HTML

Liliomok

2009.03.29. 23:05 :: Tobber

Aki emlékszik még két évvel ezelőtti síelésemre, ahol egy 15 éves fiú (Tini) hajtott rám, az nem fog akkorát csodálkozni:

Rámhajtott egy 15,5 éves fiú ma. Igazából eddig is jókat csacsogtunk, de a sulis dolgozatairól, meg hogy hogyan mondja el a töriegyest anyunak. Ma meg bátran és félreérthetetlenül rámhajott, félrehívott, hosszan bókolt, hogy mennyire szép vagyok, kedves és szexi. Kikérdeztem, hogy mit is szeretne tőlem.
Nem tévedtem, hosszan és izgatottan ecsetelte. Szimpatikusak az elképzelései és ellenállhatatlanul édes.

Szöszkehuszonéves is szórakoztatott ma, hogy mikor és hogyan fogok ráérni kettesben, illetve Ess is egy órát csak rajtam lógott, szal M.agyvérzést kapott a féltékenységtől-idegességtől, kettőnket bámult, majd odajött, hogy megjegyezze, hogy majd neki is lesz valakije. Ess-sel nem vagyunk együtt, de azért megnyugtattam M-et, hogy ma már jártam nála.
Gonosz vagyok, de így hátha lerázom.

Statisztika:
M. 48 éves
Ess 46 éves
Szöszkehuszonéves 20 éves
Újtini 15,5 éves

Ismét beigazolódik, csak a 30-42 közötti korosztálynak nem jövök be. Pedig akire ráhajtottam és végre reagált, épp benne van...

 


 

komment

nem járunk

2009.03.29. 15:07 :: Tobber

Ma reggel átmentem Ess-hez tisztázni néhány félreértést. Most már nem mondhatom azt, hogy mázli, hogy este epiláltam. A tudatalattim akarta. Meg ő is...
:D

komment

levegőt!

2009.03.28. 21:29 :: Tobber

Tudom, hogy a gyógyszerem egyik, nálam erősen jelentkező mellékhatása miatt vagyok legyengülve. A héten már két napot jól voltam, most ismét beteg tegnap óta.
Nagyon fáraszt, kb. négy hónapja tart. A táncot még bírom, de állandóan beteg vagyok! :(
Ha itthon pihentem, az sem erősített meg, de azért a ma esti programokat lemondtam.

TÖKÖM TELE VAN, EGÉSZSÉGET AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

komment

Szombat

2009.03.28. 12:28 :: Tobber

Remek játékokkal szórakoztatjuk magunkat a mai, rendkívül haszontalan munkanapon, ahol egyetlen céges emailt küldtem eddig: "Helló Főnök! A terep nyugodt, néhányan lézengünk, Tobber"
Ennyi elég is lesz mára.
Egy csapattársunkkal épp arról győzködjük Illetőt, hogy járjon velünk edzésre, könnyű sport (kicsit sem az!), az ütőre lehet támaszkodni, ha ügyes vagy. Ha nem, akkor hatalmasat hasalsz és még a torkod is átszúrja.
Aztán összevesztünk a sport nevén, mert igazából elég egyveleget játszunk.
Edzőtárs szerint az edzésünk így néz ki: "70 percig edzünk izgalmas gyakorlatokkal, majd 20 percig úgy csinálunk, mintha meccset játszanánk, de nem." :D

Ja, még intéztem Kiss Rozáliának egy futárt, de Béká lecsapott rá.

M tegnap táncon már a levegővételemre megsértődött (és ez nem vicc!), majd bizalmaskodott, amit utálok, mert nem járunk. Ess-t pedig kicsit kiosztottam emailben, és amin én mindig megdöbbenek, ha valakinek beolvasok, hogy nem teszik, amit művel, onnantól kezesbárány lesz, elhívott kutyázni-cukrászdázni, hogy megbeszéljük a gondot.

El is azóta hajt rám, hogy néhányszor megígértem, hogy felhívom, de nem teszem. Azóta lelkesen ír, hogy mi van, meg hogy ő majd hív, csak írjam meg, mikor.
Asszem El ráér.

komment

Celebspotting

2009.03.27. 14:04 :: Tobber

Ma együtt utaztam Alföldi Róberttel a liftben. Már messziről láttam, hogy ott várakozik, ezért átvágtam minden ismerősön, nem köszöntem egy kollégának sem, hajamlobogva futottam, hogy utolérjem, oszlop mögött még gyors ruhaigazítás, majd nyugodtan odaléptem. Nyomtam neki liftgombot.
Véleményemet a rendezéseiről nem fejtettem ki, pedig szeretem, szórakoztatóak, hatásosak, és nagyjából a Nemzetiből kirugottak személyével is egyetértettem. (1-2 kivétellel.)
Dehát kisember megkukul nagyember mellett. Meg gondolom, kicsit sem érdekli.

