HTML

---

2010.02.11. 17:06 :: Tobber

Ex-anyósjelöltem üzen Anyun keresztül:

"Végre eljutottam, hogy bemenjek az iwiwbe, és megnézzem Tobber képeit. Látom a karácsonyt, a nyaralás képét fehér pulcsiban, nagyon szép Tobber rajta, egyébként mindenhol tetszik, és jól néz ki. Haja bármilyen változatban is van félsülve mindegyik jól áll neki. Látom Tobber Ba-ját. Nagyon szimpatikus, nagyon helyesek együtt. Igazán jó lelkű fiúnak látom, milyen kedvesen néz Tobberra, az a kis kedves mosoly az arcán, nagyon helyes. Látszik rajtuk, hogy szeretik egymást. Örülök Tobber boldogságának.
Nem tudom, már, hogy kell irni az iwiwen üzenetet, úgyhogy vagy mondd meg léci Tobbernek, hogy neki is üzenem ezt a pár sort, és gratulálok, vagy küldd el neki léci másolatilag, és puszillak mindkettőtöket: Márti"

:)
//
 
Ba a keddi vihar után szerdán elém jött a megállóba, sétáltunk, a vacsorát szinte ő készítette el az utasításaim alapján, befestette a hajamat hátul, az ágyban felhívta a figyelmemet, hogy van egy fekete pötty a hátam közepén, ha nem múlik menjek vele bőrgyógyászhoz, aztán megvilágosítottam benne az összefüggést a pötty és az általa még esetlenül kezelt hajfestő ecset között.
 
//
 
Tegnap meg elvitt táncpróbára, de öltük egymást, értem jött és angyalka volt. Vicces.
 

komment

---

2010.02.11. 11:29 :: Tobber

Kolbászszökevény.

Nagyon tetszik ez a szó! Egy vágóhídról megmentett lóról ír így a zakuszkatanya.hu blogírója, aki egy lómenhely vezetője.

Mesebeli világ, ahol él, varázslatos a hivatása, ha érdekelnek az állatok, ha érdekel a stílus, ahogyan ír róluk, olvassál bele a blogba, az állatleírásokba, a kezdetek történeteibe.

De előtte vegyél magadhoz egy pohár meleg mézesteát és zárt magadra az ajtót egy órára, mert úgy varázsol el igazán.

komment

---

2010.02.10. 16:15 :: Tobber

Azt meséltem már, hogy fürdőruha-modell leszek? :D

Azaz egy táncostársunk varrodája boltot akar nyitni nagyobb méretű bikinikkel és kéne hozzá pár élő modell, a 80F-emmel ideális lehetek.

//

A yahoo a magamnak küldött emlékeztető emailt spam-nek nézi.

komment

---

2010.02.10. 12:43 :: Tobber

Három órás táncpróba. Nem volt lelkierőm békávézni, inkább kiástam a kocsit a hó alól, körbelapátolgattam komótosan, levakargattam az ablakait-lámpáját, tisztogattam a lapátokat.
Utána otthon azzal fogadnak, hogy mehetünk a hét- és világvégi kultúrális programra, de csak szombaton kettőkor indulhatunk, merthogy gitáróra. Aztán ebből kerekedett egy jókora vita, nem tudom, hogy akarom-e így.

De ha nem akarom, akkor minek levelezgetünk a közös síelésről?

komment

---

2010.02.09. 13:35 :: Tobber

Nem tudok dönteni, hol és hogyan ebédeljek a cégnél. Kimenni nincs időm. Ha főzök, hozok magammal. (Ha Ba nem evett meg este többadagnyit.)
Ha marad szendvics tárgyaláson, megesszük. Néha a teletáltól rendelek diétásat, az finom, de kevés, unalmas.
Néha Illető hoz nekem. Néha összedobok egy szendvicset. Néha a kollégák kiugranak, hoznak. De ez mind unalmas.

Tegnap a ziltrénótól rendeltem, pluszban hozzá hagymát is. Amire 150 Ft-ot számítottak fel, de az ételben nem volt.
Írtam nekik egy kedvesen leszúrós levelet, hogy máskor figyeljenek, uborka volt az ételben, amit bevallom kiturkáltam, mert az illatát sem bírom, hagyma nem, a nevem el volt írva, alig találtak meg a recepciósok.
Erre ma hív egy emberük, hogy ezer bocsánat és hogy mit szólnék, ha ma ugyanezt megkapnám helyesen. Áh, már ettem. Két óra múlva? Áh, szemtelen kérés holnapra? :)

Szóval holnap olcsón kijön az ebédem.

komment

---

2010.02.08. 14:27 :: Tobber

Pénteken apám műsorával indult az este a nappalimban, előbb megengedte, hogy vezessem az autót, majd 10 perc múlva a borzalmas időjárásra hivatkozva (+1 fok, nulla köd, sózott utak), és iszonyú forgalom (90%-ban a hungárián járok, mit nekem pár autó!) mellett ő nem engedi.
De ha az enyém lesz, majd fizetem én, ha összetörném. Nem. Jó, akkor menjetek külön a családi vacsira, én meg Ba-val. Itt elkezdtünk ordibálni, majd kijeletette, hogy ki akarjuk nyírni, majd elrohant, de megbánhatta, mert felsózta a kerti utat elmenet, aztán visszarohant, hogy rosszul van, aztán hisztizett nálam egy sort, majd a családi vacsorán kerültük egymást.

Másnapra rájött, hogy milyen, mert hívott délben, hogy na most vezethetem pár kört a ház körül. (Bammeg 11 éves, balesetmentes jogsim van, szerinte is jól vezetek.)
Nem értem rá, azóta sem mentem.

A vacsi egyébként remek hangulatban telt, sokat ettünk, nevettünk, alig értem oda az utsó fél órára táncra, ahonnan rohantam tovább, TCsV le is állított, hogy legalább egy percet nyugiban legyek. (A hétvégén ismét hallgattam Ba-t, hogy TCsV biztos rámhajt. Hát ő biztos nem.)

Szombaton sütöttem husit (hála Béká ötletének), fánkot (hála Müzlinek, Kolleginának), mindkettőn csak kicsit változtattam, aztán a fánk olyan finom lett, hogy kicsit módosítva vasárnap is azt sütöttem csokiöntettel. (A hús is finom lett, de abból alapból kétnapit sütöttem.)

Kaptam a hétvégén mindenféle finom receptet, amiket már ettem itt-ott, alig várom, hogy kipróbáljam.

Szombaton autómosatós-tecsós d.u. után pihentünk, vasárnap reggel Ba mellett KedvencFotós feleségét is tanítgattam korizni, majd spontán kitaláltuk, hogy négyesben kiugrunk Ba-ék telkére havatlapátolni, retrocuccokat fotózni, termoszba készítettem teát, maradékokat, igazán nyugodt délutánunk volt.

És kiderült, hogy KedvencFotósommal ugyanúgy bánnak a szülei, 40 évesen nem vezetheti a családi autót, sosem hiszik el, hogy bármit képes megcsinálni, ezért barbároknak fizetnek 50 000 Ft-ot egy fakivágásra, majd azok elszúrják és ő fejezi be, a telket nem bízzák rá, mert biztos felrobbantja a palackot, teljesen ugyanúgy viselkednek, mint apu, aki soha nem adná oda a kocsit, akik lemennek a telekre utánam, ha lent voltam, hogy tényleg elzártam-e a gázpalackot. Szeretem Drpr-t.

komment

süti beállítások módosítása