HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Fogyás

2017.11.12. 09:08 :: Tobber

3,1 kg nyolc nap alatt. Magambaerőltetek sajtot, banánchipset.

A vasárnap reggel a legxarabb. Akkor mindig bújtunk, aztán palacsintát sütött.

Most vajon másnak gizdul vele? Nem kéne ezen tépelődnöm. Várom vissza.

Tegnap Békával kondiztunk egy jót, aztán nem bírt rávenni, hogy együnk. A társast egyre többen mondták le, úgyhogy elmaradt, vagy lehettünk volna hárman egy párral, de útban éreztem volna magamat. A koncertet is kihagytam így.

Hazamentem és hamar elaludtam, úgyis hajnaltól fentvagyok. Agyalok, mit tegyek, de nem akarom zargatni.

Tudja, hogy várom, élvezze ki most a bulikat, csajozzon, nem nagyon zavar. Csak jöjjön majd vissza.

 

komment

Teregetek

2017.11.11. 10:14 :: Tobber

Teregetem ki a ruháit.

Kitört megint a sírás.

Rádöbbentem, hogy ő tényleg olyan volt, mint egy kölyökkutya, aki nem tudja, mivel tud szórakoztatni, ezért áthozta a vicces tini alsóit. A kamaszszobájába vett csajozós hangulatlámpát. Gizdult a judóruháival, névreszóló sportfelsőivel.

Most értettem meg, miért hozta ezeket ide. Nem tudta, mivel kell egy okosabb, érettebb nőnek imponálnia. Ha volt pénze, szerelmes feliratú gyűrűt, több szíves láncot, virágokat vett, főzött rám.

Ő a legtöbbet adta bele, amit tudott.

Ezt kurvára én b.sztam el! Stresszes voltam, sok volt a rámtámaszkodása. Pedig ő nagyon szeretett.

Nem tudtam értékelni az ennyire odaadó szeretetét, szigorú voltam a munkakereséseiben, a késést nem tűrtem, a telóján mutatott minden csetet, ne izguljak.

Annyira szeretném vissza! Megtanulnám értékelni.

Engem még nem szerettek így.

 

komment

Fogyás

2017.11.11. 07:27 :: Tobber

2,5 kg-ot fogytam egyetlen hét alatt.

Nem bírok enni és megy a hasam az idegességtől.

Okosabban kéne.

Reggelente sírok nagyon, az estéket átvészelem programokkal. Most az a kép kínzott, hogy Judós3 egyik új ribitípusú ismerősét tuti vitte a tegnapi buliba és menőzik a haveroknak.

Aztán rájöttem, hogy csak magamat kínzom. Egyébként meg vércikin viselkednek, amikor buliznak, az egy nőnek sem imponáló.

A tegnap esti R mennyire jó pasi még mindig! Tavaly ilyenkor randizgattunk, a basszus orgánuma még szebb, mint a kockahasa.

 

 

komment

Egy hét

2017.11.10. 22:29 :: Tobber

Írtam egy fontossági listát a SAJÁT életem középtávú, főleg anyagi céljaival.

Lesikáltam a fiúval használt krétatáblánkat és felírom ezeket jól láthatóan.

Összepakoltam az itthagyott cuccait, mert mindenhol belebotlottam, azért a szennyeseit kimosom.

Vezetem a kiadásaimat. (Heti kaja eddig 1 400 Ft, virslin és abonetten élek. Ja meg tegnap d.u. lementem kávézni Gével, +400.)

Megvolt három pasi, aki továbblendít úgy.

Ráírtam mindenkire, akit elhanyagoltam fél évig, rokonok, régi csoporttársak, cimbik, találkozzunk. Szerveződik a táncosokkal még idén 3 bulink.

Megszereltem leszakadt fogantyúkat, fiókelőlapot ragasztottam.

A cégnél már csak 4-5 nap felhalmozódásom van, viszont szerdai határidővel. Akkor megy el a cégtől a Nagyfőnök is, utána lenne nyugisabb. Remélem, kevesebb munkám lesz. A búcsúztatóit megszerveztem, ajándékok pipa. Tőlem is kicsi. Csoportkép hétfőn.

