HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.02.10. 09:57 :: Tobber

"...Nahát, soha cowboy nem volt zsidó. -Nem ám - mondta Gold mostohaanyja -, annyi szent. -Mutass nekem egyet - kardoskodott Gold apja. - Pásztor, talán. De cowboy, az nem. Gold pedig töprengeni kezdett, vajon a Teremtő, amikor átadta Mózesnek az Ő törvényeit azon a felhő borította hegycsúcson, az Ő végtelen bölcsességében és irgalmasságában nem állított-e fel időhatárt is legalábbis egyikére az Ő parancsolatainak, amely aztán valahogy elveszett a fordítás során, miután a fáradt, agg pátriárka hazaérkezett a hosszú útjáról ezen a számára a szokásosnál jóval zűrzavarosabb napon." :DDDDDDDDD :DDDDDDDDD Hellert olvasok. Röhögéstől könnyezve. (IGEN, Mann-t félretettem relaxosabb napokra. (Hónapokra.)) :)

komment

2007.02.09. 20:30 :: Tobber

Kori. Rulez. Műjég nem. Mindegy, ha ismerősök itt vannak... Megint megismerkedtem egy rendezővel. Nomeg régóta köszöngető Attila is azonnal jött barátkozni, úgyhogy egy órát csacsogva csúszkáltunk. (Nem egy profi.) Viszont isteni felsőteste van!!! :D őőőő, NEM, tudom, hogy nem ez a szokásos testmegismerési workflow-m, de most egyszerűen láttam átöltözni a melegedőben... ;)) Szóóóóval izé, ugyanaz a foglalkozása, mint Alesnek, de csak a tizede. :D Van három diplomája, nagyon szép és mégsem tetszik. Nekünk nőknek nem lehet megfelelni... :)))) (Bár most olvasom Vaspasi emailjét arról, hogy olyan hatással voltam rá vasárnap, hogy hétfőn inkább nem ment be dolgozni, viszont állandóan rólam fantáziál. Komolyan nem értem a srácot...) Most kivételesen húzás gyorsan aludni, holnap korioktatás, korizás, egy kis munka, ez-az... Kezd kbszott unalmassá válni így a blogom!! :)) Ahogy Béká mondaná: kori-keksz. Mivel drpr felé ment az ígéret, hogy írom a naplóm, úgyhogy azért is mndig rögzítek mindent. Ha sokan kéritek, akkor szinessel kiemelem majd azt, ha valami újat is írok a sablontémán túl... :DDD

komment

2007.02.09. 15:18 :: Tobber

Ma én vagyok a cégnél a boxzsák. Már egy tegnap esti 22.30-kor keltezett köremailben lecsesztek, hogy nem szerveztem meg valamit, amiről nem is szóltak, mert más szervezte. Aztán reggel 8-kor ROSSZ SZEKRÉNYT nyitott ki kolléga, ezért nem talált meg egy kütyüt, mindenkinek engem ugatott le. Majd CSAK tőlem elnézést kért később, de nem a többiek előtt. Majd mástól email, hogy lehetőleg nyolcra járjunk, mert megáll az élet, hogy kolléganő csak 8.30-kor érkezik. Majd egy email, hogy máskor már keddre csináljam meg, amit PONT az ő munkája miatt halasztottam szerdára. Majd egy "csak neked!!!" felkiáltójeles emailt kolléganő elküldte PONT annak a kollégának, akinek tilos lett volna, ő persze engem bszott le!! :(( Majd mindenki előtt lecsesznek, hogy nincs bent egy fontos info a jegyzőkönyvben, ezért káosz. Mire megvédeném magamat, már tovamennek. Majd egyik vezető megkér egy apeh-postázásra, rácsörgök egy másikra, hogy melyik apehhoz tartozunk, mire ő lecseszi a fejemet, hogy hányszor mondta, hogy hozzá menjenek az apehlevelek. Mintha jogom lenne bárki vezetőt felülbírálni.

