HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Vannak új posztok, de nem látszanak feedlyben

2020.11.16. 14:30 :: Tobber

Akárhogyan számolom, idén még három és fél hét szabadságom van. És hat és fél hét az évből.
Ideje szabira menni. De minek is? Munka van, nincs utazás, nincs karácsonyi vásárlás, minek dekoráljak, nem lesz semmi karácsonykor, szilveszterkor.
Kreatívkodjak? Hurrá, becsavarodom magamban.
Tornázzak? A macska imádja, amikor a földön vagyok, fészkelődve alámkucorodik, kiül az arcára a világboldogság, én meg röhögve abbahagyom. (Legutóbb mondjuk azért hagytam abba, mert történt egy kis alom-baleset (vele, nem velem), úgyhogy a fél lakást (incl kanapéhuzatmosás) takarítottam utána. Hiába, a macskám megtanított elengedni. A csírátlan lakást feltétlenül.)
Hívott a nagyrészt ismeretlen cicás csapat skype-olni, alapból szeretek idegenekkel ismerkedni, de most nem hiányzik.
Hívtak moderátornak egy fb csoportba, nagyon cukik, de nem hiányzik még több net, a vita, a miért engedted be a másik posztját, miért törölte, ki a hülye...
Hívott ismerős édességeket tesztkóstolni. Hát, sem nem szeretem az édességeket, sem nem akarom a napi kalóriáimat elhasználni értelmes tápanyag nélküli ételekre, hiába nem szoktam a szénhidrát-keretemet kimaxolni.
Olvasás. Séta, ha épp akkor lehet (bár az utcámban senki nem jár). Kabátban teraszon almamajszolgatás. Jesszusom, mikor lettem nyugdíjas?

---

Na ki az, aki évek óta várja, hogy visszaálljon a ciklusa 28 naposra 23-25-ről? Na ki az, aki pont kéthetente jár be?

Na ki az, akinek végre 28 napra jött meg?

Na ki, az, aki megint első napos görcsökkel fetreng az irodában? :D

---

Elugrom szülőkhöz kerítésen keresztül boltolni, meg ex-beteg kolleginának átdobok valamit, kvíz este skype-on, csütörtökön Kócos, pénteken nyelvóra, szombattól hétfőig Kócos, felőrlöm magamat, menni akarooooook!!!!

komment

süti beállítások módosítása