HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2012.12.02. 22:11 :: Tobber

Nincs még egy ilyen felemelő érzés mint beállt háttal, menstruálva köhögni.

komment

---

2012.12.02. 11:56 :: Tobber

- Párkapcsolatban él?

- A kérdés inkább arra vonatkozik, hogy élek-e szxuális életet, ugye?

Bátor az ember, ha olyan nőgyógyászhoz megy (amíg a sajátja magának szülöget), aki klinikájától a cégem pár hét múlva megvon évi soksokmilliós bevételt.

 

komment

---

2012.12.01. 23:27 :: Tobber

Uncsi itthon, blogolok. Hála a köhögésnek nem tudtam a héten nagyon várt színházba menni, két hónapja lefixált koncertre menni, táncolni-bandázni menni, futni menni, gyerekekkel menni, Jr-ral randizni, pgy-vel találkozni (cba megint eltűnt, Őszalántékkal találkoztam egyik nap, arrajárt, hazavitt, de nem akartam megfertőzni.)

A fb-on van 8-10 olvasatlan levelem csak ma, nem bírom a megválaszolásukat. Nem idővel, lélekkel. Most komolyan, nem vagyok egy kedves ember, minek velem akarnak haverkodni? :(

Osztás van, Szap, tizensok évvel ezelőtti szerető, majd haver, majd megnősült-eltűnt helló-hogy-vagy üzenete hamisan hangzott, na igen, találkozzunk, sürgős, segítenem kell, a cégemtől szerezzek támogatást a színházára. De egyébként beszélgessünk... is.

Hóógyne.

Akik így jelentkeznek be, mit gondolnak? Tényleg nem értem.

Egyik ajánlatra sem fogok igent mondani. Cégtől pénzt másnak sem tudtam volna, pedig meggyőzőbb helyre ment volna, kettyinteni meg nem akarok minden felkínálkozóval, akárhogy is megsértődnek, nem érdekel.

A kedvenc még, aki bejelentkezik, hogy nyomjam be egy állásra, sőt én figyeljem neki a nyilvános honlapunkon az ajánlatokat. Ők mit gondolnak? Ha figyelem is, csak olyat nyomnék be (ha tudnék), akiért tűzbe tenném a kezem, nem egy alig ismert, vagy túl jól ismert valakit.

És akkor a telefonok, hogy XY megadta a számomat, pénzügyi befektetésről van szó, fundamentáról van szó. Van lakásom, nincs tervben költözés, ha valakivel összeköltözés, akkor neki is lesz vagyona és nem hiszem, hogy sokra mennék mondjuk egy átlagos megtakarítás 4,5 éve után a pluszban felvehető összeggel, ami a mai környékbeli ingatlanáraknál 6(!) nm-nyi kölcsönt jelentene pluszban. Akkor.
Jó ez a lehetőség, csak nem az én helyzetemre.

Felteszek 1-2 közgazdasági keresztkérdést, itt megakadnak, udvariasan elköszönve leteszem őket.

És ne adják már ki a számomat bárkinek a beleegyezésem nélkül.

Én egy kicsit sem befolyásos, egyszerű ember vagyok, mi lehet egy-egy fontos embernél??

Grr.

komment

---

2012.12.01. 21:57 :: Tobber

Az internetet sokminden mellett azért szeretem, mert betegen is tudok TCsV-vel értekezni cseten, hogy melyik táncos hogyan táncolt a pávában.

A zsűri okoskodásáról minden tiszteletünk mellett is megvan a véleményünk.

A lieblingek már a döntőben!

komment

---

2012.12.01. 21:14 :: Tobber

Rákaptam két műsorra.

A Terápia magyar sorozatra, meg a Fölszállott a pávára.

Az előbbiben pár ismerős módszer és Drpr-től totál eltérő dolgok is (majd kifejtem), utóbbiban jópár ismerős és sok érdekesség.

Néha velük nótázom.

Hiányzik a tánc.

Mehetnék, néha oda is szédelgek, de sokszor roppan meg a lábam közben. A tánccsoport még tetszhalott, nekem így jó most.

Egyébként itthon haldoklom, pgy-t tologatom napról-napra, most már tényleg nem fogja elhinni. Tavaly 3 hétig tartott a téleleji köhögésem.

Operajegyem van A diótörőre, már csak ezért is össze kell kapni magamat!

komment

---

2012.12.01. 19:19 :: Tobber

Innen is köszönetet mondanék annak a szőke kócos patikusfiúnak, aki nemcsak eladta nekem a Neocitránt, de melegített nekem vizet és kaptam kiskanalat is, és a gyógyszertárban elkészíthettem magamnak egy adaggal, amikor beestem hozzájuk totál szétfagyva a karácsonyi vásárban hideg szélben kollégákkal elfogyasztott puliszka után, a vidám varrótanfolyam előtt.

Aznap volt még teljes sajtóvisszhangot kapott Nagy Dolog a cégnél, annyira nagy, hogy minket felrángattak az igazgatóságra, többszázan körbeálltuk négy samesszel védett nagynemzetközi főfőfőgórénkat, hogy meghallgassuk, mennyi történt, és fogadjuk fenntartással a kétes tartalmú sajtóhíreket.

Ritkán érzem magam ekkora biztonságban, csak egy kolléga telefoncsörgése, és az én köhögésem törte meg néha a figyelmet.

