HTML

2006.09.09. 08:06 :: Tobber

A vizilabdások a döntőben!!!! HAJRÁÁÁÁ!!!!!!! Szerbia?? Hááát, tőlük joggal félhetünk... :(

-------------

Jat, fent vagy a koricsarnok fotógalériájában! Az elsőn a hasadat ismertem fel!! :D Na jó, a tartásodat meg a koridat, merthogy a fejed lemaradt a képről! :) Nomeg fent van persze Tüzi, Bevi, Dömpi és az egész tím...

-------------

Tegnapi szívroham: egy ittnememlített álomszéptestű (aki letaszította a test-toplistámról kreolszépszeműt, pedig azt hittem, ő überelhetetlen!) fűszerezte az estémet, zuhanyzok, bejön, hogy te ismered XY-t??? Én is!

Öh. Elől hagytam a cégesrendezvényen-célbaért-ügyfél névjegykártyáját... Ááááááá!!!

Kérdi széptestű: grafikus a végzettsége, ugye? Öh. Igen. Olyan harminckörüli?? Neeeem!! :) Huh, nem őrá gondolt. Azért ennek igazán örülök!! :D Mivel az illető már jelentkezett, hogy ő izé, háááát jó lenne ismerősök között nem bonyolítani... :DD

Ja cégescélbaért 42 éves!!! Igeeen, a legjobb férfikor!! :)

Most vidéki ismerőst szórakoztatok holnapig, aztán vas. este a ma hazatérő Meg, hétfő reggel Bárcsaktöbblettvolna, hétfő este Pincsi, és aztán pihenni akarok. :) Ezt már mondtam.

:))))

 

komment

2006.09.08. 16:58 :: Tobber

Ja itt, csak munka. Néha azt is kell. Az egyik régimotoros kolléga meg akarta győzni a főnökömet, hogy kapjak már egy nap szabadnapot cserébe azért, hogy kedd reggeltől csüti délutánig megállás nélkül dolgoztam. A főnököm reakciója: nem ad, mert aztán mások is akarnának és ez precedens lenne.

Ja kösz. A túlórámat senki nem fizeti ki, és igazán megérdemeltem volna. Kérni nem kértem volna, de szarul esik, hogy a magánidőmet ennyire nem tiszteli. Mint ahogy a munkámat sem tiszteli... Mint ahogy az is, hogy nem képes megszervezni, hogy NE a számítógépem előtt kelljen minden nap megebédelnem. Vagy hogy kitalálta, hogy olyan ne forduljon elő, hogy reggel betelefonálok, hogy nem jövök be, mert beteg vagyok, akkor jöjjek be és majd ő elenged. Ez az ominózus véresetpisilekegyideje szindrómánál érdekes lett volna!!!

:(

Na mindegy, kimorogtam magam, lassan elmegyek szabira. Konkrét terv nincs, csak 5 nap Oslo, 2-3 nap Zalaegerszeg, pár szerető, a többi képlékeny, de jobb így. Pihenni kéne.

 

komment

2006.09.07. 13:27 :: Tobber

Vvvvváááááááá!!!!

Életem eddigi legjobb buliját rendeztük tegnap!!!!!! ÉS sok ügyfél ugyanígy van vele!! :D

Szóval készülünk a vevőpartinkra május óta, kedden berendeztük a Mátrában a kiállításokat még éjjel (alkoholosan, finn cég, ugye) aztán a megérkezett külföldi kollégák besegítettek, így kétszer annyi időbe telt, de a hangulat már akkor topon. Akkor aludtam öt órát, azóta SEMMIT! :)))

Az elmúlt 56 órában ÖT órát aludtam.

És ma este még buli, most dolgozom! :)

De a rendezvény! Szuper volt minden pillanata! Még így, hogy halálra rohangáltuk-intézkedtük magunkat, így is istenit szórakoztunk! :) Ami ötleteket kitaláltunk, annak a kültéri játéknak a megvalósítását végül egy rendezvényszervezőre bíztuk, de csak azt, kaja és teljes szervezés miénk. De semmiben nem volt galiba, juhééé!!! :)

180-an voltunk, és senkinek SEMMI hasfájása nem volt, ilyet állítólag még nem láttak az előző években!! :DD

