HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Nyugi

2017.06.07. 10:28 :: Tobber

Végre olyan munkája van Judós3-nak, hogy 7:30-kor elteker, 16:25-re hazateker, közte kicsit unalmas nyugis feladata van.

Úgyhogy mire hatra hazaestem, kicserélte a régi ágymatracot az újra, a régit (és a szemöldökcsipeszemet) elsuvasztotta, becsukta a kinyitott ebédlőasztalt, amin jééé így is elfér a tankönyve, elpakolt, rend uralkodik a nappaliban!

Lerohant elém a lépcsőházba, befogta a szememet (élmény így lépcsőzni :D), hogy meglepetés! Hát tényleg örültem.

Egy ideje rájöttünk a nagy titokra, hogy ha úgyis szeretkezünk esténként, akkor ne teli hassal, kimerültem éjjel, minden program után, hanem legelőször tegyük, így hazaérésem után zuhany, majd kipróbáltuk az új matracot. Azóta nincsen semmi vita esténként! :D

Mivel lógott az eső lába, így a teraszos elektromos grillen sütögetést elvetettük, serpenyőkben sütöttük meg a padlizsánt, cukkinit, tükörtojást, bacont, hagymát, sajtot, távutasításokkal bepácolta husokat.

Igazi alacsony ch, magas zsír vacsorát dobtunk össze, nagyon finom volt.

Aztán kiültünk az erkélyre élvezni az oszló felhős naplementét, feküdt az ölemben és tippelgettünk, melyik felhő milyen alakú, nyugi volt és kicsit megkockáztatom, unalom is. :)

Reggel végre hét óra után ébredtünk, kényelmes matracon, hát ránkfért. Készítettem neki kávét, fehércsokis zabkását, ami annyira ízlett neki, hogy a maradék tejet, zabpelyhet elvitte munkába, ő azt akar tízóraizni is.

Ültünk a nappaliban, kávéztunk, semmi rohanás, nyugi, béke. Hogy mennyire nem hiányzik az a pár hét rohanós káosz!

Ennek örömére ma munka után gyors leckecsekkolás, két óra spanyol, aztán együtt megyünk zárásig konditerembe. Szeretné, ha holnap elkísérném az edzésére, pénteken meg kimegyünk kisházat pucolni, mert két bulit is szerveztünk oda jövő hétre, ottalszunk, szombaton vagy megnézzük a közeli néptáncos eseményt (csak az én örömömre), vagy kipróbáljuk a közeli strandot (mindkettőnk örömére).

komment

süti beállítások módosítása