Tele a tököm, vécében jó kis bőgés.

Na mindegy, vannak néha rossz napok is. Kimegyek most korizni, aki akar, ott megtalál. Az legalább felvidít. Hétvégén meg bejövök dolgozni, mert nem birkózom meg vele...

Most nagyon jól esne egy feles.

(Ja, tegnap koriztunk, meg a poligámiáról beszélgettünk csúszás közben (MIÉRT találnak meg mindig meg ezzel a témával olyan emberek is, akik semmit nem tudnak a magánéltemről??), még összeismerkedtem egy bácsival (aki SZINTÉN Laci, mint ott mindenki), aki odajött csak azért, hogy megjegyezze, hogy tavalyhoz képest mennyit fejlődtem, emlékszik még a régi korimra is, és hogy ügyes vagyok, meg bátor... Majd rohantam szomszédokkal összegyűlni, majd hajnalban még átnéztem egy anyagot, amit a főnök nem akar átnézni, ezért megkért, hogy magyarázzam el neki, reggeltől meg bsztatás.)

Húzok is, jó kis vízzel borított jégre.

 

komment

2007.02.08. 16:32 :: Tobber

...mármint úgy értve, hogy én is ott leszek a szomszédos bulin... :DD

 

komment

2007.02.08. 09:00 :: Tobber

Botrányos, hogy már bárkit felengednek a bkv-ra!!! Kell nekem 8.20-kor a metrón lennem... :))

Őőőő, vidáman és kipihenten ( :) ) ülök a metrón, felnézek, erre Béká közelít. Felháborító, hogy reggel is szép!!! :))

Aztán kedvesen (ahogy csak ő tud!) megkritizálta korim tisztaságát (a műűűjééégre járok, az sártenger és mocsok, sztem ott még nekem a legtisztább a korim :) ), úgyhogy jól indul a nap... :)

Este is korizni voltam, meg ez-az, korin jókat fogóztunk Ujival és ünnepélyesen megállapítom ismételten, hogy a Műjég szar.

Olyan 50-60, min. öklömnyi lyukkal volt tele, akármerre mentünk. A felkarcolt jégportól nem is látszott, hogy hol. Úgyhogy semmi kunszt, csak szlalomozva, stabilan, lassan. :(((( Aztán inkább félreálltunk csacsogni, gyakorolni az öregekkel. :)

Ma este kori után a második és harmadik emeleti szomszédok buliznak, hurrá.

 

komment

2007.02.06. 10:16 :: Tobber

Hihihihihihi...

Még mindig belső építkezések folynak az irodaházban, ma olyan iszonyatos csikorgással-zúgással búgott valami gép, hogy elviselhetetlen volt!!!

Átjön egyik vezető jogász, hogy mi a csuda ez a hang. Mire kolléganővel összenézünk, kapcsolunk, és csodálkozva visszakérdezünk: milyen hang? Te hallasz valamit??

Egy ideig bírtuk röhögés nélkül... :)

 

komment

2007.02.06. 09:08 :: Tobber

NEM! Nem vagyok maximalista!!! :DDDDD

 

komment

2007.02.05. 22:11 :: Tobber

IGEEEEEN!!!!!

Azért az megnyugtató, hogy néha elmondhatom,

 

EZ AZ ÉN NAPOM!!!!!! :))))

Pedig SEMMI extra nem történt.

A nap úgy kezdődött, ahogy szeretem (szépséges, okos pasival az ágyamban, több, mint egy óra késést okozva).

Bent ezer munka, de legalább némi sikerélmény.

Drpr üdítő szavai.

Ééééés végül a koriedzés! :) A régiek örülnek nekem, és szerencsére egyáltalán nem vagyok lemaradva tőlük!! :) Azaz amit mutat az edző, azt szokás szerint azonnal megcsinálom.

És visszavonom Kareszbá anyázásait, végre belejött az oktatásba, jó kis rávezető feladatokat mutat. (Szóltam előtte, hogy a térdemmel csak óvatosan, tök rendes volt, nem nagyon tett be letérdelős feladatot.)