Sőt, a precíznémet marketingvezetőnk úgy jött oda, hogy Tobber, tudod, hogy nagyon kritikus vagyok, és kerestem a hibát, de amit dolgoztál, abban semmibe sem tudok belekötni, szuper vagy!! :) Aztán még több vendégfejestől hallottam vissza, hogy a kollégáim engem dícsérnek... Ez kafa! :)

Előadások, majd kültéri játékok 7 sátorban-helyszínen, verseny, egymás kinevetése (tánciskola, karaoke, papírjainkból ruha tervezése, este cégvezetőkön bemutatása, etc.), este buli, mi közben a 180 fő regisztráció, massázs-fodrász-kozmi beosztás, szobák listája, kaják, bárkuponok, kihovámegydeazonnal és melyik csapathoz csatlakozzon rendezgetése mellett is visítva röhögtünk az egyre jobban becsípő vevőink hülyeségein. Nem is szólva a konkrétan engem szórakoztató bazinagy hárememről. :)

Ennyi pasi életemben nem udvarolt egyszerre nekem, azt sem tudtam, hogy ki hogy miért, ezek meg jöttek utánam. :DD

És ugye szórakoztatni is kellett az elárvult résztvevőket, hogy ne unják el magukat, így KÉT üzleti ajánlatot is kicsacsogtam belőlük, Főfinn örömmel vette, hogy hozom a bizniszt, hehe.

Aztán volt egy 20 perces kicsapongásom is. Este hallom a tankcsapda egyik számát a közben becsípett és karaokesátornál leragadt, egymást sosemlátott vendégeink szájából, odarohanok, hogy mindjárt vacsi, menjenek átöltözni. Hát a lófütyit. Én is ottragadtam néhány fejessel, akikkel átkarolva-dülöngélve ordítva énekeltünk régi rockdalokat!!! :)))

Őőőő, néhány fotón rajta vagyok, remélem, a főnökeim nem veszik észre!!! :DD

Úgyhogy 3 perces smink aratott akkora sikert, hogy én még ilyet nem láttam. Mármint hogy ennyien tapadjanak rám! :) (Ügyesen végigvettem a palettát, fehértrükkösblúz-naci az 50-eseket reggel, lapossarkú, fehérhosszúujjú a harmincasokat, az esti csipketop-blézer-szoknya kutyamagastűsarkú a negyveneseket.)

Ebből három számottevő egy nagyonszép negyvenes, aki kb. végigasszisztálta a vacsimat (meg a combomat is néhányszor kitapogatta), őt leráztam, mert kolléganő szólt, hogy ő tabu (meg egyébként sem ugye), közben rámragadt a nagyonfontosvendég leányvállalat ügyvezetője levakarhatatlanul, majd egy férfiasnegyvenes, aki őőő izé, hajnalban célba is ért. (Miatta nem aludtam mára egy percet sem.) :)

Az volt az érdekes, amikor hajnali három felé már leültünk, egyik oldalamon vipkullanccsal, szemben szemező férfias40es, és a többiek (mind magasbeosztású vevőnk) meg álltak körülöttem, mint az elfújtaaszél első jeleneteiben a lány udvarlói ezrével...

Hát igen, ezt IGAZÁN élvezem. :D

Bár a levegőben is lehetett valami, mert privátkedvenc finnünk az autóból kiszállva egyenesen hozzámjött és átölelt, hogy milyen jó, hogy lát végre. :DD

Néha a Főfinn arra járt, és elégedetten konstatálta, hogy az az utasítása, miszerint a "foglalkozzunk minden vevővel külön, sose unatkozzon senki" parancsot én teljesítettem hatszorosan felül, mindig más fontosemberrel látott társaságicsevegni, hehe. És mivel mindig akadt külföldi a csoportban, hát angolul rendszerint.

Őőőő, most hívott fel a vevőszolgálat vezetője, hogy ezerszer is imád, amiért mindenkihez ennyire figyelmes, mosolygós, kedves és segítőkész voltam, sokan külön megjegyezték neki, hogy milyen előzékenyen ugrottam nekik a hülyeségeikre és hogy mindig mindenhol ott voltam. Ja pörögtem. Végre kiadhattam az energiáimat, amiből még mindig bazisok van!! :DD

Egriv, a telesportos tévékommentátor volt a moderátor délutántól, mikrofonnal a kezében hangosította ki a karaoke hamisokat, kommentált kb. minden fűszálat, de isteni pikírt stílusban, közben komoly marketinget nyomva a cégnek. Úgyhogy ő zseniális volt. Meg a hangulat is az elejétől!!!!

