HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Szülők

2013.08.04. 23:14 :: Tobber

Olyat azért évente kétszer eljátszunk, hogy strand után beugrunk a lent hesszölő szüleimhez a telekre egy kis sütire (plusz ugye a szülők nélküli hosszúhétvégére).

Szinte mindenki szüleit ismerem a bandából, de nem jönnek velünk. Ma kivétel volt, TCsV párjának anyukája velünk strandolt. Hatalmas egyéniség.

Éééé mint gyerekkorunkban: kinyitotta a hűtőtáskát, volt benne főtt kukorica, sárgabarack, éééés teljes kiőrlésű kenyér és s.k. üveges uborka a halhoz. Jaj, hát ilyen gondoskodást! :)

komment

Víznél

2013.08.04. 20:14 :: Tobber

Ma is visszamentünk.

Végigkuncogtuk a napot a napon. Az ikrek irtó hülyék.

Még mindig nem értem, ők is ragaszkodnak hozzá, hogy télen menjünk két hétre nyaralni együtt. Jólesik. Pénzem fogyóban, de jólesik.

Meg hát mikor utazzak a karibi térségbe, ha nem még a gyerekszülések előtt? Ugye?

komment

Nem vagyok trendi

2013.08.04. 00:03 :: Tobber

A legtöbb, környezetemben élő és önmagát (néhánynál én is őt) értelmiséginek tartó ismerősöm beszélt már nekem A tetovált lányról.

Tudják, hogy nagyjából annyira érdekel bármilyen film, mint a legtöbbünket a gyártósoron a horgászhorog hegyének szögének pontos beállítása, vagy hogy a szilikon vagy a gumi gyűrű a kényelmesebb-e a meggyűrűzött gólyáknak. Kicsit sem, na.

Tehát azt feltételeztem, ha mégis ennyien untatnak a témával, akkor biztos jobb mint gondoltam. Viasat, 3 részben leadva, első részt megnéztem, egész érdekes, bár nem művészi súlyú, de szórakoztató. Setbox sorozatfelvételre állítva, majd ha valamikor otthon leszek, megnézem a másik kettőt. A csatorna viszont a sorozat fogalmát másképp értelmezi, mert a második részt nem vette fel a kütyü.

Hát akkor nem tudom meg a végét.

Nem mondom, hogy vérző szívvel dühöngök azért.

komment

CA

2013.08.03. 22:40 :: Tobber

Christina Aguilera állandóan jojózik a súlyával. Nekem ő mindig az a csodahangú naiv lány, akit próbálnak nőiesre sminkelni, öltöztetni, de sosem érzi magát a helyén a femme fatale szerepben, és elég gyengén próbálja megjátszani. Kábé Rihanna ugyanez nálam, semmi kisugárzás, csak a félrecsúszott szépkislány, akire szerepet erőltetnek.

Talán ez az egyetlen képe, amin CA igazi csajos. De azóta sajnos megint lefogyasztották szegényt.

ca.jpg

komment

Hőség

2013.08.03. 21:55 :: Tobber

Ha már mindenki ezen sír: hőség van.

Tetőtéri lakásban élek, egyik fal végig üveg, ja, átmelegszik. Van légkondim, nem sajnálom használni.

Ha működik. Nem számítván az elromlására egész napra felhúztam a redőnyöket a virágoknak, majd este visszahűtöm kicsit a lakást.

TCsV-vel el strandolni, hazaérve nem indul az eszköz.

Távirányítóra nem reagál új elemmel sem, biztosítékot le-felkapcsoltam=újraindítás, de int egyet, majd lekapcsol és csak a led villog néha.

Segítséget modern nő nem kér, neten rákerestem a kezelési útmutatóra, áll. van egy lock gomb a távirányítón, amitől ezt teheti, de nincs rajta.

Viszont így 8 év után kiderült, hogy a légkondi előlapját fel lehet emelni és alatta rejtőzik egy auto gomb, azzal sima hűtő funkcióra be lehet állítani.

Szirkdüszolejl attrakcióval közel kerültem hozzá, csak egy műkörmöt törtem le, és lám, működik. Majd utánajárok még, de már ez a megoldás is óriási öröm egy olyan napon, ahol szintén strandhőségproof TCsV is szenvedett még ötkor is a vízparton.

Kuvva meleg van. Áldom a légkondi feltalálóit.

Morzsa: romkocsmában is kellemes a hőség éjjel egy felé, néhány iszonyatosan finom rum után, amilyet én még sosem ittam, és már el is felejtettem, hogy az éjszakában nem csak a gagyi alkohol, mesterséges ízű édes xarok, plusz sok cukor keverék kapható. Hát ez tökéletes volt, és ma nincs fejfájásom sem, pedig nem sajnálta a fiú a mennyiséget, ami nem fért a poharamba, megkaptam másikban...

És akkor még nem is beszéltünk a város legszebb fiújáról, aki ott dolgozik és gyönyörű és bájos és Bé szúrta ki nekem és igaza volt.

Néha azért zavar, hogy megöregedtem.

komment

Hullámvasút

2013.08.01. 22:10 :: Tobber

Nem tudom eldönteni, hogy milyen napom volt.

Őszhalántékot már este lemondtam, nem volt idegem, gyengédségem hozzá.

