HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.07.29. 17:44 :: Tobber

Este még taxissal smsváltások, hehe, hajnali 5.20-as kelés, rohanás vezetni, többek között autópályára. Egy dízel puntoval, ami szvsz 120 mp alatt gyorsul százra.

De sikeresnek nyilvánítom a fejlődésemet, így öregkorra valami örömöm maradna... (Ma cca 11 évessel beszélgetve: -Te régóta korizol? -Öt hónapja nem volt rajtam kori, az új most másodszor. És a néniék??)  :DDD

Ma estére átszerveztem a keddi randimat (randiii? Az valami romantikus izé, no, ez asszem inkább a szenvedélyes kategória :D), hogy kedden találkozhassak mással. Tele a naptárom a hétre, pedig lassan elmegy a nyár (JUHÉÉÉÉÉÉÉ!!)  és még görkorizni is kéne. :(

 

komment

2007.07.28. 21:52 :: Tobber

Egy jó ideje úgy érzem, hogy nagyon megtalálom a helyemet a világban.

Olyan emberekkel veszem körül magamat, akikre fel tudok nézni, akik elviselik, sőt viszonozzák az őszinteséget, és főleg, hogy nem bosszantom magamat buta/hazug emberekkel. Azaz a mai nem ezt mutatja, de pillanatok alatt lenyugszom, ergo valami rendeződik itt végre belül...

Tegnap este vezettem két órát sötétben, csöpögő esőben, induláskor még tűsarkúban, de aztán kapcsoltunk, hogy a hegyes orr beragad a kuplung fölé, ergo életveszély, ezért hazaugrottunk lecserélni.

Reggel szintén vezettem két órát, nem húztak be a csőbe, nem hajtottam be behajtani tiloson! :)

Aztán gyors tűsarkúcipővásárlás, gyönyörűszép és jó drága cipő csúszott be, némi ékszerszettel...

Délután kedves ismerősök esküvője, újabb ígérettel némi sóssütire... ;))

Este pedig a terv Velencei-tavi úszás lett volna.

El-lel.

Akiről hónapok óta zengem, hogy nem bízom meg benne. Többet fárasztja magát azzal, hogy remek alibiket eszeljen ki, ha nem jön, lemond valamit, minthogy 1. időben lemondja, 2. sajnálkozását fejezze ki.

De nem ez volt a bajom.

Este találka, jó, fáj a feje. Kicsit sokat hivatkozik rá... Tehát ne menjünk strandra. Basszameg, akkor szerveztem volna mással strandot.

Jó, legyünk együtt kedvenc törzshelyünkön, majd utána csacsogunk.

Kellemesen telik az este, majd egyszercsak csörög a telefonja, bájosan belekacag, hogy jó, megoldom ma...

Majd: Bocs, sajnos nem érek rá tovább, még ma meg kell írjak egy szerződést. (Nem, nem jogász.) Aha. Szombat este nagyon sürgős. Mondom: jó, felmegyek hozzá, megvárom, majd utána folytatjuk. Hirtelen idiótábbnál idiótább indokokat hozott fel, hogy miért kell szétválnunk, de gyorsan azért hazadob...

Nem vagyok féltékeny fajta, de hülye sem. Ha hirtelen nincs ideje egészestés programra, hirtelen telefon után sietős lesz és nem is mehetek vele, az több, mint sok.

De legyen. Azért szembesítettem azzal, hogy miután ezt másfél év alatt minimum 12-15 alkalommal megtette, nekem ez gyanús, és inkább megosztom vele a gondolataimat, hogy nem ez az igazság:

Darázsfészekbe nyúltam. Vagy inkább rátapintottam az igazságra: Hirtelen hisztis (!!!)  lett, csapkodott, majd durcásan felállt, motyogott valamit, és elhúzott. Én hagytam volna, ha nem a kocsijában lenne egyetlen lakáskulcsom (a másik vidéken nyaraló anyáméknál!!), úgyhogy kénytelen voltam utánasietni, visszakértem a kulcsot, hisztérikusan a kezembe nyomta, és mint őrült, autóval elhúzott...