A munkacsoport lassan learatja a babérokat, nagyon hatékonyak vagyunk.

Bent nagy szanálásban vagyok, itthon akadozik még.

Gatyába rázom magamat. Csak most már látnám azt a kis lükét.

 

komment

Hóforduló

2017.11.10. 13:10 :: Tobber

Ma hét hónapja költözött hozzám Judós3.
Egy hete költözött el.

Tegnap már nyugtató nélkül voltam, erre ma reggel megláttam a száraz vörösrózsákat, amiket az előző hófordulón hozott be a becsempészett kávémmal az üdülőbe az ágyamba és olyan szintű bőgés jött rám, hogy egy órán át nem tudtam elindulni dolgozni.

Ő is elkezdte kiélni a szabadságát, két új, ritka buta ribi kinézetű lány lett ismerőse a közösségin.

De a rém buta kategória, akiket nem is bír alapból. Jó, tudjuk, mi a célja. (Mondjuk az egyik rajzolt szemöldöke a retinámba égett, a másiknak meg kibuggyan a melle is egy olyan fotón, ahol egy szál bugyiban van. Nyilvános képen. Hát, érdekes szakmája lehet, ahol ez nem ciki. És ahhoz Judós3 csóró, you know what I mean.)

Fáj, de nyugtat a tudat, hogy nem konkurenciák.

Én közben elfoglalom magamat, tegnap elmentünk Anyuval a főzőtanfolyamra, amit még a srác kapott tőlem ajándékba. Szerintem imádta volna. Mondjuk Anyu is. :D Szimpi csapat és szakács volt, isteni ételek, jó móka! A cimboráknak meg is főzöm még idén valamikor. :)

Ma Nagyonlétra ugrik fel, este nemtudomabecenevét R, akivel anno imádtam együttlenni.

Holnap lehet, hogy Hokis, bár nem sok kedvem van hozzá, Békával kondi, cimborákkal társasozás, utána talán népzene.

Vasárnap ebéd egy régi szeretővel, nemtudomittabecenevét, aztán egy fotós sráccal kimegyünk az avarba és lő rólam pár portréképet, hátha sikerül 1-2 szép fotó rólam.

Csak nem kezdődik a spanyol klub, amire jelentkeztem, illetve lesz egy másik, de ahhoz nem vagyok elég jó.

Jövő hétre bejelentkeztem egy tanácsadóhoz, mert elvesztem az életcélokkal, érzéseimmel kapcsolatban, nehezen bírom a bizonytalanságot, mint pl. hogy mikor jön már vissza Judós3.

Rendbe kell tennem magamat, mert szétcsúsztam azzal, hogy hosszú hónapokig napi szinten az ő életcéljaira koncentráltam a sajátom helyett.

Lesz még egy meglepi ebéd kolléganőnknek, többet akarok mozogni, majd meglátom. Hétvégére még bent van a naptáromban a Judós3 családi ebéd: gondolom, erre már ne menjek.

komment

Judós3

2017.11.09. 12:19 :: Tobber

Korrekt volt velem, sosem csalt meg, és annyira imádott, amit ki is mutatott minden percben, amit még sosem tapasztaltam.

Bekísért, körbeugrált, értemjött, kényeztetett, ő még egy lelkes gyerek volt. Én gondoskodtam róla cserébe. Nekem ne jöjjön senki azzal, hogy ő minden kapcsolatában igazi férfi, meg igazi nő. Mi ezt választottuk és ez működött is. Azzal se jöjjön, hogy ő csak egy szerető volt. Nem, ő élettárs volt. Egy kedves kis kölyökkutya, akire képtelenség 5 percig is haragudni.

Nem értett sok mindent az én „felnőtt” világomból, a lenti hiszti alapján látható, hogy félre is értett mindent, de a lelkesedése hihetetlen volt.

Azt már kora harmincas éveimben eldöntöttem, hogy nem is keresek Férfit magam mellé, nem is igénylem. Önálló gondolkodású, egzisztenciájú nő vagyok, ha ilyen jön, örülök, de nem hiányzik. Támaszkodhatok a tudásomra, a családomra, a barátaimra, mint bajban többször kiderült már. Ha értelmiségi köd zuhan rám, akkor is az előbbiekkel bőven ki tudom élni magamat.