Reggel képtelen voltam felébredni, nincs vérnyomásom, az allergiagyógyszer sem segít. Meg az 5-6 kávé, kóla sem.

Próbáltam ecetben is kiöblíteni irtó cuki új nadrágomat, de annyira ereszti a levet, hogy hordhatatlan lesz. Nagyon kár érte.

Késésben voltam, pedig kisfőnök első napja szabi után. Aztán tízre egy kis rohadék kolléganő úgy megkeverte a xart, hogy nagyfőnökömnek majd mentegetőznöm kell, hogy nem is úgy volt, mennyire hihető lesz az már!

Már jópár napja feszkó van, a többi kolléganő és közte is, de nagy név. Tízkor már bőgtem dühömben. (Ezen nem segített, hogy tegnap elfelejtettem enni bármit is.) Egyik kolléga döbbenten: még csak egy órája jött vissza kisfőnök és már sikerült neki...? Nem, ő tényleg kipihente magát. :D Lent másik cég kollégája azonnal beletrafált, hogy mi bajom. Az ő kollégái is ezzel a csapattal harcolnak.

Kisfőnököt figyelmeztettem, hogy ma már cigiztem, csak hogy úgy készüljön rám. Tudja, hogy azt csak akkor teszem, ha tele a tököm és balhé van. Azt hiszem, ettől függetlenül bámulta meg a fenekemet. Tényleg azt hiszitek pasik, hogy nem látjuk?

A többiek is látták rajtam, hogy ez nem a napom, a tegnapi sem mondjuk, aminek csúcspontja, hogy egy hr-es, nálam alacsonyabb poziban lévő csaj jött oda hisztérikusan kioktatni, hogy mit csináljak meg neki ami az ő dolga lenne.

Sok volt ez így, főleg, hogy heppem nem zaklatni a főnökeimet a bajaimmal, most magyarázkodhatok majd.

Kollegina extrán kitett magáért, segített, alámdolgozott, Csk és a többiek is támogattak (azért próbáltam drámázás nélkül viselni de a szokott hehefejem hiánya mindenkinek feltűnt), jólesett. (Jé, én is ezt szoktam nekik csinálni, most csak visszakapom. Jé.)

Aztán nem működik a rendszer, amiből számonkérnek, ez már csak akkor derül ki, amikor órákat rászántál.

Aztán hazafelé nem járt a metró, ez lent a vágányok mellett várakozva derült ki.

De cuki volt a taxis.

Aztán nem működött a pláza mozgólépcső.

De felpróbáltam egy padlizsán maxiruhát és a nagytükörben megnézve a mellettem forgolódó srác végignézett és konstatálta, hogy csinos és elegáns rajtam. (Úgyhogy aki holnap egy romkocsmába akar jönni velem, kösse fel a gatyáját, mert akkor is ebben a ruhában megyek, ha az Operából érkezőnek hisznek is!)

Aztán nem működött a kártyaleolvasó.

Aztán a hentes meg akart kínálni töpörtyűvel, amikor csirkemellért estem be, de jeleztem, diétázok (nem kell aggódni,ez a gyorslefolyású lelkesedés.) Jaj, nehogy fogyjak, minek. Megjegyzés magamnak: Ezt a felsőt tuti megtartom.

A pékfiú már mosolyogva adta a ch-csökkentett kenyeret (isteni!!), de kérte, hogy valami tartalmasat is egyek, nehogy.

Aztán kedvenc autómat elvittem kedvenc mosómba egy kis porszívózásra, beállok, slusszkulcs ki, üresbenhagy, kint napozok a ház előtt, amikor jön a srác (új), hogy adjam oda a kulcsot, előrébbáll. (Lopták már el kocsimat, az első kérdés, hogy kiadtam-e a kulcsot mosóban.) Mondom, üresben hagytam, tolja csak előre mint mindig, minden alkalommal teszik. Hát ő nem tudja megmozdítani az 50 kilójával. (Miii??) Tettem a főnöke felé egy hangos megjegyzést, mikor bebattyogtam inkább előrébbállni, hogy ez még nekem is menne. De ilyen tiszta rég volt a kocsi, úgyhogy befogtam.

Aztán meg is tankoltam a kiskocsit, a benzinkutas vagy azért bámult be a fizetésnél is, hogy megjegyeztem-e, hogy ötös kút, vagy tényleg jó ez a felső.

Hátulról is az, mert a sorban mögöttem álló huszonéves is bámult, meg utánamintett, amikor elhajtottam. Nyami volt, de kicsit sok volt már mára az infó.

Hangsúlyoznám, elmúlt 3 év topmagas súlyomban, lesírt sminkmaradvánnyal, farmer-blúzban, meleg miatt lógó hajjal, sosem értem, miért vannak ilyen napok.

És VB döntősök a vizilabdás fiúk!!!!

Nagyon hullámzó és idegesítő nap volt.

Vagy minden napom ugyanilyen.

Csak most pms-em van.

komment

Dokumentálás

2013.07.29. 21:37 :: Tobber

Az erkélyen lévő hőmérőm 19:40-kor 42,5 fokot mutatott, igaz, egész nap rátűzött a nap, de akkor a lakásra úgyszintén. Plusz üvegházhatás.

A kocsi reggel 8:30 körül mutatott 30 fokot.

Szerintem ennél melegebb nem lehet...

komment

süti beállítások módosítása