HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Morzsák

2012.04.07. 09:10 :: Tobber

Remek technikákat találok a neten, de semmi ihletem nincs alkotgatni.

-

Vettem végre szabadkézi tűzőtalpat a varrógépemhez (kukacolót magyarul), az egyik ajándékhoz feltétlenül kellett. Négy ajándékot kell összedobnom még varrógéppel, addig sem kell új dolgokon törni a fejemet.

-

Már úton van Ámerikából egy anyag a nyári szoknyámhoz.

-

És vettem egy burda szabásmintát egy ruhához.

-

Gyógytornán csacsogja az egyik fiú, hogy megdicsérték, milyen izmos lába van, talán atletizál-e. És leesett az álluk, hogy "csak" gyógytorna.
És a fejemben egy hang nem hallgat el, hogy a popsidnak is határozottan jót tett.

-

És végre a napon lehet üldögélni TáncosTével ebédidőben és etetni a galambokat és mire visszaérek az irodába, már megelőz a híre, hogy milyen pasival vagyok. Nem vagyok.

-

A nyaralást valószínűleg lemondom. És így marad pénzem a lakásfelújításra, és talán egy varrótanfolyamra, szabászat tanfolyamra. TáncosTé is akar. A héten tanítgatom nálam a varrógép használatának alapjaira.

-

De ingyen járok színházba, ha otthonhagyom a pénztárcámat.

-

Ezenkívül a héten megtudtam, hogy van aki hisz a női egyenjogúságban de nem otthon, hogy Mózes megrögzött alkoholista volt, és hogy lehet úgy számot memorizálni, hogy a torony mellett páva kaszál... Vagy hogy is?? :)

komment

---

2012.04.04. 17:55 :: Tobber

Panasz jön.

Minden szépen halad, még 3-4 hónap és meggyógyulok. Szép idő van és vannak jófej emberek is körülöttem és végre, végre kocoghatok keveset, sétálhatok többet, egyenes talajon. És táncoltam két óvatos lépegetőset, nagyon lassan és óvatosan.

Csak kibaszott fáradt a lelkem.

A három hajnali kelést/mozgást nehezen bírom így éjjeli bagolyként, a szobabicajt mindig estére teszem inkább.

A munkában Kollegina a hatnapos héten beteg volt, hétvégén a kislánya került kórházba agyrázkódással, talán már rendben lesz, egyedül tartottam a frontot.

Legyek kedves mindenkihez, napi ötven emberrel találkozom itt bent. Még a megjátszott jókedv is jó, akkor nem kérdezik, hogy mi bajod mindig mosolyogni szoktál. Nem kell senki sajnálata, így rövidrezárható.

Kollegina jellemez mindig úgy, hogy olyan alkat vagyok akihez mindenki örömmel fordul, hogy elmondja a panaszát.
Sosem értettem, miért, nem vagyok egy klasszikus sikertörténet. :)
Most megtelt a winchester, nem fogad be több gondot. Megértem, hogy mindenkinek nagy gondjai vannak, tegnap az egyik síró kismamánkat vigasztaltam, ma egy szomorú havert. (Nemcsak barátok, kollégák, de múltkor a rossmannban rámtapadt az ötvenes biztonságiőr, végigpofázta, melyik krémet ne vegyem meg, majd erőszakoskodott, hogy írjam fel a számát, és találjak neki jobb munkát.) Mit látnak bennem, amikor tök elutasító vagyok? :(

Még naponta több (sok) órára belehasít a csontjaimba, izületbe a fájdalom, türelmetlenné tesz, meg korlátoz, inkább nem megyek ki mosdóba sem, ha olyan. A gyógytorna láthatóan mindenkit megvisel, nyilván jó a fájdalom, mert úgy hat, de mikor lesz már vége?
Vicces hallgatni az élsportoló tornatársakat, hogy sosem gondolták volna, hogy így kinyiffantja őket egy gagyinak gondolt gyógytorna.

Hozzájön, hogy egy szimpla töméscserétől begyulladt megint az állkapcsom, az hiányzott.

