HTML

2006.06.24. 23:09 :: Tobber

csak magamnak: Tüzi nagyon dícsér, hogy mennyit fejlődtem, meg könnyed és gyorsabb lett a stíusom... :-) És ígéretet kaptam Jattól és Tüzitől, hogy segítenek begyakorolni az új korival, és ha megtanulok, akkor meghívhatom őket egy saját készítésű vacsorára... :-)))

Köszi! :-)

 

komment

2006.06.24. 22:26 :: Tobber

Életem egyik legkellemesebb korcsolyázása volt!!!! Köszi Jat!!!!!! :-))))))

 

Kimentem négy előtt, az öltözőben egy keresztnévről ismert sporttárssal futottam össze, vele csacsogtunk (csúszás közben) egy órát, meg számot cseréltünk, hisz a jég bezár vasárnap, de mennénk esetleg Fehérvárra, vagy talán kinyit végre az erzsébeti jég.

Aztán megérkezett Jat, akivel hatalmasat ökörködünk, szórakoztató vele csúszkálni, és nagyon megnevettet!! :-))) Azért Bevi jóóól megbámulta magának. Naná, mert istenien korizik!!!!!!!

:-)

Aztán megérkezett Tüzi is, aki annyira más stílusban korizik, hogy jött a két srác mellettem és mintha más sportágat űznének!!! :-) Úgyhogy kicsiny háremem kísért végig, és végig agitáltak, hogy ha tovább akarok fejlődni, akkor ideje vennem egy bauert. Rosszabbak voltak, mint két porszívóügynök!!! :-DDD

Azt hiszem, lassan meggyőznek. Nem is a pénz az akadály, hanem hogy akkor újra kell tanulnom korizni, és az tuti esésekkel (és presztizsveszteségekkel) :-) járna.

Nyolckor még elkísértek egy darabon (persze fontos volt, hogy mindketten készítsenek egy fotót rólam suttyomban), aztán Tüzivel kettesben maradtunk, és beszélgettünk, szeretne velem tölteni egy napot... Benne vagyok.

Jat, nagyon-nagyon remélem, hogy máskor is kijössz velem korizni (akár mosolygós nagylányod is jöjjön ám!!!), mert baromi jól éreztem magamat!!! :-)))

Nos, holnap Kékszeművel találka, feljön értem, majd levisz a Velencei-tóhoz, majd ittalszik, ha nem öljük meg egymást. :)))))

 

komment

2006.06.24. 12:39 :: Tobber

Öh. MOST ébredtem. :-))Rámfért!! :-) Ha jól számolom, ez kb. 13 óra alvás... Az év egyik legrövidebb éjszakáján. :-D

 

Tegnap sokat dolgoztam, pedig kettőkor elengedtek mindenkit, merthogy finn nemzeti ünnep. Akinek nem volt munkája, úgyhogy fél hatig voltam bent, már a főnököm küldött haza...  Én még haza is hoztam, meg a metrón is fordítottam. (És ha békával lettem volna, tuti beszól a mellettemülőnek, hogy ha már lektorálja, akkor szóljon is hozzá...) :-)

A bookline-on vettem öt erotikus könyvet. szépirodalmat. Izgi!

Én most el, elintézek valamit/kit, aztán korcsolya először Jattal, majd Tüzi is befut...

 

komment

2006.06.23. 21:58 :: Tobber

Hát, amikor hazafelé azon gondolkozom, hogy mégis megoldás a hnyás, akkor ott visszaesés van. Nem voltam drprnél egy hónapja, aszittem, megoldom. (merthogy mind ezt papoltátok!!!)

Ma megettem egy átlag férfi súlyemelő kétheti kalóriaadagját... :-(

Szülinapom óta felszedtem 2 kg-ot. :-((( Hurrogók, kuss!! 

Megint kikaptam egy genya pasit, sikeresen belfutok egy-egybe mostanában.

