HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Év végi hajtás

2019.12.05. 16:31 :: Tobber

Mi a fenétől fáj a fejem 4. heteeeeee????

Oké, a menzesztől lehet. Most legalább 24 napra jött meg a múltkori 19 helyett, úgy látszik, már ennek is örülni kell…

A főnököm nem ad választ, mikor mehetek szabira és home officeba (tegnap értékeltem volna, annyira csúszott, hogy húsz perc alatt totyogtam haza a metrótól a sötétben), meg több órát túlóráztam, meg ma is lesz, ez kb. rendszeres.

Feltettem a fényfüggönyt, de nem bírja a gyári kampója, mehetek negyedszer két hét alatt az ikeába.

Tizedikén monstre éves zárás minden területünkön, kapkodunk ezerrel. Indulnak az új projektek, dettó.

Főnököm tízből egy kérdésemre ad választ, de ha magam döntök, nem tetszik neki. Kommunikációs csapdában érzem magamat, mint apámmal. Pedig talán egyetlen jó tulajdonságom, hogy a legtöbb emberrel megtalálom a hangot. �

Tegnap puccos ünnepi kajáláson voltunk rég nem látott kollégákkal, összevitatkoztak, ki üljön mellém. � Hát, jobban esett, mint a gépem előtt szendvicset bedobni rég nevettem ennyit. Egyikük meg akart győzni, hogy árazzam be a kreatívkodásomat, mert pont olyan gyűrűt szeretne, ami rajta volt, csak más színekben. Nekem meg megfizethetetlen a szabadidőm, főleg, mióta fejfájni járok haza. Azóta nem megyek le kondizni, táncolni, kuvva idegesítő, de csak nézek ki a fejemből.

Ezer kreatív dolog vár, a spanyolra rá kéne feküdni százezerrel, újra lejárni mozogni, Hokist naponta lerázom, de két hétig levegőt venni sincs időm, pedig nagyon nyúz.

komment

süti beállítások módosítása