HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2010.07.25. 20:54 :: Tobber

Na jó, lehet, hogy egy kicsi depi, de nem elzárásos-gyógyszeres. :)

Igaz, amikor harmadszor esett valami abba a sarokba, ahová bexarok úgy fáj behajolni, akkor elbőgtem magamat, de a fájdalomtól.

Lemondtam minden programot mára, azaz egynél nem szóltam, hogy nem megyek, de szabadtéri és csak azt akartam kipróbálni, szól-e bárki, hogy menjünk-e, de nem, szal ez elszomorít. Meg eszem össze-vissza, meg ágyban fekszem és még tévét is nézek, ami untat, a könyvem és a magazinjaim is, kézimunka is, ilyenkor tökre idegesítem magamat. :))

És magyarázza már el valaki, hogy ha a két nemnél egyforma arányú a homoszexuálisok száma, akkor miért Budapest a régió férfi melegközpontja nagy mennyiségű találkozó-, szórakozóhellyel, szaunákkal, sötétszobákkal, meg prűdebbeknek nem ajánlott szórakozásokkal, addig nőknek egy kanyi kávézó sincsen. Ezzel töltöttem ma az időmet a neten. :D

komment

---

2010.07.24. 18:22 :: Tobber

Kreatív dolgok 1:

Olyan sok olvasóm nincs, hogy a nyári gyógytornás, mozgástiltásos, szabadidőrámszakadós időszakomban ne érjek rá minden jelentkezőnek elkészíteni a kért ajándékot, szóval elhatároztam, hogy a nyereményjátékra mindenki kérését teljesítem! :)

Tehát ha írsz ismét egy emailt, hogy mit is szeretnél pontosan, akkor megvarrom-hímzem neked! :)

Macik, szívecskék, házak rémlenek, de lehet extrémebb kívánság is! :)

Kreatív dolgok 2:

Kinek van kedve két hét múlva egy hétvégi napot drótékszer tanfolyamon tölteni itt a városban? Tőle, ilyen szépségeket lehet majd tanulni. Na jó, a technikáját, egy egész nem készül el egy nap alatt:

,

,,

,,,

Ma elugrottam egy rövid órájára Keresztúrra (ti tudtátok, hogy az tőlem 12 perc kocsival?? :O), egyelőre ezeket gyakoroltam nála rézzel:

,,,,

Tartsatok velem!

komment

---

2010.07.24. 18:01 :: Tobber

Tegnap TCsV elémjött a céghez, strandoltunk, majd beugrottunk sokatenni szülőkhöz telekre, TCsV hazahozott, az erkélyemen beszélgettünk a kabócazenében még sokáig.

Szeretem a stílusát. Ritka összetett ember.

komment

---

2010.07.23. 12:56 :: Tobber

...és továbbra is téli ember vagyok (TCsV szerint eszkimó lehettem előző életemben, mert a havat szeretem, nem zavar a téli sötét, nem bírom megemészteni a zöldségeket (szó szerint) és a zsír a kedvencem, mint nekik a fóka), és még fél év, míg tél lesz. A nyárban csak a hűvös Velencei-tó jó, de az épp 30 fok fölött van, nem hűsít.

Ja, nem vagyok "depis", szimplán túl sok rossz jött össze az elmúlt hetekben. :)

komment

---

2010.07.23. 11:48 :: Tobber

Élek. Rosszkedvűen, elég rossz most esténként egyedül.

A kocsim nincsen meg, gyanítom a rendőrség nem is keresi, de amíg papíron köröz, addig a biztosító nem is fog fizetni.

Nyaralni nem megyünk, itt állok egy hét szabival, amit valszeg ki sem veszek.

A hátam nagyon fáj, pedig hetek óta nem táncolok, a próbáról el vagyok tiltva, amíg jobb nem lesz, most heti 3 gyógytornára megyek el. De fáj és az állandó fájdalom hónapok óta nagyon leszívja az erőmet, nehéz türelmesnek és kedvesnek lenni főleg a munkahelyemen.

Ennyi. Tegnap leugrottam szülőkhöz látogatóba, ma strandolunk TCsV-vel, hétvégén is van pár dolog, de lökni kell magamat, hogy menjek, ne üljek feküdjek otthon fájó háttal. Az ülés baromi rossz, a cégnél meg nincs sok választási lehetőség.

komment

---

2010.07.21. 21:09 :: Tobber

komment

---

2010.07.19. 18:34 :: Tobber

Tegnap pihegés és fejfájás és végre egy kis hazai kortársirodalom, meg este táncház, szokott arcokkal.

Most érett meg az elkeseredés bennem, az ellopott autó sokkja, az anyagi veszteség, a sok utánjárás, ma reggel a kölcsönautóval a szervízben kezdtem, fék-, féktárcsacsere, olaj-, olajszűrőcsere, lökhárító, polírozás, még ha harmadoljuk is, ez is kivesz pénzt a zsebemből.

Meg nem érzem magamat biztonságban este az utcán, meg féltem a kölcsönautót, meg már biztos, hogy TCsV-t nem engedik el nyáron szabira, így nem megyek nyaralni sem sehová, pedig mehetnékem van.

Ehhez jön még Ba, akinek egy hét után a litániájára gyakorlatilag annyit válaszoltam, hogy épp elég gondom van, hogy most ezzel is foglalkozzak. Mr Empátia (aki a szüleit a saját házukba beparancsolja, amíg ő a kertben az ablak előtt bográcspartit ad!) azóta annyit nem ír, hogy mi a baj, vagy neadjisten segíthet-e.

Rákos exemmel beszéltem tegnap, halljon egy kis népzenét, de nincs jól lelkileg. :(

Sok ez most. Sokat segít, hogy többen támogattok, lelkileg, meg van, aki anyagilag is szeretne (ha nem köszöntem meg eléggé, ez is baromi jól esett ám!!), meg felajánlkoznak, meg ajándékokat kapok, meg amint elszomorodtam, három táncos ugrott tegnap mellém, hogy felvidítsanak.

És bajban ismerszik meg a barát, köszi, akik foglalkoztok velem!!!!

komment

süti beállítások módosítása