HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Vá!

2019.04.27. 10:14 :: Tobber

Öt óra alvás után arra ébredtem, hogy leszakad a fél koponyám.

Úgyhogy bekaptam pár gyógyszert, és fél nyolckor lementem homokszállítónak látszó autót mosni a magam mosóba.

Eső csöpög, viharos szél, fele hab a képemben, mégsem voltam egyedül.

Aztán nyitásra OBI, beszereztem növényeket, aztán KIK virágláda, napelemes lámpa, Fresi cicaalom, meg egy cuki filc kuckó (táp ott nincs minőségi), aztán gyanúsan vékony az állatkám, én meg ugye haverkodom más macskákkal, szal vettem féreghajtót megelőzésnek, DM, szereztem reggelit, közben Anyut is felhívtam, és tíz előtt itthon voltam. Kialakítottam egy minikertet, lásd insta. A nagy terasz még várat magára.

Ha nem szakadna le az állkapcsom, még kávé mellett olvasva ébredeznék...

 

komment

Jövedelem vol2.

2019.04.26. 14:43 :: Tobber

Na, megkaptam a választ. Hm.

bl1.jpg
Te hová tartozol?

komment

Hétvége

2019.04.26. 13:54 :: Tobber

Jó, én nem állítom, hogy érdekel mások házassági válsága, mert tényleg lexarom. De ma olyan levelezésfolyamot mutatott kolléga az exasszonnyal, hogy lehidaltam.

A lánybúcsún végig azon agyaltam, hogy ez nem lesz így boldog.

(Mondjuk egyébként sem hiszek a házasságban.)

---

Btw Szomi egyébként kitűnő apa-alapanyag lenne, ha már így felmerült. Okos, művelt, felsővezető multinál, magas ötvenes pasi remek humorral és szép jövedelemmel (meg a szomszéd lakással és csodás autóval). De egy hímsovén fax tud lenni, elképesztő.

Ma felhívott, hogy intézkednem kéne, mire megköszöntem, hogy tegnapelőtt "jól visszahívott".

---

A régi közös képviselő behisztizett, és szemétkedik, elképesztő, mennyi beteg ember van. Ha úgyis elmegy, minek akadékoskodik?

---

Anyuval összefutottunk, ikeáztunk, meg pogácsáztunk, ma szoli, epilálás, takarítás, holnap Kócos, vasárnap színház.

Kialszom magamat, ha tudom.

komment

Morzsák

2019.04.24. 16:46 :: Tobber

Van vintage pink rúzsom.

---

A jelölt szimpi, tuti, hogy ismerem valahonnan száz évvel ezelőttről, iskola talán.

---

"Valamiért" érzékeny vagyok rá, ha butának kezelnek, utána felhívtuk a külföldön hesszölő Szomit a szomszédnővel, az én telómról. Nem vett fel, később telefonált vissza. De a szomszédnőt hívta, hogy mesélje el a szitut. Mintha én hülye lennék, ami ezesetben azért vicces, mert kb. én vittem a szót, tudtam részleteket a ház ügyeiről, meg tájékoztattam a faszit.

---

Vagy megesett, hogy Szomi a szomszédnőnek akart meghatalmazást adni a lakógyűlésre, de ő sem ment, de eszébe nem jutott, hogy nekem adjon/adjanak.

---

Mindegy, ha postázni kell valamit hármunk nevében, akkor persze engem hívnak.

Tényleg szellemi fogyatékos vagyok, aki annyit sem tud magáról, hogy az???

---

Ja, azt kifejtette Szomi a múlt héten, hogy jól nézek ki és szívesen csinál nekem gyereket, ha akarok.

Nem akarok, mástól sem. És fúj.

---

Kirúgtuk a céges kávéfőzőbeszállítót, mert kb. utalt rá, hogy mi gazdag cég vagyunk, miért nem akarunk valamit kifizetni.

Mert nem jogosan követelik?

---

Hivogat a burkoló, aki a méregdrága árajánlatot adta a háznak. Hát én nem veszem fel, semmit nem tudok mondani, a határozatot megtámadtuk, ha a hátunk mögött valaki mégis felkérte a munkára, úgysem engedjük be. De nem is akarok ezzel foglalkozni, tököm tele.

---

Este óta szétrobban a fejem és csillagokat látok. Állítólag a melegfront meg a vérnyomásom nem kompatibilisek. Nem merek több kávét meginni.

komment

Hétvége

2019.04.23. 15:38 :: Tobber

Ipari mennyiségű gyulladáscsökkentőn, izomlazítón, menzeszgörcsoldón és allergiagyógyszeren töltöttem a négy napos húsvétot. Már jobb. Meg leugrottam kemény habszivacs párnát venni, mert bejelentkeztem néhány tmj disorder csoportba, és azt javasolják állkapocsgyulladásra, hogy ne az állkapcsomon aludjak valami támassza meg a nyakamat.

Nomeg a nyugtatót, merthogy a csikorgatást a stressz hozza elő.

Hát ja.

A cicából kikeféltem még egy cicányi gyapjút, úgyhogy összement vékonyra, pedig állandóan enne.

Kócos cuki, mint mindig, most együtt készítettük a reggelit az összebújós alvás után.

A szüleim meg finoman főzik a füstölt husikat, Anyu kaszinótojása (majonéz helyett tejföllel) verhetetlen, hagyma, torma, minden, amivel én életem végéig ellennék.

Aztán el kellett vinnem őket egy közeli fenszi kávézóba, ahol hallgathattam, hogy miért vagyok buta macskát tartani. És mivel még mindig nem tudom, mik az ellenérvek (max. a toxoplazmózis, de nem akarok gyereket), rákérdeztem. Hát, semmit nem tudott apám mondani, csak hogy mi van, ha elutazom (kb. tíz embert tudnék rávenni, hogy etesse).

De szerinte egyébként is baromság.

És hogy ugye csak Bé-t utánzom.

Őőőőő.

Bének nincsen macskája.

Úgy tizenöt éve volt egy csincsillája. Egyébként egyetlen barátomnak sincsen, ja de, Tééknek.

És nem utánzok senkit, 42 évesen egészen komoly döntéseket is meg bírok egyedül hozni, hogy mi a jó nekem.

Jó.

De azon is felkapta a vizet, hogy az egy hetes (penészes) kenyeret kidobom. Fél kilót veszek, mert annyi a minimum és ez sem fogy el egy hét alatt, ő meg naponta 3/4 kilóval(!!!) megeszik (inzulinos!!!), de BEZZEG ő sosem dobna ki kenyeret, mert jó az pirítósnak, meg prézlinek. Ja, másnapra alig hagy kenyeret, abból lehet. A penészes barna-magosból meg nem.

Dehát az ilyen irtó fontos témákban is éreztetnie kell a felsőbbrendűségét.

(Őszintén? Faszom.)

Kérésére elmentünk a virágos felé, ahol hangosan fikázta, hogy drága a csodás muskátli 590-ért (nem palánta, fél bokor), úgyhogy magamnak vettem csak növényt, szigorúan ráguglizva, mi nem mérgező a macseknak.

Ma hulla vagyok, smink nélkül jöttem dolgozni, és még így sem állítanak meg annyian, hogy xarul nézek ki, mint amikor szép sminkhez véletlenül nude rúzst teszek fel. Akkor aggódva firtatják, mennyire nagy a baj. :D

Ma körbevezetjük az új közös képviselő jelöltet, izgulok. Ha jól sikerül, besétálok utána egy szép vintage pink rúzsért fájdalomdíjul.

komment

süti beállítások módosítása