HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.12.23. 22:27 :: Tobber

* Update: Még lógtam a síelés fotóival. Viszont a gépem valamiért nem fókuszál rendesen, úgyhogy inkább a hangulatot próbálom átadni.
A posztot visszadátumoztam péntekre, hogy az azóta történtek ne süllyedjenek el... Szal most lapozzatok péntek, 21-e estéhez!!!!! :)

komment

2007.12.23. 20:42 :: Tobber

Délelőtt mozogtam egy órát, csak tekknikagyakorlás végett, majd favétel. Új belefaragta a fát a talpba, már itt áll a lakás közepén a fenyő. Nem mintha egyedül nem menne, de szeretem, ha egy férfi férfias dolgokat művel a lakásomban, ez mostanában elég ritkás. (Amikor együtt éltem vkivel, akkor is én fúrtam-faragtam.) Amíg Új bütykölt, összedobtam neki egy klasszikus Majdabuday ebédet néhány itthon talált zöldségből, fűszerből és tojásból, a maradék tojásfehérje éppen jó lesz még ma este egy kis habkarikát sütni holnapra anyunak. ("Marad tojásfehérje, este felhasználom." "Püspökkenyeret sütsz?" HONNAN tudja egy férfi, hogy ahhoz t.f. kell????)
Még kielemeztük, hogy egyik közös ismerősünk milyen célból írhatta a tegnapi emailjét, Újnak nincsenek kétségei. (Őőő, rólunk nem tud senki, próbáljuk titokban tartani.)
Nyugis ezzel a férfival...
Közben elkezdődött a kari-üzi-árhullám. Mindenki karakteréhez méltóan: Srác Egész nap játszottunk-ja, vagy Tóbiás szokott Hi, Crazy Woman-ese például. (Így hív, mivel a legömlőbb esőben mentem a múltkor szabdtérisportolni és nem tudott lebeszélni. Én őt Former Homeless-nek hívom...), Hollandus meghunyászkodása, vagy Liu, BS és Gr szokott mikortalálkozunk-ja...

komment

2007.12.22. 17:30 :: Tobber

Valljuk be, engem ritkán lehet meglepni. Olyan szívdobogtatósan pláne.
Először a lopott pillanatok.
Majd a zsebembe dugott csoki.
Majd ma megyek ki a kapun, az utcán már csak az én autómon maradt hó. Nézzétek, ezt láttam meg a motorház-tetőn (csak most este fotóztam):



Egy szívet rajzolt a kocsimra! :)))
Én ilyet eddig még soha, senkitől... :)))))
Annyira édes!!!!!!!
:)

 


...ebben a hangulatban mentem ki a Műjégre, ahol csatolás közben Atibá zuttyant le mellém. Elmeséltem a síelést, meg BéTi és GörisZsé kezdődő dolgait (Ati magától ugyanazon a véleményen volt, hogy az antiszoc nő és a házsártos férfi jól összeillenek :) ) , majd még fél órát bölcselkedtünk az életről, a szerelemről, RikiTikiről a melegedőben...
Aztán egy ötéves német kislány ragaszkodott hozzá, hogy én tanítsam korizni, úgyhogy csatlakoztam Atibához, ő a szakmai részt, én a mosolyt adtam. :)

Aztán hangulatos és szétfagyott korizás után szokásos lefotóznaezzelaszoborral turisták a Hősök terén (ilyenkor minimális angoltudásommal elmagyarázom, hogy mi is ez itt), csavargás és ebéd a kedvenc helyen Anyuval, legújabb értesülések örökségekről, és hogy Drissel mennyire jóban van (én már 7 éve nem járok vele, Anyu még mindig haverkodik... Kompenzálja Aput, aki viszont sokévig utálta. :D)
Most forró fürdő, olvasás. (Ha ki bírom halászni a könyvemet az ágyam mögül (aki ismeri az ágyamat, az tudja, hogy ez sokméteres barlangászmutatvány), szóóóóóval valahogy az ágy mögé csúszott, szóval...)

Karácsonyfa van a környéken, de bazinagyok, nekem nem kell ekkora, viszont ha messziről hozom, akkor is cécó... Gondolkodom, hétkor zár a közelben és az ár jó, a srác hazahozná nekem...

 

komment

2007.12.22. 11:11 :: Tobber

Mmmm... Új járt itt pár órát. Hozott ajándékot karácsonyra. Annyira férfias férfi, huh.

Jó vele.

Felajánlotta, hogy eljön velem karácsonyfát venni. De asszem azt elintézem inkább egyedül.

