HTML

Fuh

2018.03.09. 20:46 :: Tobber

Micsoda káosz nap!

Egyszerre kell minden, ha nem kapja, telefonál, miközben a többi nyolc nála fontosabbat nem tudom végezni (szívességek!), de fel is tart a hülyéje. Nekem hőbörögnek egy harmadikról, meg a luxusszálló kajájáról, meg az anyósról. Közben gyűjteném a számokat, adatokat, fogalmazom angolul, mégiscsak most lát először az igazgatóm angolul levelezni, fontos embernek, nem akarok tévedni, csörög a telefon, nem ettem meg a reggelimet sem, csikar a hasam és nincs idő mosdóra, megjön a nagytárgyalásra egy csomó ember, határidők vannak, privát csörög a mobilom, nem tudok többet a leckéről, mint átküldtem, túlórák és túlpörgések.

:(

---

Tegnap lett volna este hétkor egy elsőrandim, délelőtt lemondta, öt után írt, hogy mégis jön, mondjam a címet. Még bent dolgoztam, és különben is. Megírtam, hogy nem fér bele az időmbe ilyen hektikus beosztás, bocsi, erre a válasz, hogy mi az a fontos program, amit nem tudok lemondani miatta.

Nem válaszoltam.

---

Cukin nőnapoztak a kollégák, mint a hét törpe a rajzfilmben, kedves ajándékok, virág. Amíg Illető nálunk volt, évekig ő költötte a verseket. Elcsíptem a folyosón, hogy hiányoljuk: vagy negyed órát kilógó nyelvvel jegyzetelt, és szavalt, csak nekünk.

---

Csörög a telefon, hogy hallják, ki az új ismerősöm facebookon. Mert terjed a cégnél, hogy exNagyfőnök bejelölt és lájkolgat. Egy fél napot hezitáltam, visszajelöljem-e, de bunkóság nem... És erről beszélnek. Nincs más hír?

komment

És

2018.03.08. 13:51 :: Tobber

"És meséljél, az elmúlt 15 évben milyen kekszuális kalandjaid voltak!"

Vajon hány karaktert bír el a messenger és hány évig gépelem a választ?

komment

Mindig visszatérnek

2018.03.08. 12:55 :: Tobber

Most már felírom, kit milyen becenévvel illetek itt. A snowboardos srác írt rám megint (2-3 éve szeretőm, tavaly én jártam hozzá, mert itt lakik a cég mellett, meg tudjuk...) mi újság, és mivel szexinek hív (lopom), és egyébként is izgalmas pasi, hát irogattunk. Azt hittem, azért, mert tinderen felbukkant, de utána lett találat, simán csak eszébe jutottam egy órával a match előtt. Na ezeket a véletleneket szeretem.

---

Meghúzták a kocsimat a hátsó fényszórónál, nem durván, de látszik. Egy sárga kocsi a festéknyom alapján, vagy az utcámban, vagy a tecsó parkolóban. Nyilván nem hagyott ott cetlit, a casco önrészem meg 100 000 Ft, hagyom. :(

---

Irogat egy srác, okos, helyes, második nap elárulja, hogy egy netes teszt szerint ő pszichopata, úgyhogy kedvesen bánjak vele. Bmmeg. Tiltás. Kérdés nelkül.

Tapasztalat, akit kedvesen elutasítok, az általában átmegy ótvar bunkóba, elmond mindennek és elküld a pixába.

Mint tegnap egy. Nem figyeltem a telómat egész nap. Ír reggel. Szép vagyok. Jól nézek ki. Délben, hogy megd.gna. Majd mivel nem kapott választ, este megírta, hogy szájba erőszakolna, lesz.patna, mert ócska rib. vagyok, és további ritka undorító dolgokat. Pedig ismertek, nem vagyok prűd. Ez a pasas őrült.

Elkültem az anyjába és jelentettem a pasit.

