HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.05.14. 21:28 :: Tobber

Bsszameg, a héten már HUSZONÖT fok lesz!!!

Utálom a nyarat, gyűlölöm!!!!!!

Mikor lesz már október???????

 

komment

2006.05.14. 21:07 :: Tobber

Hogy voltam-e szerelmes? Nem hiszek a szerelem kifejezésben, de az érzés, amit mások annak neveznek, olyanban utoljára 6-7 éve volt részem. Pont Öcskössel. Félek, mi van, ha soha többé nem fogok olyat érezni??

 

komment

2006.05.14. 20:42 :: Tobber

Hülyét kapok a kapuzárási pánik szótól, hagyjatok békén! Igen, azom van, HARMINC éves leszek a napokban, és tudom, hogy nem vagyok monogám fajta, és tudom, hogy a mostani életmódom a nekem való, és tudom, hogy ezt élvezem, de igenis szeretnék egy fix pasit, lehetőleg nem megcsalni, lehetőleg, nyugodt, békés családi életet élni. NEM röhögni!! :-)))

Tényleg ezt szeretném, kb. tudom is én, hogy kivel, dehát... :-(((

 

komment

2006.05.14. 20:05 :: Tobber

Szeretnek a barátaim: "csalódott voltam, amikor az sms feladójaként Tobber szerepelt és nem ő." :-DDD Tudod, mikor kaptok ti többet smst!! :-))

 

komment

2006.05.14. 19:33 :: Tobber

Jat, tetszik a korid. tartja az annyira a lábamat, mint a botasom???? kéne egy fix a strapabíráshoz.

mondom úgy, hogy meg sem húzom a két számmal direkt nagyobb korimat, a nyelvet oldalra tolom, hihi...

És akkor HAJRÁ Skandináv Skorpiók!!! :-)))))

 

komment

2006.05.14. 19:20 :: Tobber

Még valami, Alessal ma fél órás detudomhogyakarod, denemakarom beszélgetésünk tárgya, hogy ő tényleg tudja, hogy én akarom, de nem fogok a szülinapomig már semmit, utána meglátjuk.

És akkor felkínált valami olyat, amit nekem még soha senki. És nagyon vonzó. és kaparom a falat és nem mondtam határozott nemet, pedig én most lánylelkűre várok. egyébként ki nem hagynám az életem árán sem.

 

komment

2006.05.14. 18:33 :: Tobber

Hát ez ma relax. Jó sokat koriztam, elég gyorsan, amikor Jat a harmadik óra körözésem után érkezett, megjegyzést is tett a csapzottságomra. :-)) Bevágósnacis vad egy donhuán! Ma nem volt itt a tegnapi szöszije, erre megint engem bámulgatott, közözgetett, kereste a pillantásomat. Hát nem kapta meg. :-D Jat megjelenésére pedig felborzolódott a fíling nála, tesójával súgdosva néztek, aztán még Jat is szólt, hogy ez-e az a pasas, merthogy őt is nagyon nézi. :-DDD Jat még megcsörgette a számomat, hogy a jót tudja-e (igen, több számom van), no ott megint susimusi bevágóséknál... Jat, mondj egy találó jelzőt Bevire, nem jut eszembe semmi frappáns, csak hogy béna kinézetű, szerencsétlennek tűnő, segíííts!!!

Hát ennyi a mai tiniregény. Az már tuti, hogy az én gyerekeim a jégen fognak felnőni, láttam Jat kis(nagy)lányát korizni végig boldog mosollyal az arcán. Nagyon helyes volt!!! :-)

(Memo Békának, nem, Jat már nem nős.)

És tuti fogytam vagy 2 kg-ot, tutira!! :-) Hümm, lassan összerakom, ezerszer többet mozgok október óta, mégsem mozdul azóta a súlyom 1-2 kg-nál. 'Ja'-nak igaza volt, a hormonális fogigátló mellett max. tartani lehet a súlyt. Igaz. Pont október óta használom. Úgyhogy miután úgyis parázom a betegségektől, tehát a hormonokat csak görcselkerülésre használtam, viszont a (három) mellékhatásokból kettő sikeresen megtalált (egyik a súlymegállás), ezért (a MÁSIK mellékhatás miatt) abbahagyom.

 

komment

2006.05.14. 11:03 :: Tobber

És ha már nlc: szoptatási vita. oké, egyéves koráig biztosan szükséges. hogy meddig, mindenki lelke rajta, sztem max. három éves korig, majd meglátom, hogy jön össze. De hogy nyilvános helye NYÍLTAN? Nem. Nyilvános helyen textilpelus-takaró-póló alatt igen. De nyíltan?? Én nem fogok elszörnyedni tőle, sőt, a világ legtermészetesebb dolga, de a férfiak nagy része tuti rosszul lesz!! Emlékszem Pasi a ténytől rosszul volt, hogy ilyesmiről csak beszélgettünk a nővérével, aki tök profin kezelte már az első babáját is. Ja igen, bár ez totál más, de természetes még a szeretkezés is, azt sem műveljük nyilvánosan rendszerint. kivéve persze népnevelő norbit, aki a reptéri várópadon kívánta meg és tette magáévá rékát. persze senkit nem érdekel... :-)

jó, a baba megéhezik, érthető. De akkor olyan ingben indulok el, hogy megoldható legyen. Vagy talán már kultúrálódunk és lesznek lassan szoptatószobák áruházakban??? igénytelenséggel állunk szemben. Hmm, a nyilvánosvécé problémával sem bírkózunk meg!!!! :-(( A belvárosban 3 helyet tudok összesen. :-(

 

komment

2006.05.14. 10:41 :: Tobber

olvasgatok nlc-t, állandó probléma az epilálás. miért ekkora gond ez??? Hetente 1-2szer öt-hat perc a zuhany alatt, borotva, gyors, hatékony, állandóan naprakész, nem gyullad be, nem vörös két napig... ezzel szemben csak én nyűglődöm háromnaponta a hajszárítással?? pocsék, tartás nélküli hajam van, kb. tízből egyszer sikerül megszárítanom úgy, hogy ne cuppanjon a fejemre, vagy ne legyen drámai.

