HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Öt nap pihenés

2013.05.05. 19:40 :: Tobber

Igazán hasznos és kellemes öt nap volt.

Végre nem pofázott megállíthatatlanul és érdektelen témákat buta logikával félremagyarázó kollégák tömkelege hozzám, miközben két, esetenként három ember munkáját végzem.

Ez nagy élmény volt.

Aludtam. Zseniális. Nem olyat mint amikor éjjel esek haza, hajnalban kelek, hazaugrom munka után és program előtt szunyok 20 percet, hanem olyan egyben 6-7 órát! Semmi fejfájás napok óta!

Próbáltam távolmaradni a monitortól (minimális kekszelemzés ment csak Péfiával), de megnéztem egy Miss Marple-t kézimunkázás közben.

Vizipisztoly-csatáztunk nagycsaláddal, fotókat küldözgettem mindenkinek.

Nekiálltam szépülni, lakást a sarkaitól felforgatni, mindent kiborítottam a nappali közepére és csak azt tettem vissza, ami még kell. Ruhákat, mindenfélét. Két fél nap ráment.

A 3 nagy szerkényemben csuda rend van. Vettem két polcot, összeszereltem, a hobbim szirszarait szortírozva felpakoltam rá, külön üvegecskében mindent.

Felköszöntöttem Anyukámat.

Jártam lakberendezős áruházban, vettem (banyek, már a színház előtt lejárt a mosógép, ki kéne pakolni!) új ágyneműket és kaspókat, nagy öröm, még kaptam is 3 400 Ft-nyi utalványt (és a deóm is olcsóbb volt és a színházjegyre is adtak kedvezményt, jó hétvége).

Megnéztem egy kiállítást.

Főztem, mostam, takarítottam.

Az új klubom első estéjén jegyzeteltem szorgalmasan, sok a feladat és kevés az idő elkészíteni, érdekes emberekkel kötöttem ismeretséget, szupi.

Randiztam hz-val, még mindig az egyik legjobb korombéli pasi a városban! Közben megnősült, már el is vált. Éjjelig ittunk a belvárosban, majd nála kötöttem ki, ami meglepő, mert nálam találkoztunk régen mindig. Még meglepőbb, hogy minden kicsi részletre emlékezett a liezonunkból és nagyon szép emlékei vannak. Amit szerinte megint hoztam. Igazi önbizalomnövelő egy ennyire ősmácsó szép pasitól, amiket mondott.

Megvettem a szokásos kedvenccipőt (évente veszem, évente elkopik), találtam végre olyan fülbevalót, ami hiányzik a monstre kollekciómból.

A szombati három színházból végül kettő lett, majd bejártuk egy másik kulisszáit, utána megnéztük, hol iszik a mai fiatalság és örülök, hogy már nem vagyok fiatal. Aznap két cipőt vettem.

Ma lemosattam a kocsit, töltöttem a tankba, az ablakmosóba, megvettem a kedvenc magas ch- és zsírtartalmú kajáimat, amiket máskor megvonok magamtól, és óriásiakat kajáltam.

Dugóban nagyot csacsogtunk TCsV exkolléganőjével.

Ma is jártam már színházban és szereztem másik háromra jegyet még erre a hónapra.

Még maradék rendrakás vár és egy tánc, ami kiment a fejemből és lehet hogy úgyhagyom.

Semmi kedvem dolgozni menni, a burn out dolgozik.

És nagyon durván sok programom van a következő hetekre, munka előtt kúra, munka idegbajjal és Kollegina extradrámájával terhelve, munka után gyógytornák, aztán színház, koncert lesz sok nap, még mozogni el kéne jutni, meg pasizni, táncolni, egy egynapos tanfolyam, no és ami még sok: 3 héten belül 5-6 kreatív tárgyat elkészíteni, mert határidőnk van, ötletem egy sem.

Ez húzós lesz, maximálisan ki kell használni minden pihenőidőt.

komment

Véletlenek az életemben, következő fejezet

2013.05.03. 22:13 :: Tobber

És még egy bizonyíték, hogy egy fél fővárosnyi embert ismerek: ma elmentem a klubba, ami felvett a köreibe (és WA-nel ellentétben tagja akarok lenni). Leülök, csacsogok a mellettemülővel, mesélem a táncot, amit az országban kevesen űzünk.

Lány felsikolt, akkor a fbookon TE szerepelsz Té és Pé mindenféle nyaralós képein? :D

Té unokatesójának felesége a csaj, tele közös ismerőssel.

komment

Két...

2013.05.02. 17:37 :: Tobber

Két kisfiú kinézett a bölcsiben két csinos kislányt. Az óvoda végéig kuncogtak magukban, meg merjék-e húzni a hajukat. Egymást biztatták, majd felbátorodtak azért.

Vagy két felnőtt nőről lenne szó? :D

komment

Most tudom...