Meghökkentően nyugodtan kezeltem! :) Pislogtam egy darabig, mert nem látom át, hogy a beszélgetés hol csapott át ebbe, de valszeg azért történt, mert kitaláltam a valót. :(

Sajnálom, már írtam, hogy gyanúsan ideges mostanában, mint aki megkattanás előtt van.

Hát, közel áll hozzá...

Fura, mert előtte az általa is ismert Öregcsávót láttuk kocsiból a keletinél, háromszor körbementünk, hátha észrevesz minket. :D És El utána végig úgy szapulta, mintha ő jobban nézne ki mostanában, pedig fiatalabb is nála. :( El nagyon összement (nomeg nagy a kontraszt a mostani sportosabb, gusztusosabb átmenőimnél), és a régi értelem fénye is megfakult... :(

A pikánsabb területre már csak homályosan emlékszem, mert én vele rég nem, de abban sem volt művészi, több titán jobban lenyűgözött mostanában...

Szóval nem sajnálom.

 

Erről jut eszembe: Ma fél órát csacsogtunk telefonon Vaspasival, egy újabb szerzeményemmel most, meg a hazafuvarozó taxis is édes volt:

Miután El a kezembe vágta a kulcsomat, mázlim, hogy legalább a telefonom nálam volt! (Telefon, kontaktlencsetok és kulcs nélkül nem indulok el.)  Taxit hívtam, de egy fitying nem volt nálam! :((

Úgyhogy elmeséltem a taxisnak, hogy nincs nálam pénz, de ha hazavisz, majd lehozom a hitelkártyámat. Erre akartam most a legkevésbé költeni!!! :((

A taxis rákérdezett, hogy ezt hogy csináltam, és olyan édes pasi volt, hogy elmeséltem neki! :DDD

Őőőő, valahogy megemlítette khöm, hogy ő gyógymasszőr, amire én felkaptam a fejemet, úgyhogy vaaaalaaaahogy a kezemben landolt a telefonszáma. Khöm... ;))))))

Majd jelentkezem nála masszíroztatni, a régi masszőrhöz már rég nem járok.

Szal most még pár telefon kedves ismerősökkel, és mintha mi sem történt volna.

 

Ha és amennyiben ismét hajlandó lennék El-lel szóbaállni (még jó, hogy mostanában nem hagytam ledönteni magamat!!) , akkor verjetek meg!!!

 

Itt elsősorban Papírkutyák határozott és kíméletlen kegyetlenségét várom el. Uff.

(Bé egyébként már profi ebben: nekem xar a memóriám, úgyhogy ha fel akarom eleveníteni régi párkapcsolatomat, akkor őt kérdezem meg, hogy emlékszik-e, miért repült a srác anno... :D Na jó, ilyen csak egyszer volt, tegnap...)  :)

 

komment

2007.07.27. 12:53 :: Tobber

Pár napja tartó eszmecserénkre, miszerint miért van ugyanolyan demokratikus joga a síkhülyéknek, és hogy értik-e egyáltalán a népszavazás nem túl egyszerűen feltett kérdéseit, vagy csak rutinból ikszelnek a jobban hangzó válaszra reakció Tótawétől:

http://w.blog.hu/2007/07/27/p126146#more126146

 

komment

2007.07.27. 09:37 :: Tobber

Reggeli infomorzsák jó indítása Juhász Kendermagos Péterrel, de utána bátor váltás Karsai Búzaégető Józsefre... Én örök optimista már azt hittem, hogy eltűnt a fickó... :)

A mezőgazdasági támogatásokról pedig megvan a véleményem. De nem írom meg, mert egyébként tökre nem értek hozzá... :)

-------------

Viszont a felvételi ponthatárokkal kapcsolatban erősen nő többünk felháborodása!

Tényleg egyforma súllyal szerepel mindenki középiskolai teljesítménye?? Aki az elit Fazekasban végez, annak az ötöse azonos súlyú a sutymákföld-alsói mindenkimenjenát iskolában szerzettel???

Ha vállalkozó szellemű pedagógus lennék, AZONNAL indítanék egy fizetős középsulit, ami egyértelműen garantálja, hogy akármit csinál ott a gyerek, négy évig biztos mindenből ötöst fogok adni neki. No persze jó nagy tandíjért cserébe!

Vagy erre nem csak én jöttem már rá???

