HTML

-

2009.06.07. 17:34 :: Tobber

EP választás után (ahol két túlbuzgó szülőm szavazóbiztoskodott) beszélgetni akartam M-mel, egy órán át ecseteltük, hogy lelkileg mi összetartozunk, de megölnénk egymást. És hogy neki ennyire tündéri és szép nője sosem volt, és Ess Bezzeg Voltnője is így jellemez. Mi van?
Beszélgettek, hogy hogy esik nekik, hogy együttlátnak, Ess exnőjét nem zavarja, és mennyire szép nőnek tart engem.
Hát ez meglepett.

Még bőgök.

komment

Vége

2009.06.07. 13:35 :: Tobber

Egy idillien eltöltött hét végére Ess-sel is vége.
Szerdán istenit táncoltunk, rohangált utánam, ha mással mertem beszélgetni. Csütörtökön már félig az éjszakában is rohantunk egymáshoz, pénteken nem is találkoztunk volna, mert Zeneakadémián voltam. De előtte még 3-kor és fél hatkor volt 1-1 kedvenc zenekarunk a céghez közel játszott, szóltam neki, hogy kiugrok mindkettőre. Ő be nem jön, fáradt. Aztán hív, hogy ő jönni akar, látni. Remekül érezte magát, majd kétirányba el. Este hívom, hogy megyek aludni, hív, hogy menjek át táncra, látni akar. Én meg táncolni, hát mentem. Szombaton még fuvarozgatott, aztán én negyven fős családi kertipartira rohantam, ő bográcsozni. Utána nála találkoztunk, majd hirtelen ötlettel koncertre mentünk, ismerősökkel csacsogtunk, fűben táncosokat néztünk.
Este vacsora után beszélgettünk. Amit ő sosem szokott az exnőivel. Elmondta, hogy még sosem volt ilyen jó kapcsolata, még sosem figyelt rá ennyire senki. Aztán rákérdeztem a kekszre, merthogy nekem ott vannak hiányosságok, amiket jeleztem, de hiába igyekszik, nem megy jobban.
És akkor kibukott belőle, hogy a második legjobb keksz vagyok az életében. Maximalizmusom miatt ráugrottam a témára, és eljutottunk odáig hogy Bezzeg Voltnővel jobb volt. Miért? Mert bele nagyon szerelmes volt, belém még csak kicsit.
Hajnali egy óra felé eljutottunk odáig, hogy ha ennyi mindent kap és nem értékeli, akkor nekem elegem van. Felajánlottam három lehetőséget, hogy maradjon minden így, és majd meglátja, de nekem kezd elfogyni a türelem, vagy hagyjuk a fenébe, vagy legyen szünet. Jó, szünetet akar, átgondoljuk, mit érzünk, hó végén leülünk beszélgetni.
Nálam ez egyenlő a szakítással, annyira nem mozgatott meg, hogy három héten belül az ajtónál emailben sorakozó exszeretők ne kapjanak lehetőséget.
Szerintem sokkal jobb nő vagyok annál és túl sokat kapott tőlem, hogy egy nemszép, nemokos pasi három hétre bizonytalankodjon bennem.
Asszem ezt elszúrta.

Pedig kezdett jó lenni vele.
Éjjel nem akart elengedni haza, meg hogy attól még menjünk ma csavarogni, meg táncokra, de megsértődtem, látni sem akarom. Inkább hazajöttem, a kocsiban bőgtem egyet, mert bár nem szerettem, de jól éreztem magmat vele, de ezt már sosem fogja visszahozni, akárhogy is akarja.
Majd hívni fog. Majd táncra visz.
Nem. Ha szünet, akkor hagyjon békén.

komment

Allergia

2009.06.04. 13:35 :: Tobber

Tegnap már annyira elhatalmasodott rajtam az allergia, hogy alig bírtam levegőt venni két tüsszentés között. Megyek az utcám elején, egyik kertből kiszól egy nő: te jó ég, allergia? Aha. Jaj, ne haragudjon, de bunkó vagyok, azt hittem a szomszédasszony az!
:)))