Judós3 pedig a mindennapi szeretetet adta meg. Na EZ nagyon is hiányzik.

Közben randiztam megint a szép kis félfrancia-félarabbal, főzött nekem, ottaludt. Bújni akartam valakihez, ő erre tökéletes.

Megijedt, hogy egyéjszakásat akarok csak tőle, gyorsan le is fixált egy következő randit. Most visszatérek ezekhez a kis zsiványokhoz, de az a mély kapcsolat, ami Judós3-mal kialakult, nem esélyes...

komment

Mérlegelek

2017.11.08. 16:03 :: Tobber

Bocs, hosszú lett az előző.

Persze, szeretném, ha velem lakna. De annyira rohadt fárasztó volt munka után minden este vagy az aktuális munkakeresésével foglalkozni, vagy egyszer 3, egyszer 4 hétig minden este a tételeit kidolgozni vele, magolni vele, a vizsga után edzetteket keresni, marketingelni, én vezettem az edzői oldalát, én szerkesztettem a szórólapjait, vágtam, ő meg annyira nem fárasztotta magát, hogy kitegye szépségszalonokban, szórólapozzon a közeli három sportolóhelyen, áh.

Mindent én végeztem el helyette az életében.

Övé a mosás, teregetés, konyha volt, mondjuk azt vitte is becsülettel. :D

Szar, hogy nincs otthon senki este. De amikor visszajönne, akkor szigorúan a jólkereső munkával, megpörgetve a karrierjét, spórolva a célokért fogadnám csak vissza. És havi egy nyitott hétvégével.

Anyagilag is elég megterhető volt a sok drága program február óta, még ha a nagyrészét feleztük is. És irtózatosan sokat evett, fél fizu ráment a bevásárlásokra.

Minuszba ment a folyószámlám, a megtakarításomoz semmiképpen nem nyúlok, viszont nem akarok a banknak kamatot fizetni, ezért megpróbálok céges kamatmentes hitelt felvenni és törleszteni. De akkor esélyes, hogy tavasz végéig maradnom kell a cégnél. Mármint ha rajtam múlik...

A fülem ketté áll, annyi a munka, el is vagyok maradva. És akkor ott a fúrás, a feszkók, a szemétkedések. Tényleg nagyon hiányzik.

komment

Fel vagyok zaklatva

2017.11.08. 15:23 :: Tobber

...nem mindenre emlékszem teljes pontossággal.

Múlt hét hétfőn az ajtóban várt izgatottan, ahogyan szokott (alsóban). Át voltam fagyva, ki voltam borulva a céges dolgok miatt, bebújt velem a takaró alá, fejünkre húzta, és szeretettelin sutyorogta, hogy megmelegít, édes volt, romantikus. Elkezdte mondani, hogy minden rendben lesz a cégnél. VISZONT. Na itt megy nálam a pumpa mindig… Az anyja hazarendelte egész szerdára mindenszentekre.

Kértem előtte, hogy legalább fél napot töltsön velem, most hatalmas támaszra lenne szükségem, szólhattak volna előbb is, de menjen persze, én intéztem, hogy béküljön az apjával, hogy hívja az anyját fel, dehogy állok az útjukba.

Én ugye ne menjek, sírgondozás, intim családi dolog, nem is akartam. A saját halottjaimhoz sem megyek ki, valamiért én nem tudom feldolgozni a temetőbejárást.

Kimentem a fejemre ereszteni a zuhanyt, kimerült voltam, stresszes és idegbaj egyébként is. Na ekkor jött utánam és akkora veszekedést provokált!

Nem volt lelkierőm „okosabbnak” lenni.

De aztán békében aludtunk el.

Másnap munka után egy teázóban randiztunk, kávéztunk, majd kézenfogva sétáltunk a kivilágított Andrássyn, hamburgereztünk nevetgélve, átbeszéltük a gondjainkat. Készítettünk szelfiket az Operával, a Bazilikával, este átbeszéltünk mindent. Közben telefonált a család, hogy háromkor legyen a tali. Hurrá, akkor kimehetünk a közelbe horgászni, úgyis lógok egy Judós3-programmal.

