HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2010.04.17. 19:02 :: Tobber

Visszatekintve az előző kapcsolatokra: Miért?

Tök jó kis életem van, még a betegségek is elviselhetőek (na jó, ma nagyjából feküdtem, mert fáj a hátam, térdem, lábfejem).

Egészséges szülők. Normalizálódott családi hangulat. Tartalmas és sportnak is beillő hobbi szimpatikus emberekkel. Imádnivaló kecó. Gyors autó. Alkatomhoz illő és megfizetett munka értelmes környezetben. Nagyjából elfogadható külső és most már lelki állapot is.

Miért nem vonzok be egy értelmes, céltudatos férfit?
(Igaz, egyet sem ismerek.)

komment

---

2010.04.17. 13:51 :: Tobber

Eddig sikerült aludni, este kiugráltuk magunkat és nem csak heterókkal bölcsen eszmecseréltünk ismerős biszexek és melegek választásairól és szokásairól. Asszem mindent tudok amit nem akartam tudni.

Bűnömre klikkesedtem azzal a tíz emberrel, velük nevettünk és táncoltunk és ezt Ess az este folyamán végig megvető tekintettel kísérte, az egyik szépséges (meleg) fiúval sutyorászásnál a többiek szerint féltékenyen bámult. Nem unja?

Ba is féltékeny volt a meleg ismerőseimre.

Nekem meg még véletlenül sem jutna eszembe most új kapcsolatot kezdeményezni, Őszhalánték leveleit is hárítom.

komment

---

2010.04.17. 13:43 :: Tobber

Nekem miért van itthon rózsaszín hajgumim?

komment

---

2010.04.16. 12:15 :: Tobber

Meghalt Popper Péter. Péter bácsi.

Több szemeszterben tanított szociálpszichológiát nekem a másoddiplomás képzésen, szerettük az óráit.

Bölcs nyugalom vette körül, a hanghordozása élettapasztalatot sugárzott. Ittuk a szavait, egyszer elvittük egy étterembe vacsorázni, meghívtuk cserébe kérdésekkel bombáztuk, amire szolgálatkészen válaszolgatott.

Ötösre szigorlatoztam nála.

komment

---

2010.04.16. 11:31 :: Tobber

Este felhívott Ba.

Hogy ő rossz kedvű, mert hiányzom neki. Egy órát beszélgettünk, kikérdezett mi volt az orvosnál, majd jól lecseszett (utána korrigált hogy ő csak félt engem) hogy három óra ugrálás után fájó derékkal nekiállok túrós pitét sütni a kollégáknak, meg estére a táncostársaknak. Ki akartam gyúrni magamból az idegességet.
Ő meg féltékeny a táncosokra, meg gondolom nagyot nyelt, mert finomak a sütijeim. :))
(Illető épp itt repetázik belőle, imádja.)

Elege van a családjából, merthogy őt otthon nem becsülik és ő már inkább a saját alapította családra szánná az erejét.

És rávette a családját, hogy mégis adják el a telket, hétvégén kimegy KedvencFotósommal a hirdetéshez képeket készíteni.

Hát jó, tegye. Most akkor kapar nálam, hogy családot akar velem, vagy megint csak a szája nagy?

komment

---

2010.04.16. 10:47 :: Tobber

A kedvenc részem az volt, amikor az orvos ecsetelte, hogy rossz esetben dominóként összeomlik a rendszerem és nem fogok tudni járni, meg inkontinens leszek. Nem bőgtem fél este!

//

Tegnap Anyu eljött velem a dokihoz, merthogy ő anno nagyon bírta. Mire kijöttem a vizsgálatról, ő már a fotelban ülve vihorászott az asszisztensnővel, aki - kiderült - a doki felesége és nekem emlékeznem kéne, hogy 26 évvel ezelőtt egy esküvőn már találkoztunk, és ő együtt szilvesztereztek pár éve Sopronban. :D
Telefonszámot cseréltek, hogy megmutatják egymásnak a festménygyűjteményeiket.

komment

---

2010.04.15. 17:32 :: Tobber

Szívás.

