HTML

Sorozataim

2015.12.31. 12:49 :: Tobber

2015 a Tinder sorozatok jegyében telt. Háttértévézek, reggel készülődés közben egy, este pakolás alatt egy, lefekvés után egy rész. Szeretek ráhangolódni karakterekre, hangulatokra. Nem bírom az akciós, üldözéses, zombis sorozatokat, elég izgalom zombikkal metrózni naponta, meg sötét utcán hazabandukolni. Az áltörténelmi sosem érdekelt, nagyon koncentrálóshoz nem mindig figyelek pl. hajszárítok, stb.

Magyarul könnyű, vidám, történet helyett helyzetekre összepontosító sorozatokat kerestem. A kedvenceim lettek:

Mozart in the jungle - Egy New York-i hangversenyzenekar élete egy nem százas új karmesterrel, fura zenészekkel, azonnal kedvenc lett, megnevettet (és kevés Mozart hallatszik benne)

The last man in the Earth - kezd nagyon lapossá válni, kap még egy esélyt később

Orange is the new black - Nők börtönben szemétkednek? Naná! :)

UnREAL - Egy tévéshow háttere, szarkeverés magas fokon, női vezetők, egy kis feminizmus, várom a következő évadot.

Breaking Bad - Hát ez zseniális sorozat a kábítószergyárossá vált kémiatanárról (avagy mit főz vegyészmérnök apám télen a világvégi telken, vajon tényleg pálinkát?), jó színészek, remek karakterek, gyönyörű felvételek. Pont ugyanannyira rossz a spin off Better call Saul

Episodes - Matt LeBlanc (Jóbarátok, Joey) "élete" Amerikai és angol humor keverve, kicsit nehezen emészthető együtt. Nem kaszálom, mert a karakterek viccesek, de nem véletlenül késhet a következő évad.

Modern család - Kezd ellaposodni, meg a szerelmi szálak feleslegesek

Agymenők - Vicces, de van még benne téma a legutóbbi után? Több geekség, kevesebb romantika jobban tetszene

Az Aranyélet egész komoly magyar sorozat lett, jók az alkotók, színészek, a Válótársak tuti nyögvenyelős lesz 1-2 részen belül, a The affair meg mindenki kedvence, csak én kapartam az arcomat, több esélyt is adtam neki pedig. Lehet (biztos), hogy túl sok érzelmi, szeretői viszonyt látok magam körül, ezek az életben mindig érdekesebbek, főleg ha mindkét fél megéléseit megismerem, mint az a nyűglődés, úgyhogy a sok ajánlás dacára megint kaszáltam. Bonest meg már csak akkor nézek, ha megvan a szinkron (hetente jön egy!), mert angolul érthetetlen az a sok orvosi-antropológusos kifejezés, ahogy beszéltetik a nőt.

Még hét sorozat van várólistán, ezekre nem sok időm lesz.

komment

süti beállítások módosítása