 

komment

2007.12.21. 22:32 :: Tobber

Kilátás a gasthof elől...

Friss hó, napsütés, nulla ember...

Ez a falu...

Egyik kedvenc pályám fél kettőkor, frissen ratrakolva. Mondom én, senki nem járt erre napszámra... :)

Ötscher-hegy a háttérben.

Mondom én, hogy gyönyörű volt itt.
Épp emlegettük ma, hogy mennyire romantikus volt a hegytetőről az éjjeli holdfényben lebámulni a völgybe. Mintha egy mesekönyv illusztrációja lett volna, millió csillaggal felettünk. Emlékezetes pillanat marad...

komment

2007.12.21. 19:56 :: Tobber

Sokéves rutint felborít az autó megjelenése egy család életében? :))

Apámmal pár éve együtt veszünk fát, ő alkudozik, én szégyenben sunnyogok, hogy ha *8-ra végződő árat alkuszik, akkor a két forint visszajárót is megvárja. Idén egyedül fogom megvenni. Szenteste általában ott alszom, másnap reggel együtt templom. Most akár haza is mehetek, másnap a templomnál találka. (HOL VAN az énekeskönyvem??? Help!) Lesz szokott nagynénik, unokatesók, bárcsak Nagyi is átjönne!!

Szomi becsöngetett ma, hogy elkérje a garázstávirányítót (ja igen, mától kivettem az egyik garázst a házban, végre melegbe tehetem a KicsiKéket, már nagyon utálhatja a havat-fagyot az utcán). "Te nem síelsz éppen?" "Akkor miért csöngettél be?" :) Most visszahozta, még kipuhatolta, hogy hogyan áll a magánéletem és mikor jöhetne át már szórakoztatni egy kicsit.

Holnap Újjal randi reggel, pofozzon már fel valaki, hogy ne tessen ennyire!!!!!!!
(A lenti,
ha unsz kezdetű mondatot ő mondta tegnap.)

Három kedvenc tanulságú mesém van, a Rigócsőr király (én vagyok a királylány! :) ), a Sün meg a Nyúl, meg ez:

Romhányi József: A Róka meg a Holló


rokaesholloo.jpgFenn csücsült a holló a dús hársfa ágán,
Csõrében jó nagy sajt, fogyasztásra várván.
Arra kószált búsan a ravaszdi róka,
Ki nem jutott sajthoz fagyosszentek óta.

Hogy a fára nézett, elszállt komor kedve,
Felujjongva tört fel mohó gyomornedve.
És szólt álnok bájjal: - Tollad ó be ékes,
hogy madárkirály légy, régen esedékes!

És a neved "Holló", oly olvadó-omló.
Csak hangod nyikorog, mint egy rozsdás olló.
A dicséret szép szó, ámde a bírálat
Már olyasvalami, mit ki nem bír állat.


Így hát a holló, hogy meggyõzze a dõrét,
Vad rikácsolással tátotta ki csõrét.
A sajtja lehullott, erre várt a róka,
Ezúttal elnyerte tetszését a nóta.

=> Új szerint gyönyörű a testem, én naív meg elhiszem. El és Vaspasi volt a leglelkesebb rajongója a testemnek, de általában rövidlátókkal randizom, mert ezt szokták mondani.
Molettnő-fetisiszták. Végülis vannak she-male-rajongók is, az betegesebb. :D

komment

2007.12.21. 18:18 :: Tobber

Nem akarok karácsonyt!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minek? Miért? Mit liheg ezen mindenki ennyit? Mit jelent manapság egy bűneinktől megváltó? A menny ígérete? Ki tudja akár nagyjából is elmondani a karácsonyi üzenetet? Ki tudja idézni legalább egy részét a bibliának? Ki szereti ettől jobban a szeretteit? Ki lesz boldogabb a sok rohanástól, főzéstől, ajándékkutatástól, faalkutól, utolsópillanatban is hiányzikvalami-től? A görcsös izgalmaktól?? A giccses üzenetektől és képeslapoktól és pocséknál pocsékabb ünnepi zenéktől? Igen, van fél óra, talán kettő, amikor jó. De megéri azért a több hét futkosás?

Tél van, húzódjunk vissza, és nyugodtan beszélgessünk, hallgassunk zenét... 

Nekem egy békés születésnap jóval többet ér.

De a szilvesztert ennél még sokkal jobban utálom...

Ma 2,5 óra sport és Szeplős tettenérése után találkoztunk Kedvenccel, elmentünk ebédelni, majd feljött beszélgetni. Eddig hezitáltam, nem akarom újrakezdeni. Sajnálom. Lelkileg nem tudnék hozzá kötődni, testileg meg bármikor találok partnert. Hurrá.
Vagy csak felkavart új.

