HTML

2008.03.11. 14:12 :: Tobber

Nohát. Túl egészséges voltam, most csőstül jön. :S

A legrosszabb, hogy a laboreredményeim igazolják, hogy miért ilyen kuvva magas a libidóm és zsigerelném ki a teljes férfitársadalmat testileg, ha lenne rá lehetőségem. (Etémában lépéseim jelentősek, de még nem globális méretűek... :D)

A libidófelelős hormonjaim ugyanis 5-70 között normálisak, nekem 110 !!! :(((((

Ez a meglévő cikis tüneteken kívül hosszú távon nem gond, akár orvosolható is lenne, ha nem lenne ennyi rossz tapasztalatom a hormontablettákkal. Szóval inkább nem tom, mi legyen.

Addig pasizom.

Aztán be kell adatnom egy három vakcinából álló sorozatot, ami egyben 90 000 Ft. (Igen, AZT.)

Aztán el kell mennem szépészeti beavatkozásra. Nem, nem az általam már régen beharangozott mellkicsinyítésről van szó, azt még hagyom, ez más.

Aztán végre kaptam egy olyan térdsebész elérhetőséget, ahol ismerősnek igazán szépen rendbehozták, és egy évvel a feketepályás balesetem után ideje lenne, ha végre nem annyit mondanának, hogy nincs is bajom, amikor néha egyszersak összecsuklik alattam.
(A csaj szintén síbaleset, de nála nem merült ki annyiban a poszt traumális micsoda, mint nálam, aki azóta csak kék pályán hajlandó lemenni, ő soktíz év sí után bukfencezősdi miatt három napig bőgött a hegytetőn felcsatolva, és nem mert lemenni.)

Aztán még 1-2 probléma, többek között Drpr-nek okoztam csalódást egy helyre visszaeséssel.

És fáj a bölcsességfogam helye, ami pedig állítólag nekem nem is lesz. :S

Köszi, jól vagyok!

komment

süti beállítások módosítása