HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Mert a nyár szép

2023.07.11. 19:38 :: Tobber

Köszönöm a támogató leveleket és a jó ötleteket, hálás vagyok. Végszóra jelentkezett a pszichológus.

 

Még nem tudom, mikor lenne jó, mert a fogorvosomat nem érem utol, pedig ő lenne SOS, azóta két lecsikorgatott fogam van, meg egy szanaszét préselt.

 

Meg kaptam antibiotikumot a bokámra, közel harmadik hét, már vállalhatatlan állapotban volt, idegbajt kaptam a viszketéstől. Gyerekkoromtól az erdő összes rovara xarrá csípett, jónéhánytól volt allergiás reakcióm, volt, hogy négy pókcsípéstől több száznyi pöttyöm volt az egész testemen, de ez egy új szint, pedig fertőtlenítem, allergiagyógyszert megtripláztam és szteroiddal is kentem. Az orvos szerint idén a csúnyán (ez tényleg csúnya most) elfertőződő csípések jellemzőek, tenyérnyi lágyrészgyulladás, húzódik és lilul minden irányba és bedagadt. Kollégáim tegnap sürgősségire akartak küldeni. Eddigi egyetlen vékony testrészem sem az már. Már a kuplungozás is fáj, nem megyek be a céghez pár napig.

 

Imádom a nyarat, mondtam már? Esténként eddig lehetett a teraszon olvasni, most szúnyoginvázió van, az még hiányzott a mindenviszkethez. Szoba, légkondi, vape.

 

Ja, és az itthon nyaralok a szalma hétvégémen eredményes volt: inkább két napig nagytakarítottam, szelektáltam, pakoltam, pár napig ragyogó tisztaság, csillog a napfény a bútorokon, a virágok tápozva, permetezve, ezt valóban imádom…

 

Ja, és megint elfelejtek ebédelni, reggelizni meg ritkán szoktam, szóval este pótlom, le kéne végre szokni erről.

 

komment

süti beállítások módosítása