HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2008.10.26. 22:19 :: Tobber

"Sziasztok! Egy számot keresek aminek az a  refrénje hogy: oooooo oooooooo oo oo. annyi Ó betűt irtam amennyit énekelne a refrénben!Csak férfiak énekelnek benne,régebbi szám,nem tavalyi és ilyen disco-s! Köszönöm!"
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=208703

...egy szép topik az nlcafé életében. És megtalálták! :)

komment

2008.10.20. 15:13 :: Tobber

Ide nekem az oroszlánt is!
Ha valami ízlik, sokat akarok belőle, gyomorrontástól tejóégezthogyishíjjákfölöttem-en át olyan szintű fizikai megerőltetésig, hogy mellékhatásként kerek egy hónapig hiszem, hogy terhes vagyok, csak a mai tesztek rajtam nem mutatják ki. Ésegyébként épp az a tervem, hogy egy itthagyott flipcsárt-papírból hatalmas darut hajtogatok, olyan igazi szárnymozgatósat... Csak mindig annyi kolléga jár itt, azt mégsem tudom az asztal alatt.
Ja, a témánál maradva még több táncot akarok. Ahová eredetileg jártunk, ott már mind az összes táncot tudom, a párhetente egy ismeretlent szimplán lenézem az előttem ugrálóról, sőt abba a fázisba érkeztünk, hogy a fél sor tegnap engem nézett, mit is kell lépni. Ezzel szemben vannak azok a fránya nehéztáncházak, ahol meg hiába gyűjtök be ezer bókot, hogy ilyen gyorsan senki nem tanul, nekem ennyi nem elég! Viszont ott még néhány nem megy. Még.
Node mi lesz, ha azokat is tudni fogom már? Felmerült egy néptáncegyüttes neve, toboroznak.
Vagy majd lehiggadok és keresek más mozgásformát. Salsa vagy aikido?

komment

süti beállítások módosítása