Jártam a szüleimnél vacsorázni, az jó volt. Találkoztam drissel (akivel együtt éltünk évekig régebben, anyuék szomszédja nem mellesleg), aki nagyon aranyos most is. Meg nagyon tud nézni. És néha bevallom, bánom, hogy otthagytam. Főleg, ha így néz.

beszélgettem erről anyuval, aki jó barátnője dris anyukájának, és szerinte dris bármikor újrakezdené velem... Ezzel évekig rágták a fülemet a haverjai is...

Ja nem, esélytelen. Csacsogtam ma Pincsivel, meg Ellel telefonon, sokkal izgibb emberek. De azért dris mellett nevettem a legtöbbet életemben...

kicsit úgy érzem, hogy lekéstem mindenről.

 

komment

2006.06.23. 13:49 :: Tobber

Hétvége. Eltekintve attól, hogy még mindig fel tudom magam húzni gerinctelen fszfej férfiakon, egészen 100 pontosra sikerült! :-)))

Koriról lásd lejjebb (igazad van, Jat, nem használom a recét, akkor csak a hátsó élrész hiányozna), aztán tegnap feljött balatoni Kékszemű a fővárosba, hogy levigyen a Velencei-tóra, annak is a legszebb strandjára. Ő még sosem járt ott, és fura pletykák keringenek a V-tóról, mert ő azt hitte, hogy az kicsi és 30 cm mély. A kedvenc strandomon konkrétan le sem ér a lábunk. Úgyhogy megdöbbent, és nagyon tetszett neki. (És felvittem a kedvenc kilátóponthoz, ahonnan látszik, hogy milyen nagy a tó.)

Isteni napsütés, finom szellő, kellemes tóillat. Idilli. Még egy férfi, aki azt hiszi, hogy jó römiben, amig földbe nem döngöltem, persze a méltóságát megtarthatta, néha hagytam nyerni... :-DD

Új fekete-fehér bikini+tankinim, a fogyásom óta először voltam bikiniben, és sokkal kevébé szégyelltem, mint amikor ötven kilós voltam... Kit érdekel.

Víz 26 fokos, alig lehetett kirángatni, inkább úszkáltunk, dobálgatott, naplementés-csókolózós bújások a mélyvízben... Mondom, hogy idilli.

De kezdek aggleánnyá válni, idegesít, ha valaki reggel ül a lakásban. Menjen haza.

Ma beújított drpr, utána Ellel randevú, Meg is bejelentkezett már...

 

komment

2006.06.23. 10:58 :: Tobber

Hát ezzel nem végzek ma. :-(((

 

komment

2006.06.23. 09:46 :: Tobber

Huh, bár nem szívemcsücske Havas és vannak is tárgyi tévedései, a mai kirohanása Vargamisi ellen jogos volt, bár elég udvariatlan. Érdemes megnézni a mokkát a neten...

--------------

Most őszintén, szerintetek Juhászpéter TÉNYLEG füvezik mindennap, vagy már rég abbahagyta, de nem bír kilépni a szerepből? :-)

--------------

Pincsi: Adriano nem játszik?
Tobber: Adriano Celentano?
P: Úgy látszik, Adriano csere...
T: Adriano Csere-tán-ő?

...bocs.

 

komment

2006.06.23. 09:27 :: Tobber

Itt káosz és felhalmozódó munkahegyek.

Este voltam másik dokinál, ott is jók a leletek egy kivétellel, de az megoldható hip-hopp...

Minden régebbi gyanú és bizonytalanság negatív.

Aztán hazafelé tkig áztam, mert olyan eső zúdult le az égből, mint évszámra nem. Korrekt zuhany, úgyhogy én már nem is fárasztottam magamat sietéssel, mert egy perc alatt csurom víz voltam. Úgyhogy hazasétáltam vizes póló-vizes haj-mosolyogva. :-) Szeretem az esőt!!! :-)) Utoljára akkor áztam így el, amikor Békától jöttem haza gyalog egy éjjel, azt hittem soha nem érek haza...