komment

Magánrendelő Óbudán :S

2009.06.04. 11:16 :: Tobber

Mesés. A nőgyógyászom szülni ment (aszonta, végre egyet magának is), így pótnőgyógyászhoz irányított.
Az egy dolog, hogy 20 000, azaz húszezer forintot otthagytam a drága magánklinikán, de panaszom is ezer akadt velük kapcsolatban, ami a megszokottnál sosem volt.
Antipatikus orvosnő, rendben, elviseljük, Dóra stílusát nehéz überelni. Hogy két hétre előre megbeszélt időpontnál is kb. 50 percet várok, okés. Asszisztens a vizsgálat alatt fel-alá járkál előttem, rendben van. De hogy közben tárva-nyitva hagyja az ajtót az asszisztensi szoba felé, ahová még két helyről benyithat bárki és premier plánban láthat, az már sok. Hogy a dokinő a kacsát bennemhagyva egy percre elfordul és matat valamit, az is sok. Hogy amikor ultrahangozni akar és megkérdem, hogy azt minek, az elmúlt fél évben kétszer voltam (nagydokimnál és céges kötelezőn, azt sem értem, minek kell a cégalkalmasságihoz!), akkor pattog, hogy nyugodjak meg, mert az benne van az árban, na az már pláne. Ha 20 000 Ft-os rendelésre megyek, valszeg nem azon smucigkodnék, de tényleg minek egy nem terhes nőt ennyiszer?? És majd postán küldik a leleteket. Mi van? Én silabizáljam ki? Mit fogok abból érteni? Nos, 3,5 hét eltelt, lelet sehol. Betelefonálok, adatokat felveszik (melyik 12-én volt itt, június?, ezt a nevét használja?), hívjam őket később, nem találják. Hívom, reakció: még biztos nem érkezett meg a lelet, majd küldjük. Azért felirattam a telefonszámomat. Ennyi.

Ne menjetek az Óbudai Egészség Centrumba! Dóra már kezdi újra a rendelést.

komment

-

2009.06.03. 11:57 :: Tobber

Ess nem jött táncra, így M szórakoztatott egész este, ami biztos visszajutott már Ess fülébe. Nem érdekel. Nem bánom, hogy nem vagyok vele, Ess-sel sokkal jobb.
Már ameddig együtt vagyunk.

komment

Ünneplés és tánctábor

2009.06.02. 10:49 :: Tobber

Pénteken szülőknél vacsora és gondos előkészítés után Ess bemutatása Apámnak (méla utálattal nézte, azóta szólította már M keresztnevén, ez a kedvenc szadistaheppje az aktuálisom felé).
Újabb vörösrózsacsokor és torta Ess-től (és lányától édes marcipánfigura), anyutól a kedvenc kajáim, amit még hétvégén is ettünk.
Szombat reggel a szivecskés győrikekszet félretéve Ess-sel anyáztunk és épp ott tartottunk, hogy nem megyünk sehová együtt soha többé, azért elmentünk a Velencei-tóhoz három napos tánctáborba, ott már jó volt. Nagyjából. Biztos élveznem kéne, hogy vele vagyok, és minden olyat teljesít, amire M mellett vágytam, mégsem jó ez nekem így.
Ott három napig orrba-szájba táncot tanultunk, ettünk, tömegesen elsétáltunk némi plusz gyrosért, újra tanultunk, elemezgettünk, énekeket memorizáltunk, táncházaztunk, hajókázás-kirándulás vizes cipőben-borkóstoltunk(tak) egy pincészetben, szamócát szedtünk az árokparton, mi ketten beugrottunk szülőkhöz, másnap ők hozzánk, és mivel ömlött az eső és a tó 16 fokos, ezért a strandra fenntartott időben is inkább csacsogtunk a többiekkel a teremben, vagy az ablakból néztük a tó fölötti naplementét. A szülinapi smseket, emaileket még mindig nem sikerült teljességgel megválaszolnom, bocsi! :)
Én vezettem a kocsit, Ess kontrázott mellettem, hogy menjek lassabban, meg nem kell sietni, meg minek előzgetek, és mi lesz velem, ha erősebb autóm lesz, de azt ő sem hitte, hogy már 150-nel megyünk!! :)
A szombat esti táncon a zenekarvezető bemondta, hogy a kedvenc számomat szeretné játszani nekem, mert szülinapom van, úgyhogy aki addig nem köszöntött fel, mind odajött, juhéj.
Tegnap este Ess-nél kutyázás, vacsifőzés, szokásos.

Összefoglalva jó, de maximalizmusomat kissé sem elégítette ki.

komment

Magányos tömeg

2009.06.02. 08:36 :: Tobber

Miért van évek óta az az érzésem, hogy kevés programom van és kevés emberrel kontaktálok?

Nagyjából 1-1,5 órákat töltök otthon ébren, akkor is mosok, szépülök, pakolok, utána rohanok tovább, táncra/ról, Esshez/től, ide-oda.
Multinál dolgozom sokszáz emberrel, több táncház sokszáz résztvevőjével diskurálok, plusz család, haverok.

Hülye egy érzés.

komment

süti beállítások módosítása