HTML

Ba bemutatása

2009.11.01. 12:48 :: Tobber

A kérdésekből úgy érzem, írnom kell még róla:

Ba-t két éve ismerem, együtt síeltünk, egyik haverunk hozta magával. Mindig is kedves embernek tartottam, csakhogy ő végigasszisztálta Új ámokfutását, képzelem, mit gondolhatott rólam is akkor.
Aztán többször jártunk itt-ott a Csipet-Csapattal, mint kiderült, neki mindig tetszettem.
Műszaki értelmiségi típus, 187 cm magas, szőke és kékszemű és apám a beállítottságánál fogva nem fogja szeretni. (Egyébként ismeri őt, egyszer összefutottak már.) Sportos, mozgós fajta, egyszerű kedves lélekkel és mélységes naivitással a nők felé. Engem most éppen csodál, és fél tőlem, de azt nem bírná ki, ha mással látna, ezért nagyon összeszedi magát. Helyes.

Ma elhangzott, hogy ő akár ducibban is szeretne. Ő az első részt hangsúlyozta, én a másodikat hallottam meg.

Most elhúzok TCsV-hez magánpróbára, ami kb. 4 óra táncot és valami kendővarrást is jelent.

komment

-

2009.11.01. 10:06 :: Tobber

Randiztunk Ba-val, főztünk együtt (ő reszelte a sajtot!), majd mélyvízbe dobtam: elvittem egy nemzetiségi estre sokszáz ismerős közé, táncbemutató, tánc. Nagyon tetszett neki, meg az is, hogy elememben voltam. A tinik persze kitettek magukért, egy félrehívott kikérdezni, hogy ki ő, a többi addig Ba-t szórakoztatta azzal, hogy milyen hülye pasiválasztásaim voltak eddig. :D Egyszer kinyírom őket, csak ne lennének ilyen angyalarcúak.

Illetve többektől megkaptam, hogy örülnek, hogy mással látnak, Ess-t nem kedvelték körülöttem. Ess pedig látszólag megroggyant látványunkra, utoljára délután írt bratyizósat, mostantól asszem nem fog.

komment

-

2009.10.31. 11:58 :: Tobber

Jaj, istenem!

"Botorkáló, hangosan sikoltozó sündisznót találtak a brit állatmentők egy brauntoni gyümölcsösnél - írja a Metro.co. A sün valószínűleg erjedő almákat vacsorázott. Az ittas állatot egy Newton Abbot-i állatkórházba szállították, ahol fájdalomcsillapítókat és antibiotikumot kapott. Megtalálója, Ann McCormack szerint az állat a kezelés ellenére is erősen másnaposan ébredhetett."

Sok sün van a környéken, alig lehet kocsival kikerülni néha, lehet azért, mert részegek?

Tegnap nagyjából öt órában hallgathattam, hogy mennyire vagyok jó nő, a szokásos bókoktól a nagypályás nőig... Asszem tetszem Ba-nak. Mindjárt újra randi.
Volt neki egy exe, akivel összejártak még, rákérdeztem, beszélt vele, lezárta. Ismerve testvérét sztem ez a meccs még nincsen lejátszva.

 

komment

-

2009.10.29. 11:20 :: Tobber

Langaléta kolléga szerint a táncos tinikkel olyanok vagyunk, mint egy szórakoztató szinielőadás. Pedig csak rajtam lógtak, ölelgettek szokás szerint páran és húztuk egymást, kinek a tánccsoportja jobb.
(A miénk.)

komment

-

2009.10.28. 23:59 :: Tobber

Na most hogy értékelt a főnököm, kettőkor elkéredzkedtem tőle, hogy megnézzem a kollégák focimeccsét. De mivel nem készültem, bokorugró kisszoknyában mentem, hát befagyott.

Táncon is jártam langaléta kollégával, haza is vittem, be akar szervezni a templomi kórusukba. Kórusban 6 és huszonakárhány éves korom között mindig énekeltem, református dalokat ismerek jópárat, de mogy mikor érnék erre rá...

Ba-val beszéltem este, nem tudom, mivel hat rám, de hat.

komment

-

2009.10.28. 09:19 :: Tobber

Engem is elért a hasmenés-émelygés, de azért lenyomtam a három óra próbát némi pálinka segítségével.
Előtte még felugrottam betegápolni kettőjüket, cserébe kaptam hatékony gyógyszert.