Pincsi jött este, söröztünk és meccset néztünk, ami kimondottan jó volt, aztán én szokás szerint bealudtam. (Nem, nem a vashiány miatt, a sör miatt.)

De örömmel nézem, hogy Pincsi sem bír reggel felkelni... :-)))

Ő is elutazik két hétre, úgyhogy konszolidált heteknek nézünk elibe. Lehet jönni hozzám lakni, ha valaki épp elhagyná a párját!! :-)

 

komment

2006.06.22. 16:35 :: Tobber

Két napja lehetetlen taxit szerezni. Miután ma kolléganő végighívott mindenkit, gondoltam egy merészet, és felhívtam ÖCs-t, aki a szomszéd utcában nyomott le egy címet előttünk 2 perccel, de ő legalább beszólt a rádión, hátha így küldenek.

Milyen jó, hogy már nem az idegenforgalmi cége van... :-)

 

komment

2006.06.22. 16:32 :: Tobber

komment

2006.06.22. 16:18 :: Tobber

Mai kis abszurdunk:

Tobber felsorol ezer okot, mi lehet a gond az eddig nem ismert másik leletében, többek között, hogy titokban férfi...
Bé: Remélem férfi vagy és akkor lehetek a csajod.
T: Ha férfi lennék, szeretnél a csajom lenni?
Bé:
ha férfi lennél, nem lennének a jelenlegi problémáid, szóval asszem igen:)) mert okos vagy meg jó fej!
T: Köszi! :-) Én is járnék veled, de hogy akkor melyikünk takarítana... Be kell vonnunk valahogy Békát is, ő szépen takarít...

:-D 

komment

2006.06.22. 15:03 :: Tobber

NEM HISZEM EL!!!!!! :-))))

A körzetim szerint (anyu elhozta a leleteimet!!) gyönyörű a vérképem!!!!! :-DDDDD

Viszont ez még nem a másik leletem, ami viszont nem jó, este konkretizálódik, bakker.

Egy gond volt a leleten, kicsit alacsony a vasam. Tehát vasat kell szedjek, hogy ne legyek fáradékony, álmos... :-DDD
El tudjátok képzelni, hogy a mostani hiperaktív-túlszervezett-túlsportolt tempóm csak egy gyenge sztendbáj ahhoz képest, hogy milyen lennék normál esetben?? ;-)

 

komment

2006.06.22. 14:48 :: Tobber

Bééé, azóta Madness jár a fejemben!!!!! :-)))

Mint Jullnak a Bibap, ugye.

 

komment

2006.06.22. 13:54 :: Tobber

Huh. Nincs valami sok kedvem szembenézni az estével... :-//

Csak itt ne lennék már...

Béká, a munkamorál nullázódása egyértelműen időjárásfüggő!!! Itt sem megy a meló 3 napja, pedig semmilyen szerelmi ügyem nincsen!! :-))

Most gyorsan ráhasaltam a telefonra, úgyhogy punny ögen.

---------

Ha hullik a szemöldököm, az már végzetes betegség?? :-))

 

komment

2006.06.22. 13:40 :: Tobber

Jat érdeklődött, úgyhogy átküldtem neki kicsiny csapatom krémjének fotóit... :-)

-----------------

El-lel ebédeltem. Okos. Szép. Már megint kezdi a szorosabb kötődéses utalást. Nomeg kiderített egy ÖCs-összeesküvést, amit ÖCs olyan bénán csinál, hogy csak ő szívhatja meg. :-))

És mivel El meghagyta az étel nagyrészét, a pincér rákérdezett, ő kritikai észrevételeket tett, mire rickymartinutánzatlázár személyesen biztosított afelől minket, hogy ezesetben az ebéd az ő kontójára ment. Azért a végén még befutott a cégünk vezetősége a teraszra, csak hogy lássák, hogy külsőn ebédelek...

Smink leolvadva, Pincsi este csak a resztlit kapja belőlem.

 

komment

süti beállítások módosítása