HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.01.06. 15:26 :: Tobber

...és reggel kelek 5-kor... Addig még Kemmel találka, nadrágfelvarrás, nincsegyrongyomamitfelvegyek pánik, mit vigyek, ami jó színházba is, meg csavarogni is, fel kéne varrni a nadrágomat, mert hosszú, vajon felhív-e Doki este ügyeletből és összeveszünk megint hogy ne menjek inkább, ezek izgalmas dolgok...

 

komment

2006.01.06. 14:40 :: Tobber

...fázom. És magas a pulzusom. És még mindig elalszom. Talán ezt kéne. Meg NEM utánakapkodni a fejemet a szemem sarkában elúszó csillagocskák után...

:-)))

 

komment

2006.01.06. 13:21 :: Tobber

Hát jó. Fűtést kikapcsoltam, ablakot magamra nyitottam, leerőszakolok fél liter vizet, benyomok egy duplakávét, elszívok egy cigit és ha nem működik, akkor kifekszem a maradék hóba. Passz.

 

komment

2006.01.06. 12:57 :: Tobber

Ha nem lenne bazi nagy üvegfala a tárgyalónak, biza lemennék és lefeküdnék fél órára. Hogy lehetne kibekkelni?????

 

komment

2006.01.06. 12:48 :: Tobber

Jesszusom, minden tiszteletem a kukásautósofőröké!!!!!! Feljött ide hozzánk a (zsák)utcába, ahol nemhogy megfordulni nem tudnék egy yarissal, de feljönni sem!

 

komment

2006.01.06. 12:21 :: Tobber

MOST állt le az agyműködés. A kezemet a rejtett, alkoholból felszabaduló vészenergiák vezetik, majd a rendszer hangos szirénázással két órán belül leáll.

És ma még vendéglátóipari egységes találka Kemmel.

 

komment

2006.01.06. 11:46 :: Tobber

Reggel három óra alvás után, kávé NÉLKÜL voltam a főnöknél öt percre, amiből másfél óra kerekedett. Végigvettünk minden januárban futó gazdasági projektet és egyet meg is kaptam bemelegítésnek!! :-) Írnom kell véleményt, meg javaslatokat, majd egy policy-t kell megírnom belőle jan. 31-ig... BAROMI JÓÓÓÓ, ÉLJEEEEN!!! :-))))

Végre kihívás. Bár excég exfőnöke is ígérgetett valami projektmenedzserséget, dehát...

 

komment

2006.01.06. 10:51 :: Tobber

Hinnye, más is 2-3 órát aludt és sok tömény van a vérében?? Éljeeeen!!!! :-)) A pécsi állatkert tök hangulatos. Jé, én holnap a pécsi ic-vel megyek, járhatunk együtt is arra!! :-))

 

komment

2006.01.06. 10:42 :: Tobber

Gondolkoztam Niken. Bizonyára neki a legnehezebb közülünk, hisz egy kapocs vagyunk neki távol az anyaföldtől. :-(( Valamit írni kéne neki, mert úúúgy írnék... De nincs eszem értelmeset írni, még Macsi is félreértett tegnap... Remélem, hogy ez nem így megy tovább. Vagy mittomén.

 

komment

2006.01.06. 10:33 :: Tobber

HAT ÓRA telefonálás a tegnap este mérlege. Konkrétan hajnali háromig. Volt közben egy inkább ne gyere-inkább nem megyek játék, sírás, dráma, nála exnő felkavaró emléke, négy évvel ezelőtti veszekedéseink emléke, térdenállósfotós-mms-es bocsánatkérés... Közben egyre jobban kirajzolódik, hogy mi volt akkor a problémánk egymással... Elemez. Márpedig engem elsőre könnyű félreelemezni, lásd efem... Nos, kb. macska-egér, de nagyon-nagyon összeillünk mégis! :-) Éééés ANNYIRA könnyen kiismerem, hihi... Kb. öt perc alatt rávilágítottam egy kamujára. Asszem, kissé naívan könnyebb lenne az élet. Provanszi virágos függönykével, csendes vacsorafőzéssel, miközben köténykében várjuk az urunkat haza... (Jesszus, van, aki kötényben várja haza az urát?? :-) )