Aztán telefonált a tesó, hogy az keresztbeszelné a napot, EZÉRT legyen dél.

Itt már megint ment fel a pumpa bennem, a f.szomat szórakoznak, de oké, akkor kimegyünk korán pecázni.

Rákérdeztem, mikor számíthatok majd rá: hát, négy felé. Jó, akkor nem megyek el d.u. otthonról, vele akarok lenni.

Szerdán reggel reggelit sütött nekem, kávét hozott az ágyba. Kiültünk a Dunapartra, ő pecázott, én végre olvastam, csend volt, béke. Dél körül telefonáltak a szülők, hogy mégis egyre érnek oda.

Jó, akkor elmegyünk egy forró kávéért. Egymás combját simogattuk, a munkakereséséről beszélgettünk.

Végül kettőre értek oda, áááá!

Oké, puszi-puszi, lelépek. Anyuka még utánamkérdezett, hogy miért megyek el, de hát ők mondták, meg nem is akartam maradni, szétfagytam már.

Öt felé jött az sms: Judós3 most hazamegy és az anyukája nekiáll főzni neki. Hogy mi vaaan? Otthon ültem, pityeregtem a kimerültségtől, ráírtam tök kedvesen, hogy elég sűrűn változik a program, nem erről volt szó. Akkor átmentem volna valakihez, aki támaszt nyújt…

Na és egy óra múlva hív dühösen(!), hogy ő szakítani akar.

Hogy mi vaaan?

És már haza sem jön és a korkülönbség, és szabadságot akar és olyan érveket hozott, amit eddig sosem. A szülei szavai. Érthetetlen volt, mindent megbeszélünk és ezt így telefonon, egyértelmű volt: a családja és a barátai piszkálhatták fel, ő meg egy befolyásolható kamasz.

Mondtam, hogy nyugodjunk le, meg ezt mégsem telefonon, de én akkor átmegyek. Egy kabát, a töltője nem volt nála, mondjuk nem is vittem neki.

Vitáztunk az utcán, amikor a barátai megjelentek. Ebből vettem biztosra, hogy az anyján kívül a fiúk is valami programot akartak, ezt már félt bejelenteni. Érthető módon.

Én meg üljek otthon program nélkül??? Felajánlotta, hogy hazadob kocsival, de ő már nem jön fel, mondtam, hogy hazavezetek.

Felhívtam másnap, hogy lenyugodott-e, ha jól értem, a szüleitől kért tanácsot, mit tegyen, ha több szabadságot akar. A bizarrul diszfunkcionális családjától, ahol apuka nyíltan szexrandizik és néha lelép anyutól, meg hazahozza a nőit (=szabadság?????), anyuka, aki a fiába szerelmes, mert elhanyagolják… Menjen oda, ha menni akar.

Pénteken átjött három órát, hogy összepakoljon (egy ötödannyi bőrönddel, mint a cuccai). Úgy döntöttem, nem fogok veszekedni. Kinyitottam egy üveg bort, odatettem két szeletet a kedvenc tortájából. Meglátta, és elsírta magát. Hogy ő azt hitte, ordítani fogok vele. És hogy mennyi mindent köszönhet nekem, és nélküle sehol sem lenne. És hogy annyira szeret.

És én is.

De most nyugalmat akar, semmi párkapcsolat, vagy ahol „el kell kérdedzkednie”. És órákig sírtunk egymás vállán, egymást csókolgatva, hogy mennyire fogunk egymásnak hiányozni, milyen szép volt mindegyik nyaralásunk, a romantikus meglepetései, az én gondoskodásom és soha nem volt ilyen boldog kapcsolata. És hogy szeret. És szeretem. Folyton.

Nem sírt az imádott nagyapja halála óta.

Szerintem meggondolta magát, de már nem mert a diktátor apjának szólni, hogy mégse jöjjön. Mindegy, elpakolt, leteregetett, még az én ruháimat is összehajtogatta.

És sírt. És elsírta magát az ágyon, a plüssállatokon, a kilátáson, emlékeken, mindenen.

