HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Mai idézet privát levelezésből

2013.04.07. 23:33 :: Tobber

"van egy titkos ribancképző hálózat, ahova 12 éves kortól járnak a csajok"

komment

Jaj

2013.04.07. 23:26 :: Tobber

20éves írt smst, hogy ugye megyek táncolni. Nem mentem volna, de jobb dolgom úgysem akadt.

Leértem, talán hármat táncoltam.

Közte 20éves szórakoztatott, egy Adonisz édes csicsergős.

Tisztáztam 21évessel, hogy miért volt hülye, aztán kimentünk levegőzni. Kb. 15 perc alatt megtudtam mindent amit nem is akartam, hogy kibeszéltek 19évessel, aki akar is tőlem valamit, aki kikérdezte 21évest, hogy ő mit csinált velem (van, hogy nálam alszik), aztán kíváncsian kikérdezett, hogy mi van a 20éves és köztem. (Semmi.)

Felhívnám a figyelmet a saját koromra.

Ezek már most pletykás vénasszonyok! :)

Megtudtam még, hogy 20éves mennyire örül a társaságomnak és ír nekem edzéstervet, ha akarom (csak az időmbe nem fér bele*), hogy Ba exem szakított a nőjével (ami gyanítom, fordítva lehetett), újrafixáltuk főzőtárssal az időpontunkat, és mások egyébként táncoltak is.

*illetve az elképzeléseimbe sem, azért mozgok, hogy mozogjak, nincs más célom vele. Ahogy KA nagy örömömre mesélte:

- Képzeld, egyszer már voltam közben vékony lánnyal. Nem akartam nagyon, de annyira nem volt rossz. :D Azért maradok a típusodnál.

Hát én ezt még mindig nagyon szeretem hallani...

komment

Összefoglaló

2013.04.07. 09:59 :: Tobber

Volt húsvétolás kis- és nagycsaláddal, kártyapartival és hatalmas könnyes röhögésekkel.

Volt sok varrás ajándékoknak és fotózásuk.

Volt még a héten nemzeti-krétakörösök (fszom, jönnek gázért!). Jó lenne legalább néha a nézőtéren végigülhető darabokat nézni, most sorozatban gagyiszéken ülősekre járunk oda.

Volt még tánc, Tével sütizés, máskor lelkizés, Gével lelkizés, Bével tojásfehérjeevés, vettünk ruhát, jegyeket májusi kulturális eseményre, új tanfolyamon voltam édes emberekkel, most már biztosan tudom, miért nem marad a nyugdíjas éveimre félretett pénzem, három pasival randi lemondása, majd KA-val iszogatás és még mindig elképesztően okos és kicsit sem életrevaló, de humorral és gyönyörű alakkal kompenzálja, tornázgatok nem nagy elánnal, lassan kéne kezdeni a tavaszi sportolós bulit, de a térdem-derekam szórakozik, jövő hétre a naptáromban már szerepel Őszhalánték, egy gyógytornász magánóra, egy nemzeti mint mindig, egy tanfolyam új helyen is, egy okítás (mármint ahol én segítek be TCsV-nek), egy tánc, egy kettesben főzőcskézés haverral, és hétvégén kezdődik a mindennapos bérletünk is egy hétig, ami után másnap már bandázós főzés, kicsit rákaptunk a témára, nagyon élvezzük.

Ma is tánc, de semmi, de semmi kedvem hozzá. Ahogy unokahugom szokott morogni, jó-jó ez a sok program, de szeretne néha a szép szobájában csak úgy szöszölni a dolgaival.

komment

Fogfehérítés

2013.04.07. 09:42 :: Tobber

Pro és kontra.

Szépen világító, csillogó fehér fogsor, amit a sok kávé az évek alatt befogott, most másfél óra alatt csudajól néz ki.

De egy nap villámlásokkal telt, érzékeny és nagyon fájt viszont a sok diklofenák miatt elmúlt a derékfájásom.

Pro és kontra is, hogy 1-2 hétig csak fehér, és nem savas ételeket lehet enni, olyan meg szinte kizárólag magas gi-s, sok szénhidrátos változatban létezik, ezért legálisan ehetek tejfölös tésztát, raffaellot, tejszínes ételeket, krémsajtos abonettet, literszámra iszom a tejet. Viszont semmi kávé-kóla-tea-csoki, így a vérnyomásom a béka segge alatt nagyon mélyen, arra még a tavasz is rátesz, az inzulinszintem a plafonon, nem egy jó érzés.
Tejeskávéval-rohanokfogatmosnival csaltam már két alkalommal, mert konkrétan elájultam volna.

Egyébként meg tönkrevágta az emésztést, hogy nem eszem gyümölcsöket, zöldségeket, és ami kijön, az is irtó fura színű... :)

Gyengébb fogzománcúak kétszer gondolják meg, tuti nem tesz jót.

komment

Rokonhobbi

2013.04.07. 01:58 :: Tobber

Ma kicsit belekóstoltam egy rokonhobbiba, tizen néma csendben, tátott szájjal koncentrálva képesek vagyunk órákig ezt élvezni.

A végén még csacsogunk a korombéli tanárral, rámnéz: te jönni fogsz a nyári vidéki elvonulásunkra. Honnan tudod? Megérzés. Megegyeztünk dátumban, helyszínben, egy dolgot felejtettem el megkérdezni örömömben, hogy oda is befogadnak: Hogy mi is lesz ott nyáron.

Most találkoztam, iszogattunk KA-val, a szociológussal, akinek senkinek nem jut eszébe az itteni (ottani) nickneve, akibe bele voltam pistulva 6-7 éve. Tudatosan tartózkodóan szórakoztattam, nem akarok belegabalyodni, megállapodásra képtelen alkat, de éreztem, hogy örül nekem, hogy vár talán egy meghívást. És hogy mindig okosnak és jófejnek hitt, megismételhetnénk.

Max. havernak, annak szívesen.

komment

Célok, örömök

2013.04.06. 14:20 :: Tobber

Emlékeztek, amikor évekkel ezelőtt két nagyra tartott csoportba is elhívtak táncolni?

Hasonló az öröm most is: kijártam a létező tanfolyamokat, a tanárom megmutatta az anyagaim fotóját a klubjában, ezalapján szívesen látnak a csapatban!!!!!

Érdemes megdolgozni a hobbik sikeréért is.

komment

Régi az új helyen

2013.04.05. 19:27 :: Tobber

A freeblog immár harmadszor hagyta cserben a blogolóit, és jóideje nem is hallat magáról, így a

tobber.freeblog.hu

oldalról ideköltöztem.

A régi helyen megmaradnak az írások, amíg nem törlik.

Gondolom, itt is főként az ismerősök fognak olvasni, dobhatnátok egy csekkoló emailt, hogy megtaláltatok.

Új olvasóimat pedig üdvözlöm, ez egy énblog 8 éve, annak is szeretném megtartani. Visszaolvasva képet kaphatsz rólam, az életemről, az életmódomról. Már amennyi betekintést engedek.

Néha barátkozom is az olvasóimmal, van rá kellemes példa, bátran lehet emailt írni, a kommentálást nem engedem, de ott örömmel olvasok véleményt is, írjál, ha érdekel valami.

Kellemes olvasást!

komment

teszt

2013.04.05. 00:15 :: Tobber

Very-Cute-Blue-Abstract-1.jpg_800x600

tesztkép

komment

próbálgatás

2013.04.04. 23:57 :: Tobber

átjöttem. nem meglepő...

komment

süti beállítások módosítása