---

Ismét megtalált egy 15 éve elfeledett exszerető. Hogy ő mindenre emlékszik. És tényleg, elképesztő!!!

Olyan gyönyörű volt, kár, hogy öreg (40?), kopasz és pocakos lett. Mostanában nem ők jönnek be...

---

ÚjS kifejtette, hogy ha meggyógyul, akkor mivel vigasztalhatom. Ívesen kiosztottam, hogy mivel is van kölcsönösség terén jócskán elmaradva és addig nem kap újdonságot, amíg ezt be nem hozza. Néha meglep, hogy pasik mennyire nem tudják, hogy az még nem öröm és kielégülés egy nőnek, hogy megizélték... :D

---

Vannak még itt prűdek?

komment

14

2018.03.07. 10:44 :: Tobber

Az éjszaka, amikor 14 órát aludtam.

Lehet, hogy kimerített a két hét éjjeli köhögés, előtte a hányós vírus, januárban a lázas izé, előtte hónapokig a depresszió miatt nem tudtam aludni.

Hatkor elaludtam úgy sminkben, kontaktlencsében, merevítős melltartóban (aú!), lámpa világít mindenhol, kanapéra ledobott vacsoraalapanyag ugyanott reggel.

komment

Morzsák

2018.03.05. 13:18 :: Tobber

- A férjem így nem tudott minket kocsival vinni (metróval bejárható táv, 14 éves gyerekkel), ezért békávéznunk kellett volna, de szerencsére egy ismerős elvitt minket kocsival. Így maradt időnk a mekiben enni.

(Azt is megkérdezném, miért használhatja a 19 éves gimnazista az egyik kocsit, amikor ha szükség lenne a segítségére, nem lehet megkérni, mert a barátnőjénél van.)

---

Közel hetven éves, pörgős nőismerősünk autóhoz jutott. Úgyhogy megszerezte a jogosítványt. (<--- Válasz 1-2 korlátolt kérdezőnek, hogy mi lesz velem, ha berendezkedtem a mostani életmódomra, de "nem lehet a végtelenségig csinálni". Nem tudom, miért nem, arra nem válaszolnak. :D Majd akkor csinálok mást.)

---

A hétvége szobanyugalomban telt, nem bírtam elmenni a suliba a köhögéstől (aludni sem bírok tőle, de más előtt gusztustalannak tűnni mást megfertőzni zavar igazán), ez jó kifogás volt a kondi lemondására Békánál, de a sütijeimet beszereztetem vele. Anyu felugrott és nekiestünk egy nagytakarításnak, ha már végre van időm... Kicsit ájulós kedvem volt, de hát ha itt az idő, hát itt az idő.

Szombat este nálam aludt Kismacska, aki egy tündér. Én meg végigköhögtem az éjszakát, egy idő után a fürdőben, hogy ne zavarjam.

Ez a srác reggel is ultrabájos, és tuti nem igazi a szempillája! <3

Elrohantam nagybevásárolni (sehol nem lehet tulipánt kapni az aluljárós c.g.nyokon túl?), rendetvágtam, majd átjöttek a cimbik, főztünk közösen egészségeset és finomat. (Úgyhogy a sztívia miatt azóta is egy hatalmas lufiállatka az emésztőrendszerem.)

Té fél órával korábban ért oda, így vele elborozgattam, megbeszéltük a kexuális életünket. Mondjuk azt a többiek előtt is, csak ott gyerekbiztos kódszavakkal. Nem volt egyszerű a popsiepilálás témában. Igen, jól tudjátok, felerészt fiú barátaim vannak. :D

Este kicsit üldögéltem a lakás romjait figyelve. Érdemes volt nagytakarítani előttük. Majd ma este. De papírkutyázom. Holnap este. De akkor már mennék kondiba. Aztán jönnek a kölkök, majd szombati munkanap, majd wellness.

Már nem a depresszió mondatja velem, úgy aludnék pár napot.

Pf.

komment

süti beállítások módosítása