HTML

Nyugdíjas hétvége

2017.08.28. 10:38 :: Tobber

Nem szervezünk semmi extra programot a vizsgáig. Utána lesz wellness nap, Duna parti bulizás, judó vb, lovis nap, minden, amiket kihagytunk!

---

Pénteken Judós3 elémjött, közben hívták abból a boltból, ahol reggel vásárolt, hogy mehet interjúra.

Otthon morogtam (éhes és fáradt és has/fejfájós voltam, ő meg mogorva), hogy pont aznap reggel szabin leszek, így meg kelnünk kell. Na erre ugrott, hogy ő ezért miért hibás (nem az), és úgy egymásnak estünk, mármint szóban, hogy hazaküldtem, ő meg elkezdett csomagolni, aztán kiborultam, hogy hülyének nézett és kihasznál, amit egyébként nem, és megbeszéltük, hogy legyen vége, bár én nem akarom, ő meg nagyon imád, aztán addig balhéztunk, amíg egymásba nem gabalyodtunk... Béke van azóta is, bújós kismackó megint. Hát így élünk mi, bár ekkorát még nem balhéztunk.

Átmentünk a kötelező kerti partira a srác tesójának a barátnőjének a meglepetésbulijára, ami elvette az egész esténket, de megtudtam mindent a kacsasültek készítéséről a kikérdezett szakácsfiútól (aki annyira ismerős, hogy sztem tuti cseteltem vele tinderen, és aki megkérdezte, ő is odaköltözhet-e hozzám, szólhatok bármikor).

Hazafelé kiderült, hogy autóban tudunk a legjobban tanulni, én nem unom szét magamat a válaszok alatt, mert vezetek, neki meg nem vonja el semmi a figyelmét, mint otthon, úgyhogy autókáztunk egy nagyot.

Másnap elvittem a teremig edzésre, de én annyira gyenge voltam, hogy kihagytam, hazamentem aludni, majd érte pár óra múlva, TCsV-vel eldumcsiztunk a terem előtt, majd átmentünk Anyuhoz, mert beígért egy hatalmas adag lángost. Szegény TCsV csak nyelt nagyokat, nem is jött velünk, őt Judós3 diétára fogta! :D

Aztán tanultunk, majd annyira odahallatszott a szomszédos utcabál, hogy inkább lementünk (a fiú kitörésekkel, mert addig is sportol, én mellette cigizgetve), meghallgattuk a zenekart, Té tesójának bandáját, hazafelé is végig énekeltünk... :)

A vasárnap meg alvással, keksszel, meccsek nézésével, és ezek váltogatásával telt el, végre kipihentem magamat!!!! :)

És megfőztem életem eddigi legjobb tejfölös borsos tokányát csirkemellből. Annyira durván finom lett, hogy egész este azt hallgattam, mennyire zseni és fantasztikus vagyok. Hát most igazat mondott.

komment

süti beállítások módosítása