HTML

2007.07.01. 20:40 :: Tobber

Szvsz éppen itt volt az ideje, hogy magas szintű görkorcsolyatudásunkat immár a közönség szórakoztatására is felhasználjuk, ezért ma Békával légiesen könnyed kűrt találtunk ki és adtunk elő. Kecses karlengetések, páros mérlegcsúszások, boldog, mosolygó arcunk mutatta a profizmusunkat.

Hát igen, hisz már hokikanyarodni és koszorúzni is tudunk...

:)

Bár asszem Atibának letörtünk kicsit az önbizalmából, amikor rendkívülnyami oktatótársáért kicsit lelkesedtünk neki... :D Próbáltuk később szépíteni a szitut, de lehet, hogy Atibá nem vette be Béká frappáns magyarázatait, miszerint csak azért a másik, mert ő túl jó hozzánk. :DDD

---------------

A háromnapos hétvége remek volt, sok pihenés, sok-sok görkori, szórakoztató társaságok, sörözés és pizzázás és gyümölcskajálás, jópár óra vezetésgyakorlás is beleszőve...

Ha mindehhez max. 10 fok lenne kint, akkor szinte tökéletes hétvége lenne... (Ja nem, egyvalami hiányzik, de azt le sem írom, pedig már egy hónapja bírom!) :))

---------------

Jat, tudom, hogy egy matematikai levezetés összeomlik ott, ahol a saját korábbi feltevésünket tartjuk később evidenciának, de utánakerestem a Szandál című dalnak, és a Warpigs az előadó. Egy gond van: a guglin ezt CSAK az én blogom támasztja alá, 2006. júl. 27-én...

http://tobber.freeblog.hu/archives/2006/07/

:D

 

komment

2007.06.29. 10:52 :: Tobber

Öregszem. A fodrászom nem látott pár hónapja, é saszongya, hogy nagyon sprőd lett a hajam. :(( Pedig az mindig szép fényes volt. :((((

Brühü.

Viszont nem tudom, hogy én vonzom-e be ezeket a történeteket, vagy minden párkapcsolatban vannak csontvázak a szekrényben sok év után: egyik nap régnemlátott későharmincas ismerős nőcivel beszélgettem, szép család, gyerekek, harmónia... Mindenki más is ezt mondta róluk...

Aha, már csak azért élnek együtt, mert közös a ház, nomeg a gyerekek... Mindkettőjüknek bevallottan már van más is az életében... :((

Ők egy bezzegcsalád voltak. :(((((

Szépszőkéék is ugyanígy élnek, ott behatóbban is ismerem a kilengéseiket...

De miért??? :(

 

komment

2007.06.28. 13:53 :: Tobber

Hihi, valaki itt bent érdeklődik utánam... :)))

Kollegina továbbította a levelezésüket:

 

Szia A!

Segíts nekem kérlek a fekete hajú kolléganőd vezeték nevével! (Illetve sajnos most már a keresztnevében is elbizonytalanodtam.)

:-)

--------------

Szia!

Nem tudom, hogy kire gondolsz J

--------------

Szia A!

Így visszaolvasva valóban nem voltam túl egyértelmű…

:-)

Szóval összefoglalva: pár nappal ezelőtt az irodátok ajtajában beszélgettünk hárman (négyen) gyakorlatilag arról, hogy mindenki valakinek valahonnan ismerős.

Én (nagyon magas férfi) voltam (vagyok) a leggyengébb láncszem, mert nekem rémlik a legkevesebb az arcok és a nevek közül.

A név amire kíváncsi vagyok egy fekete hajú kellemes, mosolygós hölgyhöz tartozik akinek én 'R'-ként vagyok valahonnan ismerős.

Remélem így már kerekebb a történet.

Üdvözlettel:

R

--------------

Őőő, és ő NEM az a pasi, akivel a kolléganőm és a pasi kollégái össze akarnak hozni... :D

És nem is az, akivel az egyik jogászlány.

És nem is az, aki tegnap túlóraidőben a konyhában kedves volt.

Megjegyzem, szerintem szép tudomány a patkányfejezés, az előző pasim gilisztákat szeletelt munkaidőben...

komment

2007.06.28. 13:37 :: Tobber

Óóóóóó...

Holnap a cégemnél elzárja a vízművek a vizet, ezért sajnos nem lesz vécé sem (500 fős irodaház). Akinek nem elengedhetetlen, az ne jöjjön be. Bár főnökeim bejönnek, de engem hazaküldtek.

Óóóóóó...

:)

 

komment

2007.06.27. 17:07 :: Tobber

Nyolc nő gondolkozik egy kilencedik sorsáról:

A nő boldog családban él, több szép gyerek, kedves férj, jó egzisztencia, a nő feladata "csak" az anyaság, a család összetartása. De soha életében nem dolgozott, nincs munkatapasztalata, nincs saját egzisztenciája.

Nyolc nő állította határozottan, hogy ez neki kiszolgáltatott lenne, bármilyen szép is.

No, pasik, értsétek meg a nőket.

:)

 

komment

2007.06.26. 16:36 :: Tobber

Sziszikecs pólóm nem is mélyen, ám Vé-alakban dekoltált.

Próbálok összehozni szexikollégával videokonferenciát, támaszkodok az asztalra előredőlve, hogy hall-e a mikrofonban.

- Így most jó?

- Még egy kicsit dőljél előre és tökéletes lesz. :DD

 

Pont a kamera vette a dekoltázsomat...