Állítólag legendás hírűek voltak az eddigi éves partijaink is, de ilyen fergetegesre sosem sikerült. Huurrrááá!!! :)

No, EZÉRT érdemes sokat dolgozni.

:)

 

komment

2006.09.05. 11:29 :: Tobber

Jelentem, én elhúzok északra, csütörtökön leszek. Anyám már lecsapott a lakásomra, hihi...

Visszatérve feldúsult szomszédtalálkozó (szerdán lecsaptunk a szomszéd lányra, utána wiwen megtalált az alattam lakó lány pasija, úgyhogy rá is lecsaptam, hogy jöjjenek, úgyhogy 6-an leszünk csütörtökön, juhé! Addig még szépészkedem is.) És MOST szólnak, hogy pénteken vicces lánybúcsú, remek, aznapra három programot szerveztem csak eddig be!!!

(És utálom a lánybúcsúkat. Amikor kb. 5 percbe telik elválni, és azon esküvők, amiket 5-10 éve voltam, nagyrészben már szétment házasságok. Ennyi a véleményem a házasságról, mint fontos dologról.)

:)

Mellesleg Szomi bunkó volt ma reggel, összefutunk, nálam hátizsák, sporttáska ÉS egy fogason blézer-blúz, megkérdi, hogy miért ilyen későn, majd választ sem várva lemegy, és nem is segít. Figyelmes férfi, látszik is a párkapcsolatán... (Majd egyszer hosszabban is írok az elhanyagolt nő oka rendszerint egy figyelmetlen partner kezdetű mondókámról...) :D

 

komment

2006.09.05. 09:14 :: Tobber

Mindenki tudja, hogy beszrás sok munka van ezzel az egésszel, mindenki maximálisan le is terhel, mintha külön-külön lenne mindenkire a nyolc órás munkaidőm. Erre bakker megtalálnak, hogy búcsúztatót szervezzek MÁRA. Egy óra múlva indulunk a Mátrába!! Jó, átvállalja valaki. Mire most lebsznak, hogy miért nem vettem meg az ajándékot!! Mi vaaan?? A helyem ne hagyjam el, a munkát végezzem sokszoros túlmunkában, és akkor még vándoroljak le a hegyről bkv-val shoppolni???

EZT sosem én intéztem. Most utólag rámtestálják?? Kapják be.

Én elmentem.

Remek, ez a hét a lecseszések és mindenki idegroham hete.

 

komment

2006.09.04. 15:13 :: Tobber

Ááááááááááá!

Ááááááááááá!

Ááááááááááá!

Ááááááááááá!

Ááááááááááá!

Ááááááááááá!

Ááááááááááá!

Totál káosz. Ki visz kit hová, aki külföldi vip, de közben az EGÉSZ előző napot átszerveztették velem a Mátrába, mintha Pesten az nem lett volna jó. Ma a hatszázadik átfoglalás, ki hová visz kicsodát, és hogy jut el akárhová, nomeg hogy ki hozza a kutyáját is, amit csak parkettás szobába lehetne, DE ott meg nem jacuzzi, de fejes, úgyhogy sértődős. A fele le fogja a végén késni a végét, és akkor még csak a külföldi kollégákról van szó, és NEM a vevőinkről, vazze!!!!

Döbbenet.

 

komment

2006.09.04. 10:32 :: Tobber

Csak a mai napnak legyen vége. Most szabadultam egy mítingről, amikor mindenki tudja, hogy holnap indulunk a Mátrába összerakni a cuccost a szerdai rendezvényhez, kiállításokat kirakni, etc. és millió elintéznivaló maradt még.

És ott verjük a frkunkat a semmire.

:((((

És megjött este, úgyhogy úgy görcsölök, mintha szétszakadnék, nagyon fáááj!! :(

És kimerült vagyok. Az már elmond valamit, hogy a hétvégét "ingerszegény" punnyadás, ilyesmivel töltöttem, mi?? :(

Ha más elmesélné hogy ilyet művelt csak hétvégén, hát nem bólogatnék... 

Jó, kori az volt, majdnem elájultam, úgy szédültem meg émelyegtem már közben. Le is álltam gyakorolgatni inkább. :((((((

De az jó érzés, hogy egyre jobban érzem a korit, és minden gondolatomra velem mozdul...

 

komment

süti beállítások módosítása