HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Hullámok

2022.03.31. 21:21 :: Tobber

Kezd minden összeomlani. Amikor a főnökömnek lövése sincsen, mennyit dolgozom. Ezért pakol rám. Amikor hónapokig helyettesítek plusz egy teljes pozíciót, három hónapig betanítom az újat és még viszem a feladatokat a sajátom mellett, majd annyi a végén a köszönet, hogy jó, hogy erősítettem a csapatot 2021-ben is.

Miközben mások jutalmat kapnak, amikor látom, mennyit lógnak.

Hogy a nyakambaborult az új munka és iszonyat sok és akkor még pakoltak rám. És aztán még. És félévkor még egy újat kapok. Ugyanannyi fizetésért, mint a már meglévő munkám végzem. Amiből nem vesznek el semmit. És aztán olyan céljaim lettek, amihez a minimum, hogy tréningeznének, vagy legalább bevinnének megbeszélésre, mert én olyanokkal nem is találkoztam, de legyek szuper, mert a mutatók nem teljesülése=kirúgás.

És nézik minden leütésemet, DE a havi kettőnél több napnyi túlmunkámat se nem fizetik ki, se nem csúsztathatom le.

Másik cégnek én intézzem a beszerzését, mintha ahhoz jogom lenne.

A leveleim kb. felére egyáltalán nem kapok választ, akár a feladat kiadójától, de várja a megoldásomat.

Az új feladatokhoz a mentorom egész héten egyáltalán nem ér rá, máskor vagy el sem jön a megbeszélésre szó nélkül, vagy késik húsz percet és hajt, hogy legyünk már túl, mert dolga van. Én meg így egyáltalán nem tanulok, csak kapkodom a fejemet. Végzem a feladatokat ezerrel, de hályogkovács vagyok.

Buta vagyok és végtelenül xar a memóriám.

A kiscsapat aranyos, ma megköszönték, hogy vagyok nekik, mert egy napnyi adatbáziskutatással besegítettem.

Nyomaszt, hogy évek óta egyre többet menstruálok, lassan ugyanannyit, mint nem. És emiatt fáj a teljes rendszer ott békeidőben is, és a kex is rossz már. És a legutóbbi nőgyógyász ki sem vizsgált, ígért véleményt, hogy a tíz éve gyanús, de fertőzéshez nem köthető jeleknek járjunk utána, majd nem ír összefoglalót, a puszta leletet is úgy csikarom ki hat hétre rá.

Az előtte lévő szintén nem foglalkozott velem (huszonéve vagyonokért járok magánorvosokhoz!), de a niagarai menzeszemre ajánlotta, hogy csak gézlapot használjak. És? Üljek egy kádban egész nap vagy hogy? (És igen, a tamponcsere a szoftverben inaktív munkaidő, nyilván.)

Az előttelévő adott elő egy érdekes hímsovén kirohanást, pedig a hírek szerint 50+ évesen még az anyjába szerelmes.

Most keresek újabb nőgyógyászt. Hátha az segít, kiakadok, semmi nem az igazi így.

Az allergiám már esőben is kint, a szemem romlik, a kollégáim azt sem tudják, mennyit dolgozom, az autómmal jóval nagyobb a baj, szóval még szervizben alkatrészekre várva, megkreatívkodhatom a kp nászajándékot, amit mindenki ott ad oda, ergo nekem fizetnem kell az atm felvételért bőven hatszámjegyű pénz után, megcsinálni (alapanyag sincsen ingyen), majd kapok a végén egy csomó készpénzt, amit nem tudok használni, mert neten vásárolok és Anyuékhoz megy házhoz. És az új bankkártyám ronda és nem dombornyomott és nem értem, miért.

Úgy odabújnék valakihez és sírnék. (Nem, nem szoktam mások előtt sírni, szóval inkább zugeszem.)

komment

süti beállítások módosítása