HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Hasznos napok

2022.04.22. 18:04 :: Tobber

...és akkor feljött vidékről a szuper festőbácsi, 7:30-kor felcsöngetett, elvittem a festékboltba, megmutatta, mikből válasszak én meg ráböktem egy zöldre, korlátnak megfelel (most kell lefesteni, ha rá lesz rögzítve a cicaháló, tíz évig le nem kenjük).

Elkezdi, mire az eső meg ömleni. Ő elmegy cigiért. Mondom, az app szerint 4 óra múlva áll el, hát akkor sétál. Jó.

Megnézem a próbafestést: ez a szín marha ronda!! Hívom az öreget, hogy mire visszaér, én megfordulok egy másik színnel. Oké, ő elvan a kocsmában! :D

Vettem penészzöldet, mert élőben szép, dehát az eső tovább esett, ő összepakolt, jön majd jövő héten és kezdi előről.

Átvettem a neten rendelt (tudtam az adataimat) olvasószemüveget, ami a kontaktlencséhez lett bemérve, egészen debil méretűre nagyítja a szememet. 40 év minire kicsinyített szem után döbbenet volt...

Aztán még hívott a főnököm, hogy a munka, online tréning, új feladat, ezer míting, közös ebédintézés és tálmosogatás, fb előkészítés mellett napok alatt elkészített prezi nem is kell, és egyébként hogy szoktunk szavazni és kik is az fb tagjaink... Becsszó azt hittem, hogy tesztel. Ötödik éve olgozunk együtt, negyedszer csináljuk ugyanazokkal, ugyanúgy. És végül mégis kell a prezi.

Elkészültem a nászajándékkal, minden összepakolva, sínen, kivéve a medálom, egyszerűen nincs szemem most rá. Lehet, hogy csak a fülbevalót veszem majd fel. Másnapig maradunk, remélem, ennél kevésbé szottyos idő lesz várostnézni, bobozni, teraszéttermezni!

Vasárnap hazaérünk, hétfőn leszavaztatom a boardot aztán irány két nap vidéki tréning, izgi.

komment

süti beállítások módosítása