fékezgetni tanulunk, de a kemény zenekában, ezért az eddigi kb. lapélemnél már mélyebb hóóóker kell, viszont azzal elsüllyedek a mindig vizes műjégen. Na mindegy, a legyen-e két korim a két egészen különböző igényű pályára kérdés azért elég luxus így, hogy nem nagyon tudok korizni! :)))

(De inkább nem ecsetelem, hogy ma mekkorákat boltottam a leragadt éllel néhány kunsztnál...) :D

 

Mats Sundin
(Bének felhívom a figyelmét a keresztnevére...) :)

komment

2007.02.23. 20:42 :: Tobber

TELE A TÖKÖM!!!

 

Amikor minden összeomlik. Minden.

A tegnapom is őrület volt a cégnél, a mai meg rémálom. Egyszerre nem is tudom, hány ember dolgát végzem.

És nem bírom.

Főleg idegileg.

Reggel már bőgve indultam dolgozni. Szerencsétlenségére épp akkor hívott egy őszi liezonom, hogy bratyizgasson. De mivel akkor sem volt valami túl korrekt, én meg az említett passzban, hát úgy leordítottam a fejét, hogy tuti nem hív többet. Ez volt a célom.

Akkor már remegtem az idegességtől.

Beérve mindenki megtalált magának, ennek megkoronázására meg is jött...

Aki lemaradt, a januári parával ellentétben NEM vagyok terhes, nem vagyok rákos, már semmi bajom. Ja? Egy hónapot késett a menzeszem. Remek izgalom volt, képzelhetitek.

Állítólag a kori miatt, akkor előtte nagyon belehúztam a mozgásba, áll. az zavart be. :/

Aztán Meg is hívott, akivel flegma vagyok és bár ma is meggyőzött arról, hogy nem kétséges, és tovább szeretné, amit eddig, de én nem biztos.

BCsTLV fura, úgyhogy hanyagolás (oda-vissza), Vaspasit a fenti egyik ok miatt lemondtam, mindenki más meg felejtős.

Nem is hiányoznak.

------------

És bocsi mindenkinek, akit ma nem vettem fel, ha gáz van, hívjatok ismét, más gondjában szivesen segítek, a sajátommal nem akarok senkit terhelni.

Hogy kori? Aha, voltam kint ma is.

Kószaketty? Nem, fáj a hasam.

 

komment

2007.02.22. 16:41 :: Tobber

Kedden este nyolcig itt bent szptam, mert annyi munka van, hogy nem bírok vele.

Tegnap este szépülés és kori után randi a Műjég előtt cukipofival, romantikus séták, vacsi, éjjel két óra alvás, vidám ébredés... :))

Itt bent viszont extrakáosz és hajtás, úgyhogy gyűlölöm kb. minden percét! :(

Ma este család, aztán minden perc beosztva. Naná! :)

--------------

Már hónapokkal ezelőtt kiszúrtam a Műjégen egy rendkívül jóképű ötvenes férfit. Magas, sármos, férfias, mmmm... Tegnap megismerkedtünk. :)

A zúúúgy volt, hogy társaságlelke lacibácsival csacsogtunk csúszás közben, és mellénkcsapódott két másik ötvenes (köztük MrSármőr), akikkel viccelődött lacibá, hogy mennyi vidám, egyedülálló fiatal, majd szóltam, hogy mi az urakkal még nem ismerjük egymást, bár mindig köszönünk, úgyhogy megismertem így a sármos ötvenest is. Majd dobtak egy hátast (jégen elég veszélyes :))) ), amikor meghallották, hogy az ötvenes Lacibácsit lacibácsinak hívom, és rákérdeztek, hogy akkor őket hogy fogom hívni, hisz ők öregebbek 5 évvel... :) Úgyhogy sármos ötvenesek Gabibácsi és Ivánbácsi lettek. Rrrrrrendkívül örültek neki... :)) Jófej alakok.

Éééés, l.b. elhívott az ő nagy görkoris bandájába, hogy menjek velük görizni. Én. Aki nem tud görkorizni? Hááát, mondjuk a sör (meg a fagyi, de azt utálom) vonzó része lehet a közös mozgásnak... :D

-------------

Ja, van már sínacim és dzsekóm, lécet kéne még vadászni.

 

komment

2007.02.19. 22:27 :: Tobber

Nos. Meló ezerrel, nem bírom és nem is akarom. Utána drpr, majd korioktatás, egyre kevesebb sikerélménnyel. NAGYON hiányzik az a 3 hónap, amit kihagytam, a csapat meg gyakorolt. :(((((((( Aztán még délután leráztam a ma esti randimat, mert túl sokat képzel magáról, és az ilyen fordítottan arányos az ágyban. Meg nem csípem ezt a stílust. Holnap állítólag kollégák jönnek korizni, de egyre kevesebb a lelkesedés a pocsék jégállag miatt. Ja igen, El (drpr-es viszonylatban "Eltünedezős") megint előkerült. Pedig azt hittem, hogy utoljára - egy hónapja - annyira leugattam, hogy végleg eltűnik... Dehát mi ugye szeretjük az ilyet... :))) (Ja nem, csak ironizálok.) A születésem napján a slágerlistát az ABBA-Fernando vezette. Juhé, az kafa! :) http://www.everyhit.com/dates/thisdate.php És egy napon születtem (9 évvel később) Noel Gallagherrel!! :)

komment

süti beállítások módosítása