 

Szal már egyik irányba szépen megy az egy lábon farolós fékezés (és még Jatnak sem megy mindkét irányba ;) ), mindkét irányba lazán megy az előrekoszorú (kettőnknek a két haladóbb csoportból, persze most is ugyanaz a srác az eminens velem együtt, aki régen, jó érzés egy-egy kör végén összeröhögni, hogy a többiek még sehol/sehogy :D), hátra is a félhalacskás-körös rávezető gyakorlatok, külső élen előrekanyarodás is nagyjából...

Ami nagy gyengém, de nem gyakoroltuk most: ha elől van az egyik lábam, úgy kanyarogni, ezt-azt...

De összesítve igazán jól sikerült nap ez a mai. Attól függetlenül, hogy edzésen talán először estem el, és a fenekemen felrepedt a nadrágom. :DDD Még jó, hogy az utsó 2 percben. Bár így néhány hokis is láthatta, na mindegy, nem volt feltűnő... :)

 

Sport kell. Endorfin, adrenalin, sikerélmény, fogyás, társaság, nemistudommégmi... :))

 

Juhé, juhé, juhé, juhé...

 

komment

2007.02.05. 16:55 :: Tobber

Tobber nem bátor, Tobber vakmerő. Fejestugrik, oszt vagy kiúszik, vagy nem. Úgyhogy egy hete belekezdtem Thomas Mann József és testvéreibe. Én, az antibölcsész.

Szívok is vele rendesen, és attól félek, a könnyebb ellenállás felé sodródva félre is rakom, amíg a ma megérkezett HAT bookline könyvet ki nem olvasom... :)))

Hogy miket?

Makarenko (nem röhög!): Pedagógiai hősköltemény

Günther Grass (a felszínre került új infók birtokában): A bádogdob

David Liss: Egy kufár bosszúja

Joseph Heller: Gold a mennybe megy

Eckhart Tolle: A most hatalma a gyakorlatban

meg BCsTLV-nek egy kis meglepi. Még lett volna egy könyv, de sehol nem kapható...

Szóval most van miből csemegézni. Mindet okos BCsTLV vagy drpr ajánlásával. :)

 

komment

2007.02.05. 10:33 :: Tobber

Hát rávettem magam a 120 perc bkv-zásra, most "csak" 110 percig tartott. Undorító bkv. :((

Taxival hazafelé az út 20 perc. HÚSZ.

:(((((((

-------------

Koriedzésen az edző vigyorogva közli, hogy most a térdreesésben 180 fokos fordulatot vesszük. Anyád. NEM fogok direkt térdreesni, amikor a sima ágybenfeltérdeléstől könnyes lesz a szemem, úgy fáj! :((

Úgyhogy irány egy másik csoport, kezdőbb xarakodással. :((

Ott maradtam közönségjegelni is éjjelig pár ismerőssel és újabb ismeretségeket kötve.

Reggel négy óra műjég nlcsibékkel, meg néhány öcs, pasi, BS pasijának nagyon jól megy, pedig először nyomja. Fel kell készülni arra, hogy kedden több kezdő kolléga is jön a jégre velünk, áááá!! :(

-----------

Este ivászat és nálamtöltött éjszaka Vaspasival, majd emiatt most reggel jó nagy késés a munkából.

Vaspasi továbbra is szép, okos, szórakoztató, de már semmi extra. De nagyon kellemes vele, állítólag neki is velem.

És eddig is imádta a lábaimat, szerinte azóta még szebbek lettek. A lábaim. Bakker. (Biztos azt látta, hogy jól bekeményedtek az izmok, mert sokat koriztam guggolva tegnap. Hgoy miért korizok guggolva?? :))) Pofázhatnék az egyensúlyjavításról, de igazából azért, hogy szálkásabb, vékonyabb legyen a combom! :D Sikerült.)

 

komment

süti beállítások módosítása