---------------

Ja, tele a város BKV-ellenőrrel. Így nyári öltözékben egyáltalán nem felismerhetőek, semmi sötétkék zubbony, csak póló-farmer...

Aki kérdené: azért utálom az ellenőröket, mert mindenhol zaklatják az embert, naponta többször kell előkotorni a jegyet, nem érdekli, hogy ezzel lekésem a HÉV-et (megjegyzem, nem állíthat meg, elméletben odaszólhatnék neki, hogy megmutatom, ha felszáll velem a HÉV-re...), torlaszokat képeznek, ami miatt nem tudsz leszállni a mozgólépcsőről, a tömeg meg nyom, remek alkalom a zsebtolvajoknak a tömegben nyitott táska amíg felmutatod, etcetc.

De persze azt fontos tudnom a megállóban, hogy a buszom melyik állomásnál tart, mikor várom:

http://www.origo.hu/techbazis/hightech/20070518buszgps.html

Felújították a kettes metrót pár év alatt, idén fejezik be. SEHOL nem építettek ki beléptető kapukat, hogy egy színvonalasabb és bliccelésmentes jegyellenőrzés alapját megteremtsék.

Továbbra is mondom: sok milliárdért SEMMI plusz szolgálatást nem kaptunk, sőt, a tájékoztatótáblák elhelyezése felháborít.

---------------

Őőő, Varratottinges nyúz, hogy menjünk el valahová, Vaspasi is minden este beszélgetni akar, bár én most vele nem igazán, viszont szimpikollégáról épp most beszélt le gyerekkori haverja-kolléga, hogy szerinte annyira tutyi-mutyi, hogy halálra unnám magamat mellette... :D Ha tudná, hogy Pasi mennyire unalmas volt... :DD

 

komment

2007.07.26. 14:14 :: Tobber

Mai sajtószemle:

http://www.maximanet.hu/cikk.php?id=5&cid=481

Tuti úti tippjeink
‹ A sukorói erdőben kellemes sétát tehetsz, ha követed a túraútvonalat. Amennyiben nem tévedsz el, találsz egy forrást, amelynek iható a vize.

Ne. Sztem az Angelikából ne igyál... :( Gyerekkoromban még okés volt, de mára szennyezett... :(

----------------

www.blikk.hu: Keressük az ország legkövérebb emberét!

 

Jelentkezzek, vagy csak szóljak a barátnőimnek??? :)

---------------

www.blikk.hu:

Patakyék szextitkai

2007-07-26

Néhány héttel ezelőtt, egy születésnapi partin Pataky Attila megdöbbentő kijelentést tett a kamerák előtt. Nem rejtette véka alá, hogy rajong Bódi Sylviért, ám a meglepetés csak ezután következett. Ugyanis Attila feleségének, Beának éppen úgy tetszik a szépséges modell, mint férjurának! A házaspár adott esetben közös udvarlásba kezd annak érdekében, hogy színesebbé tegyék a házaséletüket.

- Mindkettőnknek jó ízlése van - vágott a közepébe Attila. - Bíró Ica szülinapján mutattak be minket egymásnak. Nem titok, hogy a feleségemnek is nagyon tetszik. Szeretjük az izgalmas dolgokat, az ilyen kirándulásokkal” kerekebb számunkra a világ. Azt gondolom, azért válnak sokan, mert elfojtásokkal élnek az emberek, holott mindannyiunk fejében ott motoszkálnak a titkos gondolatok, de ezt a legtöbben senkinek sem merik elmondani, legfőként a párjuknak! Nálunk nincs tabutéma, mindent megbeszélünk. A kisfiunkat is ebben a szellemben neveljük, le sem tagadhatnám, tiszta apja. A napokban azt mondta nekem, amikor meglátott egy csinos nőt: "Nézd, apa, milyen szép az a cicis lány!” Csodálatos kis ember, ennek ellenére nem tervezünk több gyermeket. Ám másnak szívesen csinálunk!
Hogy mindehhez mit szólt Sylvi?
Kiderül a hot! magazin e heti számából!

 

... ki a fszom akarna Patakyattilával hármasozni-négyesezni?? Broáááááf!!