 

komment

2007.12.21. 08:35 :: Tobber

Múlt heti telefonálás:
- Doktornő, szeretném átrakni az időpontomat, mert a menzeszem miatt nem tudja most a szűrővizsgálatot elvégezni.
- Rendben, nézem a naptáromat. Megfelel pont négy hét múlva?
- :DD
- Ja, tényleg. Nézek mást... :)))

Egyébként egy értelmes nő és jó doki...

komment

2007.12.21. 08:31 :: Tobber

A svédmasszázs fincsi dolog a sok sport után, főleg ha egy kékszemű, sármos, kétméteres, izmos negyvenes adja, de pont az előbbi tulajdonságai miatt nem fog így soha kilazulni a vádlim, mert odáig nem ért el... Izé.

 

komment

2007.12.20. 22:32 :: Tobber

Igazából én túlérzékeny vagyok, és hamar elkezdek sokat érezni, ezért sérülök, félek, és inkább keménykedem. De már horpadásokkal teli a páncélom...

 

komment

2007.12.20. 22:24 :: Tobber

...és vettem napszemüveget, mert az fixációm...

Ma mozogtam lazításképpen, majd ebédeltem kedvenc nagynénivel és anyuval és vihogva rendetlenkedtünk, majd mivel Papírkutyák dögrováson, így drpr után átjött este egy új. Nem tudom hová tenni, persze okos lenne önvédősen a szépemlékkategóriába, ugye. Dehát a szívem nem ezt szeretné, nagyon csípem.

"Ha unsz... akkor kérlek, kíméletesen közöljed..." 

 

komment

2007.12.19. 21:57 :: Tobber

...nem, az egy időzített poszt volt, na. És nem árulom el, hogy ki.

Az elmúlt öt napot Ausztriában, az Ötscher hegy közelében lévő hegyekben töltöttem. Még egy lány és négy negyvenkörüli férfi társaságában. Férfiakra mondják, hogy szingli??
Friss havunk volt.
Második naptól sütött hétágra.
Álomszép hely, a béke szigete kb. 80 lakossal meg pár turistával.
Szeretik a magyarokat, az osztrák büfésfiú magyarul adja a kaját, a felvonókezelő csacsog Magyarországról (németül persze), a boltosnő tesz pár kedves megjegyzést, a szálláson mindenki körülugrál.
A sípályarendszeren hétvégén lehettünk talán 200-an, hétközben (megszámoltuk!) 16-20 db autó állt ott összesen.
Kétóránként frissen ratrakolva minden, egyébként is üres és jó állapotú pályák.
Ma tulajdonképpen az egyik pályán csak ketten voltunk végig.
Utána szauna. Már amennyire szeretem, inkább a hidegzuhany-relaxát. És az ektivitit, őőő, mindegy, nem magyarázom.
Öt napig nonstop sztorizás ment.
Nagyon kellemes hajnalig együttlétekkel.
Ha minden igaz, akkor ahogy szurkoltunk, BéTi összejött GörisZsével. (Papírkutyák értik.)
Magamról inkább most nem írok, akit érdekel, mesélek. (Akik ismernek, úgyis tudják, miket műveltem!! :DD A pályaszállás előnye ugye, hogy a pálya a szállás mellett van, bármikor fel lehet ugrani... Khöm.)

Izé, Papírkutyák, ti jöttök holnap hozzám sütit sütni??

Megtanultam pingpongozni. Állítólag nem látszom kezdőnek.
Megtanultam darts-ozni. Állítólag a tömény alkohol célzóvíz, háááát, nem az. :)
Tegnap megmentett egy tűzoltó. :D
Az épületben egyik nap tűzoltószeminárium volt. (Na jó, a pincér sem tudta, milyen szeminárium, de a fiúk ismerik a rajongásomat, így megsúgták neki, hogy mondja azt.)
Öt nap hamar eltelt.
Az egyetlen negatívum, hogy nem megy a sí... Márciusban még piros (meg fekete ominózus) pálya, most maradtam kéken, és így is szétmegy a térdem, annyira fáj.
Pedig a léc-bakancs szuper.
De nem akartam erőltetni semmit, pihenni mentem oda, és pihentem is.
Nagyon kedves emberekkel, egy született szervezővel, egy bohóccal, egy bárcsak a hugomnak ilyen pasija lenne sráccal, egy csaknéhahisztis lánnyal és főleg egy igazán vonzó társaságközpontjával...

komment

süti beállítások módosítása