HTML

Ingerek

2020.08.10. 12:54 :: Tobber

Az a szitu, hogy kicsit sok most az intéznivaló a munkán kívül is.

A magánbiztosítóm csak egy részét vállalja már a diagnosztikának, én meg ragaszkodom mindenhez, ha már endokrinológust is fizetnek, szóval ma reggeli terhelésesre munka előtt úgy mentem, hogy én szerveztem le, én fizetem ki, a biztosító orvosainak előzetes rábólintásával, és ami maradt még keretem, azt majd utalják, befotózva x adatú számlát, leleteket, árlistát, stb.

Aztán szombat hajnalban átjöttek a mesterek, hogy a burkolást átbeszéljük a közösképviselővel, meg akkor már szóltam a szomszédlánynak is, aki szintén érintett. Meg ugye itt volt Kócos, dehát kell a szaftos pletyka a jótestű fiatal fiúról, renomét nem rombol...

(Annyira gyönyörű teste van, hogy fotózgattam a hajnali fényben, amíg aludt.)

Naszóval a garancia miatt a klímásokat kell hívnom, hogy szereljék le a kültéri egységet, majd burkolás után vissza, újabb 40 000 Ft. Ettől függően tudják a felbontást kezdeni. Viszont Pesten klímást kihívni SOS augusztusban, home office idején esélytelen. Ezt vadászom.

A burkolat, amit kiválasztottunk, sehol nincsen raktáron, másikat kell választanunk és SOS házhozrendelni.

A macskahálót még szétszerelik, de össze a gurunak kéne, hogy biztonságos legyen, az is pénz, meg ő is hónapokra van betáblázva.

Összefoglalva: egy csomó helyen kell könyörögjek, majd fizessek, meg hetekig légkondi nélkül egy tetőtéri déli fekvésű lakásban frissen gyökértömve meg csiszolva, mert még min. három fogorvosozás hátra van, jippí.

És a jövés-menés miatt a macska a hálóba lesz bezárva és a zaj miatt is hülyét kap, meg a szétszedett hálódeszkák és virágok közt leszünk a minilakásban, és még ki sem engedem háló hiányában, plusz ő légkondiban is megsül, nahát izgalmas hetek jönnek.

És most szombaton nálam lesz a társas, de lehet, hogy esetleg légkondi nélkül, ha így sikerül munkást találnom, na akkor meleg lesz!

És akkor heti 1x bejárok, plusz a csajos négy nap, meg a Kócosos balcsis romantikázás, egyeztetés a kertésszel, Kócos és Gé szülinapja, spanyolóra, festegetés, fog- és endós dokik, koncert, némi edzés, második hullám (berendelt macskaalommal és -kajával, ez a lényeg), közben dolgozom normált meg a projekten, csak kapkodom a fejemet, minden meglegyen.

komment

süti beállítások módosítása