Drpr megoldotta pár év alatt a lelki gondokat. (Telefonszáma a szerkesztőségben.)

Hormongond megoldva, fogyás okés.

Erre most már annyira nagyon fájt a hátam, hogy elmentem Anyu régi idegsebészéhez, megvizsgált és átküldött ct-re, mert amit én évek óta egy síbaleset következményének hittem rendszeres térdfájás, sántikálás, nyilalások és összerogyó térd, nomeg most már ez a sok hátfájás az biza mind gerincbaj, a bal térdemben nincs is reflex.

A májusi gleccsersíelésről le lettem tiltva, a néptáncot óvatosan.

Járhatok majd gyógytornára öreg és vénkisasszony koromra, nincs ki ápolna... :(((((

Most sajnálom magamat.

komment

---

2010.04.13. 21:59 :: Tobber

Beléptem a táncterembe, TCsV átkarolt és büszkén bejelentette, hogy kidobtam Ba-t. Ujjongás, majd nagyjából minden egyperces ivószünetben azt hallgattam, hogy irtó jól nézek ki, már most sugárzom, hamarosan találok olyat, akiben szintén van élet.
Már kezdtem zavarbajönni.

Szóbakerült a választás. Egy Erdélyből jött lány kivételével mind ugyanarra szavaztunk. Kétkedve néztük egymást, tényleg ennyire hasonlóak vagyunk?

Munka után a ház előtt összefutottam azzal a csodakék szemű burkolófiúval, aki olyan gyönyörűen rakta le a csempéimet, hogy azóta őt ajánlom mindenkinek.
Késésben voltam, rajtam már tréningnadrág, sztreccstrikó, félvállon egy kapucnis, szoros lófarok, általában így ki nem mennék utcára.
Rámköszön, hogy megismerem-e. Aha. És őőő hogy is mondja, nagyon őő hát baromi jól nézek ki, na. :D Ugye fogytam, mióta beköltöztem? Aha, kb. 15-20 kg-ot. :D Őőő, hát és miii vaaan velem? Épp kitettem a páromat. Őőőő, háthogy ő elkérheti-e a számomat. :)))
Én tudom az övét, majd írok neki.

Azt hiszem, figyelnek rám odaföntről. :))))

komment

---

2010.04.13. 16:13 :: Tobber

Ba-tól anno megkaptam, hogy miért nem edzek felsőtestre is, ha heti min. 2-3x3 órát, néha minden nap 2-3-t táncolok.
Hát mert 1. nem az izomfejlesztés miatt táncolok, hanem szerelemből 2. emellett pluszban feleennyi felsőtestedzésre SEM lenne energiám, 3. vállra, karra sokat erősödünk, naszóval arra gondoltam, hogy elkezdek futni megint, persze az is lentre hat, de legalább jó utána.

Alul Béresalexandra, felül Tóthvera.

A hónapok óta állandósult derékfájásommal elmegyek specialistához a héten, neki erről nem teszek említést.

komment

---

2010.04.12. 23:54 :: Tobber

És én erről lemaradtam?
http://www.suvegesgergo.hu/

Nem, itt van, csak kéne 4 óra hozzá:
http://videotar.mtv.hu/Videok/2010/04/12/00/Magyarorszag_valaszt_2010_aprilis_11_.aspx

Ja, nincsen tévém. Azóta neten hallgatok hiradót, gyorsabb a reggelem.

De jókat derülök Morvai hírtv-s nyilatkozatán, hallgatom végig, el leszek még tévé nélkül pár hétig. :)

Szolgálati: KedvencFotósomék össze akarnak hozni Ba-val, aki otthon szomorkodik állítólag, de még nem zárt le, mert még sokáig nem akar elköszönni a szüleimtől. De azért írjál meg az érdeklődő exnőnek nyugodtan, hogy hazament. Tőlem! :)

komment

---

2010.04.12. 19:17 :: Tobber

- Miért fontos, hogy más mit mond?
- Nem az a fontos, hogy mit mond, hanem hogy ne ismerjen meg másmilyennek, mint amilyen valójában vagyok.