De most mocsokul felkavar, érezhetően jobban, mint én őt. Asszem. Mert ő mindig elég önfeláldozó volt, szal ezt alaptulajdonságnak veszem... Bár az a tény, hogy szervez egy hete, meg lesz színházjegyünk az ország legjobb színházába, hogy vasárnap este hazahoz 200 km-ről, hogy hétfő hajnalban hazavezessen... Na jó, nem vagyok telhetetlen... (És tegnap előadtam neki Béká elméleteit a helyesen kialakított nőgyógyászati rendelő elrendezéséről, aszonta, megmutatja, és kritizáljak. Béká, nem jössz le, te ebben profibb vagy?!!!!!!) :-)

Tegnap este csacsogtunk egy dokivárosi lánnyal (mikre nincs időm munka után!!! :-) ), akinek mellesleg Doki exfelesége az orvosa... Szal megtudtam 2-3 infót. Kisvárosi hírek... Már ha ez kisváros, mert akkor mi Pasi szülővárosa???

...a szeretlek, te kis hülye mondatát pozitívnak fogom fel összességében!! :-DD Hé, Bé, szerdán elfelejtettél napilehülézni!!!! :-))

(Ha ma még egyszer felhív úgy mint az előbb, hogy a háttérben egy nő hangosan vajúdik, végleg elhatározom, hogy én már úgyis elpottyantott cigány pundrókat fogok örökbefogadni!!!)

 

komment

2006.01.05. 15:45 :: Tobber

Esélytelen. Félreértelmezte. What a surprise! :-)))

Mindegy, nem fogok Macsinak hosszasan nemiseztírtam, miérteztmagyarázodbele típusú leveleket irogatni. Szerintem volt értelme a topiknak. Persze azt sem értem, hogy akkor miért Nik hoz döntést erről. Miért kell döntés? Miért nem csak kilép onnan. Meg pont ő ír monológokat bele úgy, hogy senkit nem kérdez vissza. Nos, ez most tényleg magamnak íródott, nem vitaindítónak.

 

komment

2006.01.05. 15:33 :: Tobber

A vadászatszervező pasi meghívott a vadászatra és miután tisztáztuk, hogy baromira imádom a vadpörkölteket, azonnal meg akarta ígértetni velem, hogy átmegyek hozzájuk dolgozni! :-D

Jó.

Macsnak annyit írtam, hogy ez szerintem butus dolog, mert vannak ritkántalálkozós barátságok is. Remélem, senki nem magyarázza félre, csak azon döbbenek meg, hogy sosem gondoltam volna (bocs, csajszik!), hogy a pékáká-csapat lesz a legjózanabb, leghiggadtabb a vmvk történelme során... :-)))

Na jó, gondoltam... :-)

 

komment

2006.01.05. 14:21 :: Tobber

Pilóóóótakeeeeksz!!!!!

Maradt a meetingről, no és ugye nem illik legközelebb megkezdett dobozzal indítani, szal kénytelen vagyok megenni!! :-)

 

komment

2006.01.05. 14:03 :: Tobber

Más is utálja az esküvői meghívóra mit írjak típusú topikokat???

Btw: exfőnököm meg a felesége megtalált a wiw-en, és feleség közben egyik baba-oldal moderátora lett. No, ott nincsen háziasszony-féle bocshogyélek, ő tuti gépfegyverrel elbánik az offolókkal!! :-) Klasszikus moderátor-alkat, mint RBrigi volt.

No, mostanra pukkant szét az energiabombám. A reggeli kávémat még mindig nem ittam meg, annyit rohangáltam. Most leültem, végigvettem mindent a gépemen, megyek tovább rohangálni. EZT nem fogom sokáig bírni...

 

komment

2006.01.05. 13:49 :: Tobber

Jussi Valamelyik az irodám közepén: - I need a gun. (Most szervezek egy vadászatot nekik, mit akar??)
- Pardon?
- A video, you know.
- Well, what would you like to do with it?
- To watch the wall. (:-D)
- You mean a projector for the meeting?? :-D

(Mellesleg lövésem sincs, hol van... :-) Ja, ma a főnök megerősített abban, hogy lassan megkapom a gazdasági feladatokat! Megemlítettem valamit az illúziókról, meg a csalfa reményekről...)

 

komment

süti beállítások módosítása