Mennék kirándulni, jönni-menni, táncolni, vagy csak szimplán élni, fájdalom nélkül.

Nagyon idegesítenek a buta emberek. Azaz róluk nem veszek tudomást, csak ha olyan hülyeséget tesznek, amikkel én szívok, az bosszant.

Tegnap lenyúlták a pénzt, állítólag visszakapom, ez sem nyugtat meg, hogyan történt, megtörténhet-e legközelebb is.

Szüleim annyira ölik egymást rajtam keresztül, hogy nem is tudom, mi lenne jobb, ha elválnának így 41 év után, akkor meg rám maradna apu az összes nyűgjével, igazi makacs, testi higiéniára már nem adó, szürkehályoggal is félvakon vezető idős ember lett, pedig a kora még nem igazolná ezt. Ha nekem kell ellátni, no, az szép teher lesz. Megteszem, mert az apám.
Nem tudom eldönteni, melyik lenne a jobb nekem. Hát, egyik sem...

A nyaralós utitervet naponta változtatjuk meg gyökeresen a célponttól a járművön keresztül a költségekig, már ketten mondták vissza, senkinek nem jó sehogy, én háttérben maradok, de ha így megy, lassan kihátrálok, nem ér ennyit, bandázni itthon is szoktunk.

Közben szerveződik két buli, egy ajándék megszervezés, húsvét, a pünkösdi immár szokásos háromnapos elvonulásunk, apróságok.

Egyszerűen nem tudok mindenkinek megfelelni, nem is akarok. De akinek nemet mondok az általa fontosnak tartott dologra, az megsértődik.

Hát, legyen az ő baja, nincs több erőm most, bocsi.

komment

---

2012.04.03. 22:08 :: Tobber

Azt említettem már, hogy fáááááááj???
:(
Ma is kocoghattam ici-picit torna végén. Tök kafa.

De fááááááj!! :(

Már napi 2-3 órára abbahagyja, aztán váratlanul úgy áll bele a csontok különböző pontjaiba, hogy összerándulok, vissza kell tartani a feljajdulást. Bazmeg.

Hogy lehet így bármit kiélvezni?

Jönnék-mennék, nem feküdnék hónapszámra otthon este, egyedül. :(

A többiek már járnak tavaszi túrázni, haverok, kollégák is elnézést kérve, hogy engem nem hívnak, hozzám nem igazodnak.

Ez egy ideig vicces, 11 hónap alatt kurvára fáj lélekben. Ott főleg.

De ülni már sokat tudok.

komment

---

2012.04.03. 15:51 :: Tobber

Fel kell dobni az irodát, jön a Húsvét is, meg stresszlevezetés is kell a munkaerőnek, hát kinyomtattam pár nyulat színes papírokra, kitettem egy ollót ide mellém, lehet ollózgatni.

Már jópár nyulat kivágtak a kollégák, és még jót is szórakozunk. Fotó mindenkiről készül... :)

komment

---

2012.04.03. 15:47 :: Tobber

Ma délelőtt jön a bankom sms-e, 55 000 Ft-ot emeltek le kártyás fizetésként a számlámról. Egy netes szerencsejáték oldalnak. Miközben én az irodában dolgoztam, a bankkártyám mellettem a táskámban.

S.O.S. bankhoz telefon, kártyaletiltás (5 600 Ft), új kártya igénylése (3 400 Ft).

Deugye 3 hét múlva lesz készen, kéne addig pénz, szal bementem a bankba, amint volt fél órám. Akkor már csomagot is váltottam, sztem egy év alatt megtakarítom a 9 000 Ft-ot, amit ezzel vesztettem.

Ha visszautalják a jogosulatlan levonást...

komment

---

2012.04.02. 20:09 :: Tobber

SOHA nem találjátok ki, mit vacsoráztam:
banános zabkását!
És imááádom!
Most már kicsit megértem egyik havernőnket, aki 10 éve zabkásán él. Kockahasa is van, csak nagyon rosszkedvű.
Biztos mert nem kockázgat bele egy fél banánt...

komment

süti beállítások módosítása