Ba beszélni akar velem. Hogy hogyan legyen. Kérdem, hogy az a kérdés, hogy liezon vagy komoly, de szerinte ez komoly és szeretné komolyan venni, a tervekről akar egyeztetni.
Jó.
Szerintem azzal vehettem le a lábáról, hogy amikor útbaigazítást kértünk cseh parasztbácsitól és ő csak csehül bírt magyarázni, akkor azzal szórakoztattam magamat, hogy a bácsinak visszamondtam minden cseh mondatát a megfelelő kézmozdulatokkal. A bácsi meg lelkesen bólogatott és magyarázott nekem, Ba pedig ámult, hogy még csehül is tudok. Pedig nem. Tám prává skolá...
És oroszul is tudok, Prága főterén egy orosz idegenvezetőt figuráztam ki ugyanígy. I tám náhogyjátszjá dásztáprimecsátyelnosztyi. (Jó, mondjuk őt értettem.)

//

Most teljesítményértékelt a főnököm, megbeszéltük, hogy az én pozimban valaki vagy megfelel, vagy nem és nincs olyan, hogy egyéni teljesítményfejlesztés, de azért be kell írni valamit a rublikába. Mosolyogva töltögettük a hülyeségeket.

100%-os a teljesítményem. Így a bónuszom is.

komment

-

2009.10.27. 11:54 :: Tobber

Ha harc, hát legyen. Ideges vagyok, így nem eszem, majd csak próba előtt egy kevés szőlőt.

Azért is leadom azt az 5 kg pluszt, ami még rajtam maradt. És nem érdekel sok ember véleménye, hogy mennyit fogytam. És? Attól még sokan sokkal kevesebbek súlyban nálam!

69,7 kg volt ma reggel. 65 akarok lenni.

Vacsoramegvonással és mozgással nem ment. Már úgy hozzászoktam a mozgáshoz, hogy a kinizsi százason rohangáló fiúkat minden dombramenetnél bőven hátrahagytam. Viszont így egyre több terhelés kell a fogyáshoz. Na mindegy, akkor ma 3 óra próba, csütörtökön is, szerdán 3 óra táncház, esetleg elmehetnék futni a többi estén.

És koplalni fogok hozzá, hogy ne csak izmosodjak. Nem akarom feladni.

komment

Prága

2009.10.26. 22:01 :: Tobber

Csipet-Csapattal négy napra Prágába mentünk.

És előfordult, ami még sosem: elaludtam az indulást. Azaz a rendkívül szép és ennél méginkább buta telefonomon elállítódott az óra, így nem csörgött.
Arra ébredtem, hogy a kaputelefonon felcsönget Ba, hogy 45 perce kéne a parkolóban lennem a közelben.

SOS elkezdtem bőröndöt pakolni, öltözni, kapkodni. Nem zavar, sokszor ennyit vártam már két művésznő haveromra. :)

Az egész út hatalmas nevetésekkel tarkítva. Jártunk Prágában (én már sokadszor), Karlovy Varyban, Karlstejnben, Brnoban.

A csapat már Erdélyben, meg legutóbbi bográcsozásunkkor is össze akart hozni Ba-val, aki nekem az első meglepetést akkor okozta, amikor megkért, hogy tartsam szóval a nyáron a 12 órás erdélyes hazaút alatt, aztán szinte végig ez a csendes pasi beszélt.

Nos, most sem maradtunk ki a cukkolásokból, szerintem direkt intézték, hogy ők már vasárnap hazamennek minket kettesben hagyva.

Mondjuk egyikünk sem tiltakozott nagyon, ő már rég csak havi egy szeretkezésre használta az exét (a 2 évvel ezelőtti síelős Új exfeleségének hugát), nekem sincs senkim.

Nomeg én leadtam tavaly óta 15-16 kg-t, ő viszont felszedett 13-14 kg izmot. Jól nézünk ki, na! :) Amit úgyis láttunk, egy szobában aludtunk, ő alsóban, és egy minisortban-trikóban. Láttam a tekintetén, elejtett mondatain, hogy ez bejön. A többiek szerint úgy ment le reggelihez, hogy ő úriember, de már nem tudja, meddig bírja így tovább.
(Egyébként is tudok róla, hogy Erdélyben a fenekemet dicsérte a skacoknak, a jelenlétemben most megvitatták, hogy GörisZsé 21 éveséhez képest is micsoda alakom van és látszik rajtam, hogy sokat dolgozom ezen.)

Tegnap aztán Karlovy Varyban igazán hangulatos volt a helyszín, kívánta a romantikát. Ba szeretné megfogni a kezemet. Nem is engedte el vezetés közben sem nagyon. Ezek a majmok végig vigyorogtak a képünkbe.

Aztán kettesben maradtunk és a sort-póló látványra bejelentette, hogy ő nem lesz tovább úriember. Nem volt. Mmmm.

Együttzuhanyozva nem bírtam szabadulni a látványtól, hogy mennyire szép izmokat szedett fel...

Ma már kézenfogva kirándulgattunk kettesben, megpróbáljuk sűrű naptárunkat egyeztetni.

Egy kis üröm, hogy mindegyik fiú jó kis gyomorrontást kapott szegény...

Fotókat majd KedvencFotósomtól.

komment

süti beállítások módosítása