HTML

---

2010.11.10. 11:00 :: Tobber

Élek, voltam pölö müpában Händelt hallgatni, katonában Keresztest nézni, sörözni, tárlatvezetésen, kiállításmegnyitón, próbákon, jártak nálam Papírkutyák, több elsőrandizós szórakoztatott kicsiny hatásfokkal, volt nálam KáPé alapanyagokat hozni, aki győzködött, hogy ne merjek egy grammot sem fogyni, 'Meg' bejelentkezett, ha még emlékszik rá valaki, életem legtovább tartó szeretői kapcsolata, több mint 8 éve ismerem és, lesz még a héten városnézés, kirándulás, fellépés két városban, táncolás ma és táncolás egy fesztiválon.

És nem mellesleg tegnap kifizettem egy autót, holnap veszem át. Nem kevés cécóval jár a bürokrácia egy kocsivásárláskor, lefáraszt.

A hangversenylátogató közönségkritikánál esett már szó a dúdolósakról? A kettővel arrébb ülő férfi dudorászott a dallamtól eltérő hangokat, más ritmusban, mintha egy akadozó porszívót kellett volna hallgatnom. Grr.

Köszönöm a finom recepteket, sztem a legtöbbet kipróbálom. Most még egy kérés: nincs sok időm főzni, sőt, egyáltalán, tegnap is éjfélre értem haza, ma is 23 h után, még megbuheráltam a netet, átutaltam pénzt, zuhany, vasalás...
Cégnél csak mikró van, otthon meg idő nincs. Nos, így mit egyek? :)

komment

süti beállítások módosítása