És leültünk kulcsot visszaadni, telefont megbeszélni, ami az én nevemen van. És pityeregve elkezdtem mondani, hogy neki ez az otthona és ugye tudja, hogy én nagyon szeretném őt újra itt látni. És hogy ő is így gondolja. Azt beszéltük meg, hogy kicsit kiéli a szabadságát és aztán 1-2 hónap múlva visszajön hozzám. Mert ő itt volt boldog, és itt megkapott mindent tőlem.

Sírva-ölelkezve-csókolózva váltunk el, a szívem megszakad. De ha most így látja, menjen csak, hozzám úgysem fog más költözni. Ha hiányzom neki, nyitva az ajtó.

Kérte, hogy én is éljen ki magamat, töltsem le a tindert. Aztán elröhögte magát: már letöltötted, mi? :D

Elaludtam, könnyes arccal ébredtem. Még sosem sírtam álmomban.

Nagyon szerettem ezt a kis hülyét a felelőtlen 13 éves kamasz viselkedésével, tereltem, elintéztem, hogy a munka és szakma nélküli kóklerből valaki legyen, megszerezze a jogsiját, álmai végzettségét, kikupáltam az ekcémájából (kutya, egyértelmű!), lett munkája, TB-je (hétfőn intézte a NAV-ban Anyuval), edzettjei. És ezt nem mellettem érte el: ezt én értem el neki.

Cserébe annyira figyelmes volt velem, egy istennőnek kezelt.

Azóta is felugrik néha a levelezése, bűnös vagyok, néha belenézek:

jelentkezett két új állásra, ahová sztem teljesen alkalmatlan. Éééés megkapta azt az állást, ahová még én szerveztem le az önéletrajzot, küldtem el, navigáltam telefonon, és örömmel értesítették, hogy ő nyert.

Erre látom: újra írtak, miért nem reagál. Ergo nem vállalja el. Csinált már ilyen munkát, bő kétszerennyit keresett volna, abból simán megspórolja a továbbképzését, ami még kell a karrierjéhez.

Az edzős oldalát én vezettem, azt az anyja fogja átvenni?

Naszóval az az érzésem, hogy eddig sem segítettek neki otthon, egyedül képtelen menedzselni magát, itt bajok lesznek. :/ Karrierben is, de főleg anyagilag. És azt otthon sem tolerálták addig sem, míg el nem költözött, napi öldöklés ment köztük. A szülei kezébe annyit kellett leadnia, mint amennyit kb. most keres… Így hogyan lesz szabadság?

Na mindegy, én most hátraléptem, élem a kis életemet, és megyek tovább.

Áthívtam szombat délre a kockahasút, akit nem tudom, itt hogyan hívtam, rohant azonnal, megvigasztalt kicsit. Este elmentem egy nagyot néptáncolni a cimborákkal.

Vasárnap reggel Békával kondiztam, majd ebédeltünk egy jót beszélgetve, aztán elugrottam Béért, vele is ettem kicsit, mert másfél nap alatt kb. 4 dl Fantát ittam, ami keksz, meg néptánc mellett elég kevéske.

Délután egy parkban játszottunk a táncosokkal, majd I-nél gyűltünk össze bandázni sötétedés után

Hálás vagyok mindenkinek, aki felkarolt!!!

Hétfőn elmentem egy cuki félfrancia-félarab zseni egyetemistával iszogatni, feldobott kicsit.

Tegnap fodrász, ma ez a srác főz nálam valami francia kaját, maradni akar éjszakára is.

Csütörtökön elmegyek Anyuval a Judós3-nak ajándékba adott kuponnal egy főzőestre, nem hagynám elveszni…

Pénteken Nagyonlétra és nemtudomitthogyhívják, a hétvége még képlékeny, társas, kondi, barátok…

Rámtör a sírás váratlanul, nem tudok aludni, engem még nem szerettek ennyire szépen.

Nagyon várom vissza ezt a kócos kis hülyét, addig elfoglalom magamat. Remélem, belátja, amit a cimboráim mondanak, hogy mindig is látták, mennyire imád engem, jobban is, mint én őt. És hogy nálam jobb neki.

És akkor hazajön szépen.

komment

süti beállítások módosítása