 

komment

2007.06.25. 10:38 :: Tobber

Zseniális! :)

Apám nagy harcosa az umbuldáknak, legyen az ezoterika, méregtelenítés, elsavasodó szervezet, vagy a homeopátia. Meg a női újságokból áradó hülyeség nagy része.

Azaz elég nyomós érvekkel tudja elmondani, hogy ezek mekkora parasztvakítások. :))

Meggyőző. Aki akar, jelentkezzen, szívesen elmagyarázza bárkinek hosszabban is...

Egyik haverját, több külföldi (és a magyar) tudományos akadémia munkatársát, díszdoktor és zseniális vagyészmérnököt pl. elhívták egy homeopátia-konferenciára. De nem kérdezték meg előtte a véleményét róla.

Úgyhogy szépen az egész konferenciának bizonyította be tényekkel, hogy az mekkora baromság. :D

Képzelem az arcokat. Állítólag oda azóta nem hívták... :)

 

komment

2007.06.25. 10:28 :: Tobber

Már régóta fel akarom emelni a szavam ezért, Apám biokémikus/vegyészmérnök, tegnap megerősített, hogy ő is határozottan támogat ebben, látom, mások is tiltakoznak:

TILTAKOZZ A DIHIDROGÉN-MONOXID ELLEN!
A LÁTHATATLAN GYILKOSA dihidrogén-monoxid színtelen, szagtalan, íztelen és minden évben számtalan embert gyilkol meg. Ezen halálozások legtöbbjének oka a DHMO véletlen belélegzése, de a dihidrogén-monoxid veszélyei nem ezzel végzõdnek. Szilárd formájával hosszabb ideig való érintkezés súlyos szövetkárosodást eredményez. A DHMO szervezetbe való bevitelének szimptómái a fokozott izzadás és vizelés, és gyakran felfúvódottsági érzés, tengeribetegség, hányás és a test elektrolitikus egyensúlyának felborulása. Azon személyeknél ahol a függõség kialakult a DHMO elvonás azonnali biztos halált jelent.A dihidrogén-monoxid:

  • ismert "hidrikus sav" néven, és a savas esõk fõ alkotóeleme,
  • elõsegíti az "üvegház-effektust",
  • súlyos égési sebeket okozhat,
  • részt vesz a természetes földterületek eróziójában,
  • gyorsítja a korróziót és számos fém rozsdásodását,
  • elektromos zavarokat okozhat és csökkentheti a gépjármûvek fékberendezéseinek hatékonyságát,
  • megtalálható a rákos betegekbõl kimetszett tumorban.
A FERTÕZÖTTSÉG HATALMAS MÉRETEKET ÖLT!
Kimutatható mennyiségû dihidrogén-monoxid észlelhetõ szinte minden folyóvizünkben, tavainkban és víztározóinkban. A szennyezés globális, és nyomokban még az Antarktisz jégtakarójában is kimutatható. Számos országban dollármilliós károkat okoz emberek és cégek számára.
A nyilvánvaló veszély ellenére a dihidrogén-monoxidot gyakran használják:
  • ipari oldó- és hûtõszernek,
  • nukleáris erõmûvekben,
  • soha le nem bomló mûanyag dobozok gyártásánál,
  • tûzoltó eszközök adalékanyagának,
  • számos kegyetlen állatkísérletben,
  • rágcsálóirtó szerekben. Még a leggondosabb lemosás után is észlelhetõek e kemikália maradványai,
  • számos gyorséttermekben árult és "rágcsálnivaló" ételekben adalékanyagként.
Számos cég önti a hulladék DHMO-t a folyókba és óceánokba, és ezek ellen jogilag lehetetlen fellépni mert ez a jelenlegi gyakorlat még mindig legális. A természetes élõvilágra gyakorolt hatás hatalmas, és nem tehetjük meg hogy továbbra is figyelmen kívül hagyjuk!A BORZALMAT MEG KELL ÁLLÍTANI, MÍG NEM KÉSÕ!
Az Amerikai kormány megtagadta ennek a veszélyes kemikália gyártásának, forgalmazásának vagy használatának betiltását annak "a nemzet gazdasági egészségére gyakorolt fontos hatása" miatt. Valójában a tengerészeti és hadiipari szervezetek DHMO-val végzett kísérleteket folytatnak, és több millió dolláros egységeket terveznek háborús események ideje alatti felhasználására. Több száz katonai kutatóintézet jut hozzá rendszeresen több tonnányi anyaghoz a magasan fejlett földalatti elosztórendszereken keresztül. Több helyen nagy mennyiségeket halmoztak fel belõle "késõbbi felhasználás céljaira"!

MÉG NEM TÚL KÉSÕ!
Cselekedj MOST hogy megelõzzük a további szennyezõdést! Ismerd meg ennek a veszélyes vegyianyagnak további jellemzõit! Amit nem tudsz az OKOZHAT neked - és másoknak - bajt!
Támogatásodról a
dhmo@exabit.hu címen értesíthetsz minket!
Amennyiben nem rajtunk keresztül, hanem közvetlenül a nemzetközi szervezethez akarsz csatlakozni, ezt a
no_dhmo@circus.com címen teheted meg. Az eredeti weblapot a http://www.circus.com/~nodhmo/ címen találhatod. Információs anyagért írhatsz az alábbi címre egy felbélyegzett válaszborítékkal:
Coalition to Ban DHMO
211 Pearl St.
Santa Cruz CA, 95060

(Bocs.)

 

komment

süti beállítások módosítása