HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Nyári puzzle

2021.06.21. 10:29 :: Tobber

Nők érdeklődésére számottartó esemény. Igazolványellenőrzés, sorbanállás.

Random Mancika végigsétál:

-Szia, van instád?

-Van.

-Bekövetnél? XY stylist vagyok.

-Ismerlek, követlek. Tobber néven.

-Neeem, én XY vagyok!

Megjegyzés: már sorbanálláskor összehaverkodtam egy lánnyal, nagyon jópofa, végigrötyögtük.

Megjegyzés: ha lejáró személyit cseréltetsz és felszínesen azt olvasod a rendeletben, hogy küldenek új védettségit a helyes szigszámmal (nyolc napon belül, sem), akkor 6 hét után újraigényelve ki kell fizetned érte a 3 000 forintot. Ugyanitt: az én adómból...

Megjegyzés: Ha az MPL küld emailt, hogy sikertelen a csomagkézbesítés, battyogj be az összeomlás és szétpenészesedés határán álló Verseny utcába, ahová nagykegyesen bevitték, akkor ott nincs semmi (fizeted a parkolást, mert nyilván!), de aznap a futár kiviszi, hisz nála volt (a Postát nem kéne beszántani???????).

-Kócos, hétfőn találkozzunk, de este nyolc után, vagy kedden pótoljuk a hétvégét már öttől?
-Mindkettő.

Kapkodom a fejemet és feltört minden nyári rohangálós cipőm és nagyon sok az ember és nyilvánvaló, mikor próbálok olyanokat tanítani, akik nem fogják tudni megtanulni, de nem mutatom, és bandázásba fulladt egyik táncunk, mert végre látjuk egymást, és kulturális esemény dettó. A végigült estéktől/hétvégétől leszakad a derekam, végigugrálttól a térdem, légkondis teremtől a torkom. Kócos beteg volt, el is ment pcr-tesztre miattam, negatív szerencsére. Apu szülinapjára estére tudtam beesni. Rábeszélem, hogy ne nézze az árát, menjen vissza a hobbiszakkörére, mert teljesen befordul, ő meg szeretett kézműves alkotni. (Ja, mindkét szülőm, meg Keresztanyám. Meg kollégák állítanak meg, hívnak fel sorra, hogy eladásra készítek-e, és tegyek kivételt, de nemnemnem.)

Az éves orvosin nem láttam a tábla felét a méregdrága új szemüveggel, kétszer mentem vissza igazíttatni, úgyhogy most már átok kényelmetlen is és nem jobb, fáj olvasni, kézimunkázni, meg ki is oktattak, hogy ezzel nem fogok tűbefűzni (pedig a hobbim alapja), kb. ezért kellett progresszív szemüveg. Fszm.

Nem. Akarok. Több. Programot. Bezsúfolni. Nyárra. Tópartra még el sem jutottam, vagy egy fröccsre a naplementében. Nyáriruhát akarok, meg nézni a Dunát, lebarnulni meg mojitot iszogatni, meg táncolni a folyóparti szélben.

Megerőltetem magamat, pozitívat a poszt végére: Hárman megvettünk egy hét kilós féldinnyét, egy hétig napi kétszer dinnyéztünk a cégnél (vajkéssel).

A vajkés negatív. Akkor mást: van angol nyelvű oltási igazolásom, a háziorvos kiállította, jipí.

komment

süti beállítások módosítása