HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2011.08.25. 13:36 :: Tobber

Na jó, kis morzsák a mindennapokból:

Elmúlt vasárnap TáncosTét (35, férfi) felkaptam, lementünk a tóra, a legjobb nyári napot töltöttük együtt. Délután felugrottunk a telekre a szüleimhez, akik imádják őt, megetettek minket, majd nagyot ejtőztünk/olvasgattunk a vörösfenyők árnyékában.

Kedden egy napbarnított izomcsodával csacsogtam a naplementében egy sportpályán, csiniminiben tornáztatgatva a lábamat beszélgetés közben. Hogy ott mennyi szép izomzat van! :)

Ami rossz: M, régebbi exem nem gyógyul a rákból, már másfél éve műtötték meg agydaganattal, sugarazták, azóta folyamatosan kemózzák, és nincs jobban. Sőt, a szeme után a memóriájára, beszéldközpontjára is kihat, néha alig érteni, sokat sírok emiatt. Meg fog ő még gyógyulni? Mr. Egészséges Életmód, bicajjal munkába, táncolni, futni, csak egészséges ételek, magok, gyümölcsök, saláták, főzelékek, nagyon vigyázott. És akkor lecsapott.

Mostanra fáradtam bele a több mint negyedév fájdalomba és mozgáshiányba, úgyhogy kivettem két nap szabit, ma légkondiban, félig eresztett redőnyök mögött, lábjegelgetve kézimunkázom, majd mutatom facebookon.

Hétfőn megyek kontrollra, hosszú kérdéssor, hogy mit mozoghatok és mikor már. És főleg, hogy mikor műt már meg megint. A tánccsoport már belehúzott, de nélkülem kell.

komment

süti beállítások módosítása