HTML

---

2012.09.16. 13:06 :: Tobber

komment

---

2012.09.14. 20:20 :: Tobber

Az önkéntes falfestésen felbuzdulva eldöntöttem, hogy magam festem ki a lakást.

Berágtam, hogy bár a 38 nm-es lakásomban a falfelület nagyján ablakok, ajtók, beépített szekrények, vagy épp plafonig csempe van, mégis 105 000(!) Ft-ot kérnek egy tisztasági festésért. Hát, fogadjunk, hogy kihozom az egészet 15 000 Ft alatt!

Kikérdeztem minden ismerőst, megismertem a festékfajtákat, alapozókat, számoltam festékkalkulátorral, olvastam a tudatos(!) festékválasztásról, eszközökről, trükkökről. Egy hét éve felépült ház talán kétszer lefestett fala csak nem lesz kihívás!!

Kisinasok jelentkezését várom bútortolás, fóliázás és csillárszerelés feladatok elvégzésére. (Ugyanitt valaki átrendezhetné utána a lakást, mert bár negyedévente megteszem, most nem jut eszembe semmi újító.)

Határidő: október eleje.

Addig esetleges színötletek jöhetnek még. Trendi, meg minden, de semmi fehér, semmi szomorú és semmi olyan, ami sötétebbé teszi a szobát. Értsd: neonzöld lesz.

colorful rooms / Aimee Ray

Forrás


komment

---

2012.09.13. 00:07 :: Tobber

Nagy bejelentés következik:

Közel másfél éves térdkínlódás után ma este végig, három órát táncoltam a technikásabb fajtából!

El sem hiszitek, mennyire boldog vagyok!!!!!

A térdem előtte is fájdogált, de inkább az izomzatom szokott el az egy óránál hosszabb, ugrálós nyúzásoktól.

Mit mondjak: kifingattam magamat és rég esett bármi ennyire jól!

És mindenki jött, hogy már észre sem lehet venni, és hogy pörög a lábam a bonyolultabb cifrázásnál is (ezt belülről még nem érzem így), és ölelgettek és most kicsit sem zavart, hogy csatakizzadtak vagyunk, és jöttek bókok, és tánccsoportunk egyetlen (hetero) alaknácija megdicsért, hogy milyen jó lett a fenekem, ki is fogytam a nadrágomat (két hete jön rám egyáltalán!), ami ettől a pasitól igen nagy bók.

És hazafelé versenyeztem mazdás szépfiú táncossal, bár én csak megnyomtam kicsit, a pirosnál egymás mellé érve kapcsoltam, hogy ő az.

És ez így egy teljes este, teljes nap.

Megyek izomlazítózni.

komment

---

2012.09.11. 23:01 :: Tobber

Te, figyu, szépen kérlek hozzál össze egy jó kis telefonkonferenciát és adjál hozzá egy bonyolultabb kódot, jó?

Oké, mikor és kiknek?

Egytől és Gé szeretne Nagyfőnökkel.

Ketten?

Aha.

Izé. Miért nem hívja fel a telefonján?

 

komment

---

2012.09.11. 21:59 :: Tobber

Az elmúlt héten járt még nálam egyik szomszédlány dumálni az erkélyen, Szomi dicsért körbe és újra szeretné éleszteni a régi hagyományunkat, hogy ő beállít egy tálcán két kávéval és nálam kávézva kezdjük a reggelt (Szomi CSAK a szomszédom, ha valakinek nem rémlik), utcán utánamszóltak dicsérőn*, láttam egy angyali szépségű pasit, akire boldogság volt ránézni, hiányol mindkét két év alatti szerelmem és a 23 éves is, partiztam kizárólag fiúkkal, ittam sok mojitot másutt, festettem önkéntes munkán, ezért adtam interjút rádiónak és látszottam pár híradóban, tanúi voltunk egy világmegváltó beszélgetésnek és amikor Pé odasúgta, hogy ennek semmi értelme, akkor örömmel lecsaptam rá, beszélgessünk már kézzelfogható dolgokról, tehát néhány főzési tanácsot adtam neki, örömmel fedeztem fel egy új szuvenírboltot, ígértek mindenféle jópofaságot, párat vettünk is, így még vékony szállal kötődöm a kultúrához, ha már a szombati pbélára elfeledtem jegyeket venni. A hokijegyeket persze mindennap csekkolom, árulják-e már!

 

*aznapi ruhám sokaknak tetszett, kollégáim szerint direkt állítottam ma reggelre kontrasztot, amikor a céghez érve a kávézósbandához csatlakoztam még úgy, futócipőben, klottmelegítőben, vörös fejjel. Csak hogy feltűnő legyen, ha néha kiöltözök. Ez egyébként nem így van, a tornacsarnokban nem fogok a szutyokban zuhanyozni, inkább a cégnél hozom magamat rendbe, erre nem jutott időm ma kávézgatás előtt.

komment

---

2012.09.11. 21:41 :: Tobber

Végiggondolva két bástyát ismerek magam körül, akiket nem szippantott eddig be a ponyva vagy a könyvmentes élet.

És mindkét bástya omladozni kezdett.

Mindkettejüknek panaszkodtam, hogy értelmes, sőt lassan értelmetlen könyvre sincs időm, mert a tánc, a gytórna, a net, a levelek, a közösségi oldalak, esti online sorozatnézés, némi kézimunka miatt kimarad. És már ők is alig olvasnak!!! Mindkettő felhozta indoknak a laptopját. :(

Marad a strand és a ponyva? Ne már!!

(Nem válaszoltam annak a fiúnak, aki győzködött, hogy csakis szépirodalmat olvas, a kedvenc könyve a Katedrális.

Sznob vagyok ilyen téren, ja.)

komment

---

2012.09.11. 21:23 :: Tobber

És akkor az valahogy úgy van mint az Első Havazással.

Minden évben van Első Havazás, de mégis kirobbanó örömmel fogadjuk a sok elszenvedett tavaszi/nyári/őszi idő után.

Aham. Megdicsért a fiatalabbik főnököm.

VIP Nagyon Fontos Külföldi Vezetők minden dolgát és pesztrálását remekül végeztem, elégedett velem.

Ja, ritkább a dicséret tőle...

komment

süti beállítások módosítása