HTML

:DD

2019.05.08. 10:54 :: Tobber

screenshot_20190508-105254_instagram.jpg

komment

Morzsák

2019.05.06. 16:48 :: Tobber

Még mindig röhögnek azon, hogy véletlenül az én pozim, az én cégemnél lett kiírva egy nagy állásportálon.

Én azért izgultam kicsit, de tisztáztam. : D

---

Aki nekem vinnyog, hogy napok óta ömlik az eső, annak válaszolok, hogy el is húzok délre. Nevetnek, majd megmutatom a beszállókártyámat.

---

Béká hívott minket bulikázni, június 2-án érek rá először. :'(

---

Tegnap színház után megkérdezte Bé, Kócossal miért csak Marvelokat nézünk.

Elgondolkoztam. Egyrészt csak háttér időkitöltés két szex között (és Kócosnak nagyon-nagyon tavasz van : D), másrészt kb. 2-3 hétvége alatt nézünk meg egy filmet, jópár részletben. Ahhoz épp elég a limonádé. És sorozat, a sorozatokat szeretem, meg a kocka dolgokat.

Olyan, mint másnak a tévé, én meg azt utálom…

Meghát ő IT egyetemista, sztem nem értené élvezné Tarr Bélát. Juniorral a Bond-filmeket néztük sorban. (Btw. Junior bejelentkezett, hogy újrakezdené. Meg Testnevelésiegyetemista, meg Jogiegyetemista, meg nemtudommárhogyanhívtam, a vörös.)

De leginkább totál agyhalott vagyok szombat estére bármi magas kultúrához.

Kialakult a napirend, Kócos átjön szombaton öt felé, vasárnap 11-ig marad. Este kaját rendelünk, filmezünk, cicázunk, szokásos, rendszerint korán belealszom, akármit is csinálunk.

Nekem a vasárnap reggel a legfontosabb a héten. Felébredünk, nem kell rohanni a munkába. Órákig az ágyban dumálgatunk meztelenül, megmasszíroz. Szállítja a kávékat. Készít reggelit, megterít, tovább kényeztetjük egymást.

Szerintem ha ez a pár óra feltöltődés nem lenne, nem bírnám a hétközbeneket.

komment

süti beállítások módosítása