Aztán hogy ez a kettő ugyanaz-e végül...

//

Kicsi koromban jól elvoltam egyedüli gyereknek, de irigyeltem azokat, akik nem egykék, akiknek mindig volt aktuális öribarijuk.

Aztán felnőttem és rettegtem attól, hogy valaki azt fogja gondolni rólam, hogy magányos vagyok, mert az mélyen beégett szinonima volt nálam a csúnyára, butára, elviselhetetlenre.

//

A tánccsoportot férjes/gyerekes nő nem tudja lelkiismeretesen végigdolgozni, ott mindenféle lány egyedül van, ha férjhezmegy, kihullik. A magas harmincas barna istennő, a szőke temperamentumos, a szolid tantónéni, a vagány egyetemistalány, a született bölcsésznőci magányos. De miért?

//

Megköszöntem 18évesnek a tegnapi gondoskodását, állítólag csak visszaadta, amikor ősszel az ő lelkét pofozgattam helyre.

//

Ma ismét tápot kaptam többektől, hogy komolyabban hajtsam el a komolytalannak tűnő jelölteket, ne legyek már annyira elkeseredve.

Jó, de az az egy választás, amit igazán szeretnék... No, ott nem tudnék megadni mindent.

komment

---

2010.04.12. 17:08 :: Tobber

Egyik kedves ismerőst ritkábban láttuk mostanában. 26 évesen tavaly hozzáment egy negyvenes férfihoz. Aztán szivárogtak a hírek, a pasi ideggyógyintézetbe került. Most meg felkötötte magát.
Bazmeg.
Szegény lányka!

komment

---

2010.04.12. 17:08 :: Tobber

Egyik kedves ismerőst ritkábban láttuk mostanában. 26 évesen tavaly hozzáment egy negyvenes férfihoz. Aztán szivárogtak a hírek, a pasi ideggyógyintézetbe került. Most meg felkötötte magát.
Bazmeg.
Szegény lányka!

komment

---

2010.04.12. 13:15 :: Tobber

KedvencFotósom, Ba régi cimborája a kocsiban végig arról monologizált, hogy Ba-nak ez csak egy óriási hisztije, majd vissza akar jönni, csak a pozíciót akarja megváltoztatni, hogy ő hozzon döntéseket. Ergo hívjam fel.
Hihi.
Az exnője, aki mindenkit emailekkel bombáz, hogy mikor lesz már vége a mi kapcsolatunknak, valamit vagy sejt, vagy Ba anyukája keveri a kakit. De KF szerint esélyes, hogy Ba átlátogat hozzá, de komolyan akkor sem fogja venni, mert öt év alatt sem tette és magasra tettem a mércét.
Jó, de én továbbra sem akarok Mr Rosszkedvvel együttélni.

Ma KF átjön asszonykájával, aztán a női szekció továbbmegy táncolni.

Aki jobban ismer, úgyis tudja, mit akarok. Csak az elérhetetlen sajnos. :(((

komment

---

2010.04.12. 13:10 :: Tobber

Táncon hasonló kedvű 18évessel megbeszéltük a világ dolgait, majd kettesben táncoltunk egész este. Körtáncokat.
Neki cifrázós kedve volt, nekem utánozós kedvem, úgyhogy végig rohangásztunk virtuózkodtunk. Azt már megszoktuk, hogy úgyis néznek, rólunk sutyorognak, az anyukája meg félti tőlem, ugye. Tőlem. Ha akarnék sem tudnék drogot szerezni, nem tudom hol vannak kekszbulik és titkos szektákba sem cipelném el.
Szünetben cigizés a ház előtt, megjelent a büszkén terhes lentemlített liba és pasija, és döbbenten álltak, hogy cigizem. Összenéztek, megbeszélték, majd végig feddő tekintetük kísért. Hát kábé jót nevetek rajtuk. Ők még mindig nem tudják, hogy nem vagyok terhes.

komment

süti beállítások módosítása