HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2010.12.04. 16:42 :: Tobber

El tudjátok képzelni, amint 12 néptáncos élete első zumbaóráját ugrálja végig?

Egyik ismerősünk rajtunk teszteli friss oktató papírját, mi meg lelkesek vagyunk, hiányzott már a megfelelő bemelegítés. Bár elég kezdő szintet kapunk, így egy óra alatt nem igazán fáradtunk ki, de határozottan sajátos stílust fejlesztettünk ki.

A fredaszter óráimon pedig már zenére kopogunk, nagyon élvezem, nagyon nehéz és ez nagyon ösztönöz, hogy jobban próbáljam.

Volt a héten még exfőnökömnek átadott fotómontázs az elmúlt évek vicces pillanataiból, például amint mikulássapkában bohóckodnak az aulában, és mivel senki nem volt képes az általam összegyűjtött képekből montázst készíteni, amíg nem vagyok itthon, ezért  Spanyolországból hazaérve éjjel dobtam össze, így alá is írtam. Ez nem közös ajándék. És úgyis én szerettem a legjobban itt. Asszem ő is, aszonta, ha unatkoznék, csak csörögjek rá. :)
Jártam még táncházban, TáncosPééknél, fotónézegetésen, hógolyózni, éjjel havas környéken autókázni, ma hajnalban jöttem haza egy táncos buliból, sütögetek, karácsonyi dekorációkat kreálok, holnap megint kreatív nap nálam, 4 féle sütivel, étellel, forralt borral, bonbonkészítéssel, meg legalább 4 féle kézimunkatechnikát is tanítok majd, a sajátokra nem is tudom, mikor lesz időm...

Madridról majd mesélek, csak nincs lelkierőm kigyűjteni magamnak ide azokat a festményeket, amiket élőben láttam. Te jó ég, micsoda csodákat láttam, el sem hiszem!!!

komment

---

2010.12.01. 12:45 :: Tobber

Erre vártam 9 hónapja és megérkezett!

A TÉL!

Imádom! :)

 

(És élek, és adok életjelet, amint lesz időm megírni, hogy milyen szép Madrid és Toledo!)

komment

---

2010.11.29. 21:02 :: Tobber

kiabálósék az étteremben

pik szeged a mosdónál

halászju a parkben

új szemszögekre rávilágítás, életem átgondolása

dürer, rembrandt önarckép

rubens bénusz tükörrel

picasso harlekin tükörrel

lichtenstein

bosch

dürer ádám éva

soktucat el greco, tiziano, fra angelico, goya, raffaelo, töményen, impressz különkiáll. :)

tárlatvezetek

komment

süti beállítások módosítása