HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Morzsák

2015.04.23. 16:48 :: Tobber

Legnagyobb örömömre bevillant, hogy a sárgarépa és az eper nagyjából ugyanannyi kalóriát tartalmaz, ezért a 25 dkg-os répavacsorámat felcseréltem egy kis tál eperre.

---

Legnagyobb örömömre D eltűnt, szerintem nincs képe odajönni.

---

Legnagyobb örömömre a szépifjak szerelmi válságába egyik fél sem vont be (kivételesen), így külön-külön mindkettővel jót szórakoztam. És nem volt front, úgyhogy mindenki cuki volt, ez is ritka.

---

Hazafelé mellémkeveredett a másik japán autó buzi táncos a pirosnál. Igen, egy kicsikét versenyeztünk. Egy hét évvel fiatalabb és jóval erősebb kocsija van, de az enyém is szépen odatette magát!

És szebben tudom csikorgatni, meg felbőgetni, hihi.

Ugyanez a személy jelezte, hogy én vagyok az új célpontja, de lehet, hogy túl hangosan röhögtem a felvetésen. Én így pasizom.

---

A főváros egyik végén lakom, hétvégén a város másik végében található külvárosba kell átmenjek Nagyihoz, a Keresztfiamhoz, amerre nincs M0-s, valamelyik belvárosi híd kell. Sok kedves ismerősöm szeret a futásokon indulni, sok imádja a bicajos felvonulásokat (olyat nem ismerek, aki a vágtára megy ki), de itt Majkával értek egyet: „Racionális magyarázatot kérek a városban való futásra! Azonkívül, hogy megakadályozza másnak az A-ból B-be jutást. De tényleg... mi a f.szért?”

komment

süti beállítások módosítása