Este nem mentem koncertre, mert szétköhögtem volna. :(

komment

---

2012.12.01. 16:35 :: Tobber

Bének jár a pont, valszeg azért pusztultam le, mert abbahagytam a hormonokat, kicsit sokkolt a szervezetem.

Remélem, jobb lesz, mert akkor érzem egészségesnek magamat, ha mozgok, de most nem sok szusz van bennem, a szobabicajról is lefordultam tíz perc után. Ha már táncolni-bandázni sem megyek!

komment

---

2012.12.01. 16:28 :: Tobber

Tél van!! Jippppppíííí!!!!!!

 

komment

---

2012.11.29. 23:50 :: Tobber

Miért szörnyed el mindenki, akinek megemlítem, hogy a hónaljamat is epilálom a géppel, Fülöppel?

komment

---

2012.11.29. 20:13 :: Tobber

Még pár órája van a dögrovásnak. Ennyit adtam neki.

Sosem varrtam még unalmamban ennyit.

A holnapi koncertet már nem akarom lemondani.

Pgy ügyesen mászik ki a szituból.

És én vagyok a hülye, ha férfinak nem konkrét kérdéseket teszek fel, Pé 16 éves fia kérdi cseten, hogy vagyok, visszakérdek, hogy mizu, erre lelkesen kifejti, hogy hogyan edz a hátára, a bicepszére.

Konkrétan a suli, vagy a barátnője érdekelt volna.

komment

---

2012.11.28. 20:40 :: Tobber

Egyre nehezebben tűröm azokat, akik bunkón beletromfolnak a világomba. Fogadják el a döntésemet és ne kételkedjenek a szavaimban:

Pszichopatának becenevesített nyári próbálkozóm még nem tett le rólam, minden lerázás után úgy hív fel, mintha mi sem történt volna. Tök beteg a pasi egyébként is.
Aztán egyszerűen nem vettem fel egy hónapja. Legutóbb írt sms-t, hogy vissza tudom hívni éjfélig. Éééés? Nem hívtam. Aztán tovább hivogatott, no, akkor jöjjön az undorodjon meg tőlem taktika, hátha azzal lerázom. Felvettem, rákérdezett, van-e pasim, mondtam, hogy szerető persze, más nem. Itt kapkodni kezdte a levegőt és hisztiben tört ki, hogy ő nem erre kérdezett rá, és különbenis ez nem fair, igazi elvették a homokozólapátomat hisztit csapott.
Nem volt kedvem kifejtettetni vele, mi nem fair, amíg próbálkozott, nem volt szerető. A próbálkozása kb. 4 napig tartott. Hamar leráztam. Fogadunk, hogy még jelentkezni fog?

Szomi, a szomszédomnak valaha volt esélye, mert művelt, értelmes pasi, csak közben elhízott még vagy 30-40 kg-ot, és rengetegszer fejtette ki, hogy ő csak izélni akar velem. Sokszor jeleztem, hogy egy nőnek sem jön be az, hogy pasik felkínálkoznak, megdgnák, de többet nem látnak benne, újra próbálkozgatott. Egyik este kérdezte, mizu a pasikkal, elmondtam egy sportos, fiatal szeretőt. Láttam, emészti. Majd felhívott öt perc múlva, hogy azt a szerepet ő is szívesen vállalná, ezt annyiszor mondta, miért nem értem. Berágtam, úgyhogy röviden elpottyantottam, hogy szeretőnek fiatal és jótestű pasikat tartok, nincs esélye, de köszönöm a felkínálkozást. Banyek, még ezen sem sértődött meg, de remélem, békén hagy és nem molesztál tovább.

Pgy két napja azzal piszkál, hogy nem is vagyok beteg, csak nem akarok vele találkozni, amikor taknyom-nyálam egyben köhögöm ki, szétrobban a fejem a náthától és nem egy páradik randis fejem van vörös orral, bedagadt szemekkel prüszkölve, noés előtte egy órával hívtam el egy hétvégi koncertre, és még a várt színházba sem tudtam elmenni.

Egy piszkát még elbírtam, de a negyedik már kötözködés és érzelmi zsarolás, mert ő nagyon találkozni akar. Nulla empátia, hogy így talán nem tudok randizni. És nem is akarok.
És gyűlölöm a zsarolásokat.

Custom Frame

komment

---

2012.11.27. 18:19 :: Tobber

Nem bírok pihenni. Varrok.

Életemben először varrtam géppel olyat, amivel még én is maximálisan elégedett vagyok.

Anyunak lesz, adventi asztalközép.

komment

---

2012.11.27. 16:42 :: Tobber

Gy.k.: valszeg nem olvasnak. De becsukták.

komment

---

2012.11.27. 15:31 :: Tobber

Szóval olvastok, szomszédok.

Üdv! :D

komment

---

2012.11.27. 15:04 :: Tobber

Látványosan haldoklom, torokgyuszi, fejfájás, ma doki miatt úgyis fél nap szabin lettem volna, így egész nap lett. No, azért a tuti textileshez kikanyarodtam.

Most ágybanfekve, betakarózva, nyitott ablaknál bámulom a napsütést és élvezem.

És ha véletlenül olvastok a szomszéd házban:

A tetőtéri fürdőszoba ablakát tárva-nyitva hagytátok reggel, nagyon hideg lesz este zuhanyozni!

komment

süti beállítások módosítása