//

Ha ráhajtok egy pasira, akkor két hónap múlva, ma reagál. Nagy hatással vagyok egy-kettőre.
(Rám ő nagy hatással van...)

komment

nem megyek vissza

2009.03.26. 14:34 :: Tobber

M. nagyon ott van a szeren, hogy minden figyelmemet-energiámat rá pazaroljam, de mivel 5-6 hete elhagytam és továbbléptem, egyre több erőfeszítésébe kerül ez. Tegnap is valamit hisztit adott elő, ma sok sms-ben megírta a kritikáját, hogy mit csinálok rosszul (aminek fele sem jogos, nomeg velem ellentétben ő soha egyetlen kérésemet nem teljesítette, ezért is hagytam el).
Hála Drpr-nek nehezen, de lepereg, de most már abbahagyhatná, mert ez a játék csak neki szórakoztató.
King meg tőlem akar órákat venni pasiismeretből. Ismeret az van, kezelési útmutatóm nincsen.
(De ahogy látom a környezetemben, másnak sem nagyon! :D)
Éjjel még Zé2-vel elmélkedtünk az életről. Azaz hangosan röhögtünk, mert a témáról mindkettőnknek ez a véleménye. :)

komment

+ visszajelzések

2009.03.25. 13:52 :: Tobber

Volt értékelésem, remek dolgozó vagyok. Kaptam smseket M-től, hogy mennyire szeret, hogy mennyire rossz volt, hogy nem vagyunk együtt és olyat is, hogy mennyire remekül néztem ki tegnap és micsoda alakom van lefogyva, blabla. Tegnap tánc után hazavitettem magamat vele hazavittem magamat az ő kocsijával.

komment

2009.03.25. 12:51 :: Tobber

...egy kolléganő bátyja a jégkorong-szövetségben nyüzsög, várunk infókat. Főnököm fehérvári, gyerekek ott koriznak, onnan is. Megdöbbentünk!

komment

Gyász

2009.03.25. 09:44 :: Tobber

Meghalt ifj. Ocskay Gábor?? Nem tudom felfogni reggel óta!!!!
A magyar hoki legszebb korszakában ment el.
Isten vele.

komment

Értéktelen

2009.03.24. 13:58 :: Tobber

...értékelésem előtt 3 perccel beült főnökömhöz nálamfontosabb ember, majd végre én is, szépen kitöltött táblázatokkal, önértékeléssel és kompetencialappal, magam kreálta ötletekkel a 2009-es céljaimhoz (ami külön művészet az én pozíciómban).
...és ekkor megcsörrent főnököm telefonja, hogy az ő főnöke várja most azonnal.
Értékelés elnapolva.

komment

Kedd reggel

2009.03.24. 08:05 :: Tobber

Nincs erőm meginni az erőt adó kávémat. Mások hogy járnak 7.30-ra dolgozni? Lefekszenek hajnali egy előtt, vagy mi??
Bejöttem, mert csak én értek a technikához itt, erre nincsen hálózat. Alhattam volna még 1,5 órát.
És ma értékel a főnök, lesz-e bónuszom.
De legalább ma lesz tánc. (Amit onnan sem tudnék elfeledni, hogy reggel M-től az az ujjongó sms várt, hogy végre táncolhat velem.
Vasárnap is velem táncolt. Szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap is velem fog.)

komment

Edzés

2009.03.23. 17:39 :: Tobber

Régen volt edzésünk. Ennek biztos jele, hogy egyik csapattagunk tegnap a békejel-alakítós fáklyás megmozduláson bemutatkozott egy másik csapattársunknak.

Vagy nehéz megjegyezni azt a nyolc arcot.

komment

Hétvége

2009.03.23. 16:48 :: Tobber

Sajnálom, hogy a Tob élete szappanopera rajongói egy unalmas periódust láthatnak, remélem, nem pártolnak el az olvasásomtól!
Hétvégén Ja-val ebéd és programok betáblázása, majd Bé-vel több blúz vásárlása, merthogy semmi tavaszi felsőm nem volt munkába (egy farmer sem ártott volna, mert ez már leesik rólam, pedig több köztes-farmert nem terveztem), meg tánc végre, meg ott Ess és múltheti M-féle szőkeség nézi végig, ahogy M. újra rámhajtott teljes erejéből, majd hazaviszek tömegeket, majd egy benzinkutas elküldése az anyukájába, cserébe másik kútnál édes pofa meg is tankol nekem (200 Ft borravalóért, szintén luxus össze nem koszolódó kabátért, le nem törő műkörömért cserébe?) és megdícséri az autómat, hogy makulátlanul tiszta, ezért nem koszolná be azzal, hogy lemossa a szélvédőt.
Anyu kiakadt, hogy már csak 4 kg-ra vagyok tőle (és 10 cm-rel magasabb :) ), Ja-val viszont örültünk, hogy egy súlyban vagyunk, én azért, mert ő csinos, ő azért, mert engem tart annak.
Ma nincs tánc. Pihenőt engedélyeztem magamnak. És Szöszkehuszonéves megjegyezte egy izzasztó tánc után, hogy már érti, mitől fogyok.

komment

Highlander

2009.03.23. 16:23 :: Tobber


bkvfigyelo.blog.hu

komment

süti beállítások módosítása