HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Csak nőknek

2015.08.30. 20:47 :: Tobber

Még nem szokom vissza a takarítónőre, kétszer járt nálam, de inkább én nekifekszem az egész lakásnak rendszeresen.

A hétvégét erre szántam, kicsit akadályozott csak a szédülés a hőségben és hogy négy napja - fiúk, ne olvassatok tovább! - borzasztóan menstruálok. Valószínűleg felfáztam a tengernél, akkor nem vettem észre. Minden reggel egy bugyit, ágyneműt moshatok, de összekoszoltam a kedvenc pólómat is. Nem ecsetelem, két órát nem bírok tisztán, képzelem, így megint korábban és sokáig vérezve mennyi vasam lehet, eddig is vérszegény voltam.

Szóval a tó felejtős, ugrálni nincs erőm, így takarítottam két napot. Felszámoltam két köbméternyi katyvaszt, rendszereztem, szelektáltam, elpakoltam a varrós cuccokat, szortírozva lenejlonoztam vásznakat, gép tartozékokat, csetreszek százait.

Mostam, folttisztítottam, vasaltam, cipőket pucoltam, virágokat rendbehoztam, főztem, fertőtlenítettem a konyhát, erkélyt, visszatettem dolgokat, kidobtam négy nagy zsáknyi felesleges mindenfélét, műkörmöt építettem, még lakkozok, hajat vasalok, aztán olvasni akarok.

Fáj a hátam, a hasam, a térdem, és holnap már több óra ugrálás van, jól megválasztott szaunahőségű félszuterénben...

komment

Történik

2015.08.28. 11:56 :: Tobber

Szemem alatt fekete karikák, zsong a fejem a kialvatlanságtól, hányingerem van (a gasztrós szerint a bélproblémáim egy része az idegeskedésre vezethető vissza, hurrá!), már második napja töltöm a fél éjszakát a vécén görcsölve, előtte randiztam már Őszhalántékkal, Jogászhallgatóval egy-egy este, jártam fodrásznál, vittem haza Anyut, amikor lelépett apám mellől a telekről, vásároltam ikeában ládákat, de hogy mikor lesz energiám átpakolni a több köbméternyi varróscuccomat, azt nem tudom.

Kezdődik a színház és a táncszezon, meg új hobbim legjobb estje is egybeesik a kedvenc zenészeim estjével is hetente. :(

Határidők vannak és nem kaptunk haladékot így, hogy nyolc napig megállt az élet és az informatika a cégnél, főnököm új pozíciója nekem pluszmunkát jelent és várható, hogy ismét két főnököm lesz, de közben egészen új feladatok is várnak rám októbertől, amire készülnöm kéne, hangosan zsong a folyosó, Kollegina ezért ordítva telefonál és senki nem csukja be a konyhaajtót kávédarálás előtt, mire tegnap ideült mellém fél napra egy vidéki kollégánk, hát, nem lehetett dolgozni.

De cserébe ma ezt a levelet írta:

„Jaj nagyon örülök, hogy megismertelek.

Levettél a lábamról.

Az autóban így jellemeztelek kolléganőmnek:

Hihetetlen csaj, tele energiával.

Ja és nagyon szimpatikus, hogy a melegekről így vélekedsz. :)”

Hát nem édes?

komment

Történt

2015.08.24. 16:41 :: Tobber

Elmúlt hétvégén az éves szalonnasütéses, grillezős, strandolós, éjszakai fürdős bandázásunkat tartottuk vidéken, még unokatesómék, Keresztfiamék is átjöttek.

Aztán szabin voltam, így hétfőn reggel átjött a kis jogászhallgató zsenigyerek az édes kis pofijával, és nem bírt betelni velem, aztán délután nagy nehezen fájó szívvel hazazavartam, mert sütnöm kellett az esti meglepetésbulira, amit áramszünetben élveztünk végig az év esőzése miatt.

Élmény mobilok fénye alatt bulizni!

Kedden elhúztunk Tével, Pével, TCsV-vel délre a tengerhez, ahol csak két nap zuhogott megállíthatatlanul, addig városokat néztünk, burokként védő esőkabátom van.

A többi nap barnultunk és hisztihegyeket gyűrtünk le. Én zenbuddhista módon mosolyogtam mindenkire öt napig, a hatodikon, ahol sokadszor csesztettek, hogy miért nem akarok egymilliót kifizetni egy kéthetes városlátogatásért (nem, ha ekkora a kikiáltási ár, akkor semennyiért, bár sztem 400 000-ből kijön. Kedves olvasóim, ti mennyit kerestek egy évben? Irtó sok pénz egy nyaralásra, akkor inkább több kisebb, vagy újabb autó, lakásra félrerakni, etcetc.).

Na a sokadik ilyen nyilvános, miért nem költenél rá ennyit számonkérésnél kicsit én is kiakadtam… Mert nincs ennyim erre?

Ma már dolgozom, azaz a fél irodaházban még katasztrófaállapotok vannak, ezért egy szobába vagyunk bezsúfolva. Én épp Illető asztalsarkát kaptam meg, vele levelezek, néha összeröhögünk.

Képtelenség ilyen káoszban dolgozni, tonna emailt feldolgozni, nyomtatónkban még nincs áram, főnököm sehol, állandóan telefonálnak minimum ketten.

És főleg: nincs kávénk!!!!!!! :O

komment

süti beállítások módosítása