Beszéltem a fodrászommal, el fogok járni hozzá hetente kétszer, szárítsa be ő. Ha mindig a városban maradok, akkor megoldható, nem kell elutaznom. :-)

 

komment

2006.05.14. 10:37 :: Tobber

A teljességhez hozzátartozik még egy péntek éjjeli alkoholizálás

nemakarokharminclenninemakarokharminclenninemakarokharminclenni

nemakarokharminclenninemakarokharminclenninemakarokharminclenni

témakörrel. Imádhatjátok a társaságomat mostanság!!

 

komment

2006.05.14. 10:02 :: Tobber

Visszaolvasva magamat még mindig nagy az egóm... Lehet, hogy nem csak pms-mellékhatás, hanem véglegesül?? Neeee!!!!! :-))

Ha valaki nem ismerne: 70 kg körül mozgok, sztem hatalmas még mindig a fenekem, a hajam dráma, a fejem ronda és tokám is van, és ha nem figyelek, khöm bajszom is...

:-))

Csak ha szépséges El, isteni alakú kétméteres Meg és még néhány igazán jólsikerült férfipéldány (nem beszélve pl. Öcskösről) dícsérget, akkor néha beleesek a csapdájukba... :-DDD

Bocs.

 

komment

2006.05.14. 09:58 :: Tobber

Érdemes megnézni Jull május 11-i málnás magnumát!! Hüle!

:-)

 

komment

2006.05.14. 09:39 :: Tobber

Péntek este: El öt órát győzködött, hogy ő velem akar járni, és hogy ennyire még nem nagyon futott nő után, de megint nem ért célba. De okos, és mivel sokat dícsér, okosnak és nagyon szépnek tart, hát győzködjön... :-)

Tegnapi tartalmas események: korcsolya. Vagy 5 órát. igaz, közben ebéd a csarnok előtt az oszlop tövében a tűző napon (szigorúan korival a lábon a kecses felállás kedvéért! (igen, próbáljatok meg kecsesen felkelni a földről koriban! :-) )), aztán mivel csütörtökön bevágósnacis még rám hajtott, szombaton meg egy szöszke után korizgatott, feltételezem, hogy a pénteki jégdiszkót nem kellett volna kihagynom! :-D Harmincadik életévemben asszem már kihagyom... :-D

Mikor kimentünk, Gyuribá mögöttünk jött, én nem figyeltem, de BS szerint amikor kilépett, erősen körülnézett, majd felvidult, amikor meglátott minket, majd odaköszönt... Huh, micsoda lába van rövidnaciban!!!! Sssssz...

öcskös hívott napközben a szokásos fél órájára, az igen kikapcsoló volt... Mindig mond valami szépet, én meg bedőlök neki!!! :-))))

Este még Meg győzködött (szerinte isteni alakom van, és ezt nem felejti el hosszasan kifejteni minden alkalommal élőben, telefonon, smsben! most meg az volt a különlegesség, hogy négy év alatt még sosem látott farmerban (mert 10 éve nem volt farmerom!) és hogy farmer-sztreccspóló-napszemüvegben is tetszem neki (de azért a nőcis dolgokat imádja rajtam) ), és látni szeretne korizni. De ahhoz előbb meg kéne tanulnom!! Jat, néhány leckének határozottan örülnék!! (És egy erős karnak, amibe kapaszkodhatok zuhanás előtt.)

Ma hasonló tartalmas elfoglaltság, korcsolya 3,5 órát, aztán kikapcsolódás.

Összefoglaló: a lábamnak isteni jót tett, hogy korizom, nagyon sokat fogyott, izmosodott, bátran merem varratni az idei bikinimet-tankinimet. (megj: ha van kedvetek, kísérjetek el anyagot választani, pls!) Viszont mivel hasból nem ment le, aránytalan leszek, szal új sportomnak hasra kell mennie!! Vagy nem kéne vacsorára ennyit ennem. :-D

mr ralph lauren-nek (és hímnemű társainak) üzenem, hogy inkább dícsérje a nőjét, mert a nőcije baromi szép, ápolt, az egyik legokosabb, legjólelkűbb nő akit ismerek, és kezdek meggyőződni róla, hogy jobbat érdemel a jogtalan kritikáknál. Az meg pláne nem taktika, hogy elvesszük az önbizalmát csak hogy magunk mellett tarthassuk! Tudod, mi nők azt szeretjük, ha megnő mellettetek az önbizalmunk. De NEM attól, hogy TI félistenek velünk vagytok, hanem hogy ti tökéletesnek láttok minket, vagy legalábbis elhitetitek!! :-( Egyes férfiak jódolgukban azt sem tudják, milyen szerencsések! :-(

Grrrr.

 

komment

2006.05.12. 16:12 :: Tobber

Szerényen irogatom a barátnőimnek, hogy pasik fel akarnak vágni velem... :-D

Itt az ego, közeleg a pms vége, holnap lesz a sírós nap!! :-)))

 

komment

2006.05.12. 15:02 :: Tobber

Tegnap koripénztrá előtt:

-BS, BS képzeld, kijöttek a műjeges raszta rendezőfiúk, siess gyorsan!!
-Miért, te hol vagy?? :-DDDD

 

komment

süti beállítások módosítása