2013.05.02. 12:46 :: Tobber

...miért nincs kedvem felkelni (nem reggel óta, már visszafeküdtem), mert akkor rendet kéne rakni, attól kócos leszek, hajat kéne vasalni, de akkor jóval előtte arckrémezni, mert különben beleragad, de smink előtt újra az egész, aztán zuhanyoznék, de akkor hullámos lesz a hajam és ki kéne vasalni, és találni kéne egy ruhát, de nincs egy rongyom amit felvegyek, ehhez rendet kéne tenni a szekrényekben, de akkor kezdődik előről.

Meggyőző voltam?

komment

2013.05.01. 23:06 :: Tobber

Harmincakárhány éve vagyok allergiás, mégis mindig megdöbbent, hogy a melegfrontos tavaszi nulla vérnyomásom mellett a munkám gyógyszereim is okozzák az aluszékonyságot.

Ma nagycsaládoztunk (mindig akad még ismeretlen rokon!), vizipisztolycsatát vívtunk, buborékot fújtunk, hülye fotókat készítettünk, amire képesek voltunk fél órát is előkészülni, jól sikerült, na.

Keresztfiam meg egyre jobban hasonlít rám, ha labdát dobunk felé akkor meg sem moccan, csak becsukja a szemét egyre cukibb, nem kérdés.

komment

Ma például aludtam...

2013.05.01. 12:53 :: Tobber

...és semmi kedvem felkelni. Pedig lassan menni kéne. De nem akarok felkelni, mondom.

komment

Na

2013.04.30. 21:20 :: Tobber

Na, végül eljöhettem szabira, megígértem Kolleginának, hogy a városban maradok, ha be kell ugranom, ez nagyon nem tetszett a Kisfőnökömnek, a nagy meg nem is hallotta, mert kinyírt volna.

De Kollegina fontosabb.

Ha minden igaz, van öt nap szabim, sajnos minden délután-este programom. Lehet, hogy jobban örültem volna pihenésnek, de ezt munka mellett is megcsináltam volna. Haragszom magamra, de jó programok lesznek.

Randitársra nem volt sok erőm, mert Kollegina lelkét ápolom ezerrel, meg helyettesítettem őt, úgyhogy lecseszett, hogy biztosan más pasikkal találkozom, vagy hazajött a férjem. Öregszem, én ezt már "viccből" sem bírom két hét ismeretség után. Mi lesz később? Számonkérés? Otthonülés?

Szóval ő hanyagolva (=kifakadtam rá és kiosztottam egy emailben, hupsz, a decens nőiességemet elhagytam valahol!), hz-val megyek inni, régen ő járt fel hozzám, nem is rémlik, hogy 6-7 éve mi jártunk-e egyáltalán nyilvános helyen. Biztosan, de nem sokat. ;)

Lesz családozás, kollégázás, hz-val ivás, tornázgatás, kézimunkakör, éjjeli színházolás jó sok, másnap-aznap délutáni színház. És Anyák Napja. Ajándékötlet?

komment

Én kommunikálhatok félre??

2013.04.30. 01:19 :: Tobber

Ha azt mondom, hogy a hatalmas gondban lévő Kollegina miatt hagyom bekapcsolva éjjelre a telefonomat, hogy ha kell, hívhasson, az a lenti embernél azt jelenti, hogy éjfélkor telefonálhat? Azt hitte, egész éjjel ébren várok?

Végre elaludtam volna időben. Most azóta is ébren.

Ez hülye.
Több diploma, phd ellenére.

komment

Félrebeszéd

2013.04.29. 22:20 :: Tobber

Szoktatok úgy kommunikálni valakivel, mintha ő egy másik párbeszédben lenne?

Ő: Hazafelé hívj és ugorj be egy puszira... Én: Hívom, kikapcsolva.

Én: Másik este smsezek, hogy ébren van-e még... Ő: Reggel megírja, hogy hol sétál.

Én: Erre később jelzem, hogy beszélni szerettem volna vele. Ő: Beszélni bármikor tudunk!

Én: Nyolckor indulok vidékre a lányokkal, te kilenckor startolsz... Ő, két nap múlva: vártalak a startnál!

Ő: Eltűnik másfél napra, smsemre csak akkor válaszol, így: Már úgy aggódtam érted, hiányoztál!

Én: Ma este nem tudunk beszélni, programom van... Ő: Akkor este hívjál fel! (És azóta ő már négyszer hívott délután óta.)

Felfogja, hogy mi van?

komment

Veszélyben a két teljes nap szabim...

2013.04.29. 21:37 :: Tobber

...amire így is sértődéssel jöhetnék el és lakhelyelhagyási tilalommal, de úgy tűnik, így sem jön össze.

A főnököm papolja, hogy menjek néha szabira, de ha egyszer nem teremtenek hozzá lehetőséget... :S

komment

Semmi nem jó?

2013.04.29. 21:07 :: Tobber

Egyre körülményesebb az élet, észrevettétek?

komment

süti beállítások módosítása