----------------

 

http://index.hu/politika/belfold/budapest/tabla0725/

Sztem én láttam már ilyen táblát a fővárosban, mintha az Andrássy (szervíz)út végén a Hősöknél jobbra kanyarodva figyelmeztetne. Asszem.

 

 

komment

2007.07.26. 12:42 :: Tobber

forrás: bkv.hu

 
 ------------------

 
Bibiii, nekem van olyan ismerősöm, aki fotóképregényben szerepelt*!!!
Meg olyan is, aki a Kínai Kabát nevű tincitánci bandában!
Meg olyan is, aki bár nem beszél róla, de a Tomiszomorúban! :D
Updated: "sőt, az SOS (sisters of sweden) zenekar klipjében is
Köszönöm olvasóimnak a pontosított adatokat...
:)))

komment

2007.07.26. 09:29 :: Tobber

Rükvercben lenyomnál, mi?? Én kettesben is tudok rükvercbe menni!!!! :))))

---------------

Bölcs értelmiségiek fontos döntéseket alaposan, minden oldalról, érveket felsorolva, súlyozva átgondolnak, majd a tradícionális, ősi homályba vesző hagyomány alapján kő-papír-olló versennyel határoznak...

:)

Nem, nem voltunk görkorizni tegnap, ám vettünk sok ékszert, megnéztük a rácsok mögül a cunda leltározását, szépültünk és még repedtdinnyét is tudtunk szerezni.

--------------

 

Szerintetek tesztel a HR, hogy mennyire vagyok lojális, vagy tényleg ajánlgat nekem más állásokat?? :))

Délutáni sütivadászatot HR-es lányzóval tettem, aki a dupla adag tejszínhab fölött megkérdezte, hogy nem keresek-e másik helyet, merthogy ő tudna nekem egy testhezállót... Őőőő, ez elég furcsa a HR szájából, úgyhogy visszafogtam az érdeklődésemet! :D

Vagy csak tesztelik a céghűségemet.

 

komment

2007.07.25. 16:57 :: Tobber

http://szandalzokni.blogol.hu/

:D

 

komment

2007.07.25. 13:37 :: Tobber

Hogyan keltsük fel beszélgetőtársaink érdeklődését? Meséljük el a Heripotter utolsó részét, még ha magunk sem olvastuk! :D

 

komment

2007.07.25. 09:15 :: Tobber

Jippiiiijippiiiiiiii!!! :))))))

(...és megnyilatkozik a nő, aki hosszas évszázadoknak tűnő cölibátus után visszatér a saját tempójához... :)  )

Tegnap este átjött a kreolkékszemű, és megerősítette az emlékeimet, miszerint vele 100-as skálán százas. :DD

Én még ilyen jó illatú embert sosem éreztem...

De asszem nem az illata volt a lényeg! ;)

Tiraram.

 

komment

2007.07.24. 14:18 :: Tobber

Hmmm. Az ágyban rossz pasikat mi rontjuk el, nők. :(

Most írt egy valahai szeretőm, hogy ő milyen büszke, hogy még sosem panaszkodtak rá az ágyban, sőőt...

Öh.

A pasi kb. unterallesz pocsék az ágyban. Jogos, én sem mondtam el neki, csak nem kekszeltem többet vele. :((((

Bakker.

 

Viszont El lemondta a mait (w.a.s.), és bekacsintott fogalmamnincshogyhívtamittrégen exem, úgyhogy besorolom ma este 10-re! :D

 

komment

2007.07.24. 13:40 :: Tobber

Jó-jó, hogy állami-köz-mipénzünkből ne legyen zenei rádiócsatorna, de hallgatta már valaki a Petőfit mostanában? 94,8 FM a fővárosban.

Remek, igazán mondom, remek zenét játszanak!!! Manic Street Preachers, Madness, Faith no more, Naughty by N., LL Cool J, tegnap tomdzsonsz szekszbomb-ja ment frenkszinatra-stílusban, isteni, a magyar alter-mainstream (már ha van ilyen fogalom) legjobbjai. (Bár kicsit sok az ismétlés, egy hónapos megújulásnál ez még durva.)

Remek. Élvezhető. Igényes. Nem agyoncsépelt, mégis ismert dalok legjobbjai.

Nálam kezd vetekedni JoNeS-szal! (Abszolút FM 97,3 FM, de Pesten hiába keresed, itt nem nagyon fogható, csak a www.radiovan.hu-n.)

De azért JoNeS a király! :)))

 

(Megjegyzés: Azért hülyék vagyunk, pont szerdán nem a Görzenálba megyünk, amikor aznap ott van a világ legédesebb oktatója?? Nooormális??)

:)

 

komment

2007.07.24. 12:32 :: Tobber

A HR-esek megtanítanak bicajozni, juhé! :))))

Több fórumon megy a vita az értelmes szabadidő-eltöltésről, nekem tele a hetem nem annyira érdekességekkel:

ma munka után vezetek 2 órát, utána El
holnap beugrom haverhoz kórházba, mert műtötték és unja magát
utána görkori
csütörtökön görkori, utána asszem randi
pénteken este 10-ig vezetés
szombaton 4-től esküvő, ezért előtte még nem tom, mit zsúfolok be, hogy ne legyek izzadt és a ruházatom is megfelelő legyen (KI AKAR velem ruhát venni a héten??)
vasárnap reggel 7-től 2 óra vezetés, 10-től görkori-oktatás, utána kéne strandolni

Ezek közé még betűzdelek néhány ismerőst, csak könyörgöm, napra többet ne menjünk!!!! :))

 

komment

2007.07.24. 10:18 :: Tobber

Őőő, én lettem a szent tehén. Múlt hétfő óta mindenki engem ugráltatott (tegnap már két vezetőnek mondtam nemet a kérésére!!), mert kollegina nincsen még jóideig.

Egyszerre rohantam száz helyre, a relax csak 1-1 levelezés volt.

Ma visszajött a főnököm. Azóta senki nem hív, senki nem ugráltat, hirtelen mindenki maga is be tudja hívni a videokonferenciát... Khöm.

-------------

Béká, neked ecsetelem a feladatokat, amik vasárnap voltak:

1. halacska bemelegítésnek

2. 3 körös verseny új koris Gyével (ketten voltunk a haladó csoportban)

3. hátrahalacska, de bóják között. Nem is olyan egyszerű!! :)

4. hátraszlalom bóják között, itt már nem éreztem a fenekemet. Azaz nagyon is! :)

5. nagyonszűk bóják között hokikanyar

6. ugrálás összezárt-lefektetett bóják fölött (itt a hőség miatti szédülésemmel inkább feladtam, és mellette ugráltam)

7. felugrás után levegőben 180 fokos fordulat, és leérkezve hátra gurulsz tovább!

 

Hát itt feladtam. Gyé bezzeg simán megcsinálta nyújtott lábakkal is! :D

Szóval szerdán a gyakorlás: félfordulat levegőben pároslábra érkezés. Öh.

Mi akartunk szivatós órákat.

:DDD

 

komment

2007.07.23. 21:29 :: Tobber

"Egyetért-e ön azzal, hogy a Magyar Köztársaság Országgyűlése törvényt alkosson a szieszta bevezetéséről?"

Kurvára nem. Hogy munkaidő ne reggel 8.45-től 17-18 h-ig legyen, hanem 20-21 h-ig, mert közben elcsesszük az időt??? :(((

1. Mit csinálsz mondjuk 2-3 koradélutáni órában? Ki nem tudsz menni sportolni, mert utána izzadtan, görkori után porosan, kori után átázva hol zuhanyoznál le a cégnél?

2. Haza nem tudsz menni lepihenni, nekem azzal el is menne a 2 óra, csak az úttal.

3. Én utálok délután aludni, mert anélkül is átlag 95/55 vérnyomásom még lejjebb zuhan, pláne nyáron.

4. Ki az a barom, akinek ez eszébe jutott?? Van vajon gyereke? Mikor akarja kikérdezni a leckéit? Mikor lesz ideje játszani vele? Mikor hozza el a suliból?

Ennél még a "Egyetért-e Ön azzal, hogy gyógyszereket továbbra is csak gyógyszertárban lehessen árusítani?"  is értelmesebb. (Főleg, hogy BÁRMILYEN gyógyszert felír pölö az én körzetim, ha kérem. Akkor itt úgysincs kontroll.)

Szieszta? Hülyeség. Uff